Untuk Meghan dan Harry makan malam dihidangkan, dan pada menu adalah ‘balas dendam’: pakar diraja

BARUAnda kini boleh mendengar artikel Fox News!

Selalunya dikatakan bahawa cara terbaik untuk menyelesaikan masalah keluarga adalah dalam perpaduan dan berkumpul. Kadang-kadang kesedihan atau kehilangan orang yang disayangi secara tiba-tiba boleh membuat orang melihat akal dan menguburkan kapak supaya semua boleh sembuh dan meneruskan.

Walau bagaimanapun, apabila anda melihat kerabat diraja yang patah, lebih-lebih lagi hadiah yang terus diberikan dalam bentuk bekas pelakon dan aktivis. Meghan Markle, bersama suaminya Harry, semuanya tidak seperti yang kelihatan, dan apa yang sebenarnya dihidangkan bukanlah hidangan yang ideal. Biar saya jelaskan.

Hanya dua minggu yang lalu, Meghan berada di Manchester, England, menghidangkan hidangan usang itu kepada badan amal “kegemarannya”, kisah tentang gadis di luar kumpulan itu. Anda-tahu-siapa menulis kepada ketua sebuah syarikat besar AS tentang wanita yang melakukan cuci tangan, kemudian diikuti dengan bagaimana dia telah dijemput untuk duduk di “meja” untuk kerja aktivisnya.

Putera Harry dan Meghan Markle berpegangan tangan semasa perkhidmatan untuk mendiang Ratu Elizabeth II.
(Imej Getty)

PILIHAN SOPHIE? BAGAIMANA MEGHAN DIGANGGU OLEH KERETA INI: PAKAR DIRAJA

Jadi putaran PR terbaru ini, yang benar-benar tertumpu pada walkabout diraja baru-baru ini di Windsor untuk bertemu orang ramai, supaya mereka dapat memerhatikan bunga-bunga yang dibawa oleh orang-orang Great Britain yang setia dan hormat untuk mengenang permaisurinya, juga bertukar menjadi putaran PR dengan orang dalam mencadangkan bahawa Harry & Meghan telah mengancam Putera dan Puteri Wales tentang cubaan untuk mengalahkan mereka dalam kepentingan PR. Tetapi pada hakikatnya, William dan Catherine tahu bahawa kisah benar ialah William menjemput abangnya dan kemudian mencadangkan isteri-isteri, tetapi pertama-tama ia dimaksudkan untuk menjadi dua lelaki itu sahaja.

Tidak pernah seorang pun terlepas tajuk atau peluang foto itu, Meghan berpegang teguh pada Harry dengan kekuatan superglue sehingga, ketika dia memberitahu sumber yang melaporkan kembali, dia berkata, “Saya rasa media salah. Orang Britain suka saya, dan saya dapat menyaksikannya. itu secara peribadi.” Hmmm.

Jadi sekarang, ia didakwa minggu ini dalam ruangan gosip New York Post Halaman Enam, terdapat majlis makan malam perjumpaan di mana semua kerabat diraja, termasuk Harry dan Meghan, telah dijemput, dan semuanya kini diampuni. Sumber memberitahu saya itu bukan cerita yang betul. Kisah benar adalah bahawa ia adalah perhimpunan tidak rasmi dengan beberapa minuman dan makanan ringan dengan perbualan yang sopan, tetapi mereka berempat pernah berbuka dan ketawa bersama-sama.

HARRY DAN MEGHAN MERANCANG MASA HADAPAN, KATE MENJAGA JARAKNYA, DAN KEBIMBANGAN KESELAMATAN MENJADI PENGEBATAN: PAKAR DIRAJA

Meghan Markle menyambut orang yang berkabung di luar Istana Windsor selepas kematian Ratu Elizabeth II.

Meghan Markle menyambut orang yang berkabung di luar Istana Windsor selepas kematian Ratu Elizabeth II.
(Chris Jackson)

Selepas Megs dan Harry menyampahkan keluarga mendiang ratu semua untuk pendedahan, dan Meghan, sudah tentu, melemparkan kembali niat baik rakyat British untuk perkahwinan itu, yang dia panggil “tontonan”, kini satu-satunya hidangan yang ditawarkan Meghan adalah pai sederhana, dan dia menolak. Anda lihat, semata-mata kerana semasa dia sedang bersiap untuk “memaafkan,” kata-katanya yang tepat dalam wawancara majalah baru-baru ini, luka yang mendalam untuk William dan Catherine khususnya memotong mendalam.

Oleh itu, walaupun mereka mungkin ingin mengubah cerita bukan-bukan ini menjadi sesuatu yang lebih besar, pertemuan itu berlangsung sebentar, Meghan seperti pernah berasa “tidak selesa,” dan pastinya tiada hati dan bunga daripada Putera dan Puteri Wales yang baru dilantik. .

KENAPA DEATH OF THE QUEEN TIDAK AKAN MEMBAIKI HUBUNGAN YANG ROSAK ANTARA WILLIAM DAN HARRY: PAKAR DIRAJA

Catherine, Puteri Wales, Putera William, Putera Wales, Putera Harry, Duke of Sussex dan Meghan, Duchess of Sussex, semasa berjalan kaki di Istana Windsor pada 10 September 2022, di Windsor, England. Orang ramai telah berkumpul dan meninggalkan penghormatan di pintu gerbang Istana Windsor kepada Ratu Elizabeth II, yang meninggal dunia di Istana Balmoral pada 8 September 2022.

Catherine, Puteri Wales, Putera William, Putera Wales, Putera Harry, Duke of Sussex dan Meghan, Duchess of Sussex, semasa berjalan kaki di Istana Windsor pada 10 September 2022, di Windsor, England. Orang ramai telah berkumpul dan meninggalkan penghormatan di pintu gerbang Istana Windsor kepada Ratu Elizabeth II, yang meninggal dunia di Istana Balmoral pada 8 September 2022.
(Imej Chris Jackson/WPA/Pool/Getty)

Saya mempunyai sumber terhebat bahawa buku Tom Bower ‘Revenge’ sebenarnya dibaca oleh penyokong dan sahabat karib Catherine yang paling bersemangat, ibunya, si harum. Carole Middleton, yang memuja permaisuri dan melayan William seperti anaknya. Pendedahan yang memukau mata dalam buku itu memberi gambaran baru tentang bagaimana Markle mungkin beroperasi semasa beliau sebagai pelakon; dan sememangnya, sebagai kawan terbaik anak perempuannya, pastinya ini telah dilaporkan semula kepada Kate.

KLIK DI SINI UNTUK MENDAPATKAN APP BERITA FOX

Jadi, satu-satunya hidangan yang Meghan telah sajikan adalah, sebenarnya, sepotong dendamnya sendiri, tetapi dalam kes Catherine dan William, adakah mereka akhirnya akan melayani kembali Sussex hanya di padang pasir apabila mereka melawat AS pada akhir tahun ini?

We want to say thanks to the author of this article for this outstanding content

Untuk Meghan dan Harry makan malam dihidangkan, dan pada menu adalah ‘balas dendam’: pakar diraja


We have our social media pages here and additional related pages here.https://paw6.info/related-pages/