‘Undang-undang & Perintah’ & ‘Undang-undang & Perintah: Jenayah Terancang’ Diperbaharui Oleh NBC

Kedua-duanya Undang-undang & perintah dan Undang-undang & Perintah: Jenayah Terancang akan kembali untuk musim baru. NBC telah diperbaharui Undang-undang & perintah untuk musim ke-22 dan spinoff Jenayah Terancang untuk musim ketiga.

Pembaharuan ini tidak dijangka kerana kedua-dua siri dijangka berterusan.

NBC telah diperbaharui sebelum ini Undang-undang & Perintah: SVU sebagai sebahagian daripada pembaharuan tiga tahun untuk musim ke-24nya, melanjutkan rekodnya sebagai siri aksi langsung masa perdana paling lama sepanjang masa, dan menjadikannya tiga lawan tiga untuk siri Dick Wolf.

Undang-undang & perintah telah dihidupkan semula untuk musim ke-21 tahun lepas, sebelas tahun setengah selepas ia dibatalkan secara tiba-tiba oleh NBC.

Pembaharuan bermakna Wolf Entertainment dan Universal Television mempunyai enam siri daripada pencipta yang dihormati yang diperbaharui di rangkaian; Chicago Fire, Chicago PD dan Chicago Med adalah menyerahkan pembaharuan selama tiga tahun pada masa yang sama dengan SVU. Wolf dan UTV juga baru-baru ini menjaringkan pembaharuan dua musim untuk FBI, FBI: Most Wanted dan FBI: International di CBS.

Kedua-duanya Undang-undang & Perintah: SVU dan Jenayah Terancang mengalami perubahan showrunner baru-baru ini. Awal bulan ini, Warren Leight keluar SVU selepas berkhidmat sebagai penerbit eksekutif dan pelakon drama jenayah itu sejak tiga musim lalu. Ia adalah tugas kedua beliau menerajui siri Wolf Entertainment. Ilene Chaiken keluar sebagai showrunner Jenayah Terancang pada bulan Februari dan digantikan oleh Barry O’Brien untuk baki musim ini.

“Ikonik Undang-undang & perintah jenama telah lama sinonim dengan NBC dan kami tidak boleh lebih teruja untuk membawa kembali ketiga-tiga drama ini untuk musim 2022-23,” kata Lisa Katz, Presiden, Pengaturcaraan Skrip, Hiburan dan Penstriman NBCU. “Ia adalah bukti kecemerlangan penceritaan Dick Wolf bahawa penonton tetap terdorong oleh watak-watak yang tidak dapat dilupakan ini minggu demi minggu, tahun demi tahun.”

Sejak Undang-undang & perintah kembali pada Februari 2022, NBC telah menduduki tempat #1 pada malam Khamis dalam demo 18-49 dengan semua Undang-undang & perintah barisan francais. Undang-undang & Perintah: Jenayah Terancang ialah #1 dalam slot masa 10 malam Khamis dalam demo 18-49 dan semua demo dewasa utama.

“Impian menjadi kenyataan,” kata penerbit eksekutif Dick Wolf. “Pembaharuan keseluruhan barisan malam Rabu dan Khamis adalah pengesahan muktamad perkongsian kami dengan NBC dan Televisyen Universal. Saya secara peribadi ingin mengucapkan terima kasih kepada penulis dan pelakon yang berbakat, penerbit yang memastikan kereta api berjalan tepat pada masanya dan kru yang tanpa jemu menghasilkan persembahan yang luar biasa walaupun tahap kesukaran yang tidak pernah dialami sebelum ini disebabkan oleh wabak itu.”

Ansuran baharu bagi Undang-undang & perintah, daripada Dick Wolf dan penulis-pelakon Rick Eid, meneruskan format bercabang klasik dan sekali lagi meneliti “Polis yang menyiasat jenayah dan peguam daerah yang mendakwa pesalah.”

Sam Waterston, Anthony Anderson, Jeffrey Donovan, Camryn Manheim, Hugh Dancy dan bintang Odelya Halevi.

Undang-undang & perintah diterbitkan oleh Wolf Entertainment dan Universal Television, sebuah bahagian Kumpulan Universal Studio. Wolf, Eid, Arthur W. Forney dan Peter Jankowski ialah penerbit eksekutif.

Undang-undang & Perintah: Jenayah Terancang membawa watak Elliot Stabler SVU Christopher Meloni kembali ke lipatan dalam unit jenayah terancang NYPD. Siri ini mengikuti detektif Biro Kawalan Jenayah Terancang semasa mereka berusaha untuk membongkar perusahaan haram yang paling ganas dan ganas di New York.

Danielle Moné Truitt membintangi sebagai sarjan dan rakan kongsi Stabler, Ayanna Bell, bersama Tamara Taylor, Ainsley Seiger dan Dylan McDermott.

Siri ini telah dicipta oleh Wolf, yang eksekutif menghasilkan bersama-sama dengan showrunner Barry O’Brien, Terry Miller, Fred Berner, Arthur W. Forney dan Peter Jankowski.

We want to thank the author of this short article for this outstanding content

‘Undang-undang & Perintah’ & ‘Undang-undang & Perintah: Jenayah Terancang’ Diperbaharui Oleh NBC


Check out our social media accounts and also other related pageshttps://paw6.info/related-pages/