Undang-undang dan Ketenteraman: Rekap Tayangan Perdana SVU: Tick, Tick, Boom!

ini Undang-undang & Perintah: SVU rekap perdana adalah untuk jam kedua crossover tiga hala yang melibatkan Undang-undang & perintah dan Undang-undang & Perintah: Jenayah Terancang. Pastikan anda menyemak imbasan kami Bahagian I dan III.

Pembunuhan gaya hukuman mati seorang gadis muda di jalan New York City adalah titik permulaan yang mengerikan untuk usaha bersama di kalangan pegawai Undang-undang & perintah, SVU dan Jenayah Terancang. Sejam pertama acara crossover mendedahkan bahawa gadis itu adalah warga Ukraine dan telah terselamat daripada pencerobohan Rusia hanya untuk menjadi pemerdagangan seks sejurus selepas tiba di Amerika Syarikat. Dan itu wahyu dipimpin SVUBenson & Co. — serta Undang-undang & perintahCosgrove dan Shaw dan Jenayah Terancang‘s Stabler and Bell — kepada sekumpulan orang yang sangat jahat melakukan perkara yang sangat buruk. (Untuk imbasan penuh OCaka Bahagian 1 crossover, pergi ke sini. Dan untuk imbasan penuh Undang-undang & perintahTayangan perdana, aka Bahagian 3, pergi ke sini.)

Dan sekarang setelah anda semua terperangkap, teruskan ke SVU!

Gadis Cosgrove yang ditemui di rumah germo itu bernama Nicole, dan dia dapat mengenal pasti Sirenko sebagai lelaki yang mengejar Ava pada hari dia dibunuh. Jadi Stabler, Benson, Cosgrove dan rakan sekerja mereka menyerbu rumah Sirenko… hanya untuk mengetahui bahawa dia telah melarikan diri dan meninggalkan bekalan membuat bom di garajnya.

Mereka terhalang; Sirenko tidak menyukai keganasan domestik. Dan dari apa yang ada, mereka membuat kesimpulan bahawa bom itu adalah alat letupan buatan sendiri – dan yang besar – bertujuan untuk menyebabkan banyak kerosakan. Tetapi peranti itu hilang bersama Sirenko, dan mereka tidak tahu ke mana dia pergi. “Panggil bos anda,” kata Liv kepada pegawai NYC, “dan tutup bandar itu sekarang.” Sementara itu, Elliot menggunakan CInya, Vince, untuk menghubungi Sirenko dan menariknya keluar.

Rekap Tayangan Perdana Undang-undang dan Ketenteraman Musim 22 Episod 1Dan dia berjaya! Kecuali Sirenko membuat CI masuk ke ruang bawah tanah bangunan terbiar di mana asas baru dituangkan: Sebaik sahaja Elliot mendengarnya, melalui kamera tersembunyi CI, dia memberi kata-kata kepada polis untuk bergegas masuk. Stabler berakhir dalam bertempur dengan Sirenko. Penjahat itu melarikan diri, tetapi tidak sebelum menembak Vince (siapa, pernah saya sebutkan, mempunyai wajah bayi dan rambut panjang seperti Eli?) beberapa kali. Lelaki muda itu meninggal dunia kerana Stabler merayunya untuk tinggal bersamanya. “Dia hanya seorang kanak-kanak,” katanya kepada Slootmaekers.

El sangat putus asa mengenainya, dan sangat kecewa kerana kehilangan Sirenko, sehingga dia hampir merobek seorang pegawai bandar yang menyerbu masuk dan mengkritik pasukan itu kerana masih tidak mengetahui di mana bom itu. Tetapi Liv menahannya, dan akhirnya mereka menyedari bahawa Sirenko merancang untuk meletupkan acara NATO yang diadakan di sebuah hotel mewah di Manhattan. Oleh itu, mereka mengosongkan bangunan dan berlumba dengan masa untuk mencari peranti itu sebelum ia padam.

Shaw akhirnya menjumpai peranti itu di garaj, dan meminta Lt. Dixon untuk membimbingnya melalui cara untuk meredakannya dalam masa tiga minit atau lebih sebelum pemasa dimatikan. Tetapi dia mengarahkan dia dan Cosgrove untuk keluar dari sana, dan mereka melakukannya – hanya untuk melihat Sirenko berpindah bersama orang ramai yang lain. Dan Cosgrove baru sahaja meletakkan tangannya pada lelaki itu apabila bom meledak, menjatuhkan Frank dan Shaw ke tanah… dan membiarkan Sirenko terlepas.

Selepas Rollins melihat Sirenko, dia menangkap seorang tebusan dan masuk ke kedai pakaian. Tetapi apabila dia cuba melarikan diri dari belakang, Stabler mengetuknya ke minggu depan dan kemudian hampir menembaknya sebelum Cosgrove melangkah masuk, memberi amaran kepada Stabler untuk “Ease down.” Semasa Sirenko dimuatkan ke dalam kapal penjelajah, Frank dan Elliot mengucapkan terima kasih kepada satu sama lain kerana menarik satu sama lain dari beberapa penggunaan pasukan polis yang sangat bermasalah.

Sekarang giliran awak. Apa pendapat anda tentang tayangan perdana? Nilaikannya melalui tinjauan pendapat di bawah, kemudian tekan komen dengan pemikiran anda!

We wish to thank the writer of this article for this remarkable material

Undang-undang dan Ketenteraman: Rekap Tayangan Perdana SVU: Tick, Tick, Boom!


Take a look at our social media accounts along with other pages related to themhttps://paw6.info/related-pages/