Tweet Lama Elizabeth Holmes Masih Ajaib

Foto: Bank Foto CNBC/NBCU/NBCUniversal melalui Getty Images

Akhir musim bagi Keciciran, Potret bernuansa Hulu tentang bos gadis berleher penyu, digugurkan pada 7 April, dan ia tidak mungkin datang pada masa yang lebih teruk. Terima kasih kepada siri mini ini, kami tidak pernah melabur lebih banyak Elizabeth Holmes dan dia banyak, ramai jenayah darah. Sekarang kita tidak akan mempunyai satu lagi episod baharu nama orang mengancam seluruh Silicon Valley sekali lagi, kami akan membawa kandungan Holmes baharu ke mana sahaja kami boleh mendapatkannya. Dan kami mendapatnya. Nampaknya akaun Twitter Holmes dari zaman kegemilangan Theranos masih lebih kurang sepenuhnya utuh dan tersedia untuk diteliti dengan tweet kembali ke Ogos 2015. Ia seperti Tercicir kursus ranap, hanya nyata, dan dengan lebih banyak hashtaggeri pertengahan 2010-an. Kami telah memilih beberapa cahaya rendah di bawah.

Di sini kami mempunyai gambar TBT Baby Holmes yang disertakan dengan hashtag #ILookLikeAnEngineer. Sekadar hiburan feminisme korporat yang akan datang.

Suapan Holmes pada masa ini penuh dengan dia mengetweet semula petikannya sendiri. Yang ini berkata, “Tentukan apa yang tidak boleh dirundingkan kepada anda, apa yang anda sanggup perjuangkan, mati untuk, hidup untuk,” ditindih di Jambatan Golden Gate. Mengancam, mempertimbangkan cara orang menggunakan ini sebagai tempat untuk “mati untuk” barangan. Sangat gelap.

Berikut ialah satu lagi makro imej petikan diri, dan kini dia berada dalam era Canvanya. “KEJAYAAN bukanlah hasil daripada pembakaran spontan. Anda mesti membakar diri anda.” Makluman spoiler: Dia melakukannya!

Perkataan “Kissinger on @eholmes2003” hampir terlalu sukar untuk ditanggung.

Itu hebat!

Biden-spotting.

Dia komited untuk mencapai minatnya. Keghairahannya kebetulan didakwa menipu Walgreens.

Yang paling hampir dia membuat jenaka pada keseluruhan garis masanya.

Holmes benar-benar cuba untuk “#ironsisters” berjalan. Ini tentang bagaimana di bawah setiap siling kaca, terdapat seorang wanita besi. Ia bukan… metafora yang sempurna. Dan tiada apa yang mendedahkan “feminisme” kosong daripada mengucapkan “Selamat hari lahir” kepada jenazah Margaret Thatcher.

Hari ini 15 Oktober, dan kami telah mencapainya jurnal dinding jalan kejatuhan artikel. Holmes berebut-rebut.

Tetapi masih ada masa untuk mengubah keadaan. Cepat! Dapatkan RT daripada ayah Meghan McCain!

Petikan sejarah berjenama Theranos semakin popular.

Holmes berterus terang tentang pelancaran sebelum kelulusan FDA.

Kedengarannya seperti seseorang yang tidak tahu apa-apa tentang STEM diminta memberikan petikan tentang STEM.

Rosa Parks adalah seorang #ironsister, nampaknya.

Menjadi agresif terhadap orang di negara asing sebenarnya adalah pembunuhan bos perempuan.

Ingat bahagian rancangan itu di mana dia menguji teknologi palsunya pada badan sebenar orang sebenar? Bagaimanapun.

Dia benar-benar menyangka bahawa dia adalah Genius Bar—menswastakan penjagaan kesihatan yang diswastakan.

Tweet terakhir yang ditulis oleh Holmes pada akaun ini ialah 15 Disember 2015. Kepada memetik Will Smithkeluarkan nama dia dari mulut awak.We would like to thank the author of this article for this amazing web content

Tweet Lama Elizabeth Holmes Masih Ajaib


Our social media pages here and other pages related to them here.https://paw6.info/related-pages/