Triple H WWE dan Stephanie McMahon tidak berpisah, walaupun khabar angin dalam talian

Sejak beberapa minggu lalu, beberapa khabar angin telah timbul dalam talian mengenai perkahwinan Triple H dan Stephanie McMahon. Beberapa orang di media sosial telah menunjukkan bahawa Stephanie telah dilihat tanpa cincin perkahwinannya pada masa-masa dan ramai yang membuat spekulasi bahawa dia telah meninggalkan jawatannya sebagai Ketua Pegawai Jenama bulan lalu kerana dia dan Hunter sedang melalui perceraian.

Wade Keller menangani khabar angin itu pada rancangan audio PWTorch baru-baru ini dan dia diberitahu oleh sumber yang mempunyai hubungan baik bahawa khabar angin itu tidak benar sama sekali. Keller juga berkata bahawa keputusannya untuk berundur bulan lalu tiada kaitan dengan siasatan terhadap bapanya Vince McMahon yang didakwa menyelesaikan $3 juta untuk menutup hubungan sulit dengan bekas pekerja.

Keller berkata, “Terdapat khabar angin tentang mengapa Stephanie mengundurkan diri dan saya diberitahu oleh seseorang yang cukup terpasang bahawa ia tidak ada kaitan dengan pengetahuan tentang cerita ini sedang diusahakan. Sekarang, itu satu sumber. Ia boleh dipercayai [and] dipalamkan tetapi saya membuka kemungkinan bahawa cerita itu disambungkan. Tetapi pada ketika ini, saya bersandar untuk mempercayai sumber saya bahawa Stephanie tidak pergi kerana mengetahui perkara ini akan datang menunggu untuk masuk dan mengambil alih. Tetapi itu tidak menolak bahawa ini bukan titik perubahan utama dalam struktur kuasa WWE, terutamanya jika NDA yang diperoleh Wall Street Journal dan jika lembaga itu memperolehi bahawa terdapat perkara yang berlaku dengan Vince McMahon yang mereka mendapati secara moral tidak menyenangkan dan tidak menyenangkan untuk terus bekerja dengannya dan membenarkannya berkuasa.”

Mengenai khabar angin perkahwinan Hunter-Stephanie, Keller berkata: “Saya tahu apabila Hunter mengalami masalah kesihatannya, dan kemudian Stephanie mengetepikan ada, saya tidak mahu mengatakan khabar angin kerana itu melebih-lebihkannya. [There was] andaian bahawa mungkin ada masalah perkahwinan yang mereka hadapi. Saya diberitahu itu tidak benar dan mereka adalah satu pasukan.”

Dia menambah, “Triple H bekerja sepenuh masa, dia seorang pencari bakat, tetapi Stephanie mengundurkan diri dan mereka mengurangkan masa mereka. Hunter mengurangkan jam kerjanya. Seperti yang telah saya bincangkan, Hunter hanya minum kopi ais secara berterusan apabila dia bukan seorang lelaki kafein sebelum ini, hanya untuk memenuhi permintaannya. Jadi dia beralih kepada pekerjaan yang lebih fokus dengan kurang tekanan selepas ketakutan kesihatannya, tetapi dia sepenuh masa dengan WWE dan Stephanie mengundurkan diri sebahagiannya kerana usia anak-anak mereka. Dan juga hanya idea bahawa mereka mempunyai wang yang cukup, mereka mahu menghargai kehidupan, dan melakukan beberapa perkara di luar bekerja untuk syarikat.

Mengenai Stephanie mengambil alih sebagai CEO sementara, Keller berkata dia telah mendengar beberapa perkara yang menyebabkan dia percaya bahawa Stephanie boleh berakhir dalam peranan itu secara kekal. Keller berkata, “Beberapa perkara yang saya dengar, membuatkan saya menganggap kemungkinan sebagai wajar untuk perbualan bahawa ini boleh menyebabkan Stephanie mengambil alih sebagai ketua syarikat, dan Triple H dan saya melihat spekulasi ini di Twitter, dan Saya benar-benar dapat melihat perkara ini berlaku, Paul Heyman mengambil peranan yang lebih besar dalam kreatif. Paul Heyman bergaul dengan baik dengan Hunter dan Stephanie. Jadi saya tidak akan menolak kemungkinan itu sama ada. Tetapi sekali lagi, itu diilhamkan oleh seseorang yang mengatakan senario impian ialah Vince McMahon berundur [and] John Laurinaitis meletak jawatan dan Stephanie mengambil alih dan mengupah Hunter dan Paul untuk bekerjasama mengendalikan syarikat itu.”

Jika anda menggunakan mana-mana bahagian petikan daripada artikel ini sila kredit PWTorchVIP.com dengan ah/t kepada WrestlingNews.co untuk transkripsi. Langganan VIP PWTorch termasuk berita eksklusif dalam rancangan audio harian (tanpa iklan), lebih daripada 10,000 podcast retro sejak 2004, perpustakaan surat berita Pro Wrestling Torch dan banyak lagi.

We want to give thanks to the author of this write-up for this outstanding content

Triple H WWE dan Stephanie McMahon tidak berpisah, walaupun khabar angin dalam talian


Our social media profiles here , as well as other pages on related topics here.https://paw6.info/related-pages/