Vanessa Hudgens bertindak balas terhadap loghat ‘Elvis’ viral bekas Austin Butler

Vanessa Hudgens “menangis” kerana bekasnya Aksen Elvis Presley yang viral oleh Austin Butler.

Pada hari Khamis, Ryan Scott berkongsi siaran Instagramyang memaparkan artikel Halaman Enam tentang irama viral Butler.

“Dia pergi ke sekolah lakonan kempen Oscar Lady Gaga,” Scott memberi kapsyen pada siaran itu, menarik perhatian Hudgens.

Vanessa Hudgens dan Austin Butler
Vanessa Hudgens bertindak balas terhadap loghat Elvis Presley yang diilhamkan oleh bekas Austin Butlernya.
Imej Getty

“Menangis,” tulis alumni “Muzik Sekolah Menengah” itu di bahagian komen.

Scott nampaknya menyindir loghat Itali penyanyi “Just Dance” itu daripada filem “House of Gucci” pada 2021, yang dipercayai ramai mempunyai bakat Eropah Timur.

Reaksi Hudgens tercetus selepas jurulatih suara pelakon “Elvis” itu berkata loghat baharunya mungkin akan kekal di sini.

Tangkapan skrin komen Instagram Vanessa Hudgens.
“Menangis,” tulisnya.

“Apa yang anda lihat dalam ucapan Golden Globes itu, itulah dia. Ia tulen, ia tidak dipakai,” Irene Bartlett memberitahu ABC Gold Coast selepas Butler adalah diheret kerana masih kedengaran seperti Raja Rock ‘n’ Roll semasa ucapan penerimaannya.

“Saya kesal orang cakap macam tu, maklumlah, masih berlakon [but] dia sebenarnya diambil [the voice of Presley] di atas kapal.”

Hudgens, 34, dan Butler, 31, berpacaran selama hampir sedekad, pada masa itu pelakon “Spring Breakers” mencadangkan teman lelakinya ketika itu harus memainkan Presley di skrin.

Vanessa Hudgens pada satu acara.
Ini adalah kali pertama Hudgens berkata apa-apa tentang loghat bekasnya sejak filem itu dikeluarkan pada 2022.
Imej Getty untuk Fleishigs Magaz

“Disember lalu, kami memandu bersama dan kami mendengar muzik Krismas, dan kemudian lagu Krismas Elvis Presley muncul,” Hudgens berkata semasa penampilan 2019 di “Live with Kelly and Ryan.”

“Dia baru sahaja mengecat rambutnya menjadi gelap. Dia berambut perang semula jadi, dan saya melihat dia dan dia menyanyi bersama-sama dan saya seperti, ‘Sayang, awak perlu bermain Elvis.’”

Pegun Austin Butler dalam biopik Elvis Presley.
Butler membawa pulang Golden Globe untuk penggambarannya tentang legenda rock itu.
©Warner Bros/Courtesy Everett C

Butler baru-baru ini menjadi tajuk utama selepas merujuk kepada Hudgens sebagai “kawan” manakala menceritakan semula kisah di “Meja Bulat Pelakon” Hollywood Reporter awal bulan ini.

“Bulan sebelum saya dengar Baz [Luhrmann] sedang membuat filem itu, saya akan melihat lampu Krismas dengan rakan, dan terdapat lagu Elvis Krismas di radio dan saya menyanyi bersama, dan rakan saya memandang ke arah saya dan berkata, ‘Anda perlu bermain Elvis.’ Saya berkata, ‘Oh, itu pukulan yang panjang,’” Butler teringat.

“Beberapa minggu kemudian, saya bermain piano,” sambungnya.

Vanessa Hudgens dan Austin Butler di atas permaidani merah.
Kedua-duanya berpacaran selama hampir 10 tahun sebelum berpisah pada 2020.
FilemMagic

“Saya tidak pernah menyanyi untuk mana-mana rakan saya atau apa-apa. Rakan yang sama ada di sana dan saya bermain piano. Dia berkata, ‘Saya serius. Anda perlu memikirkan bagaimana anda boleh mendapatkan hak untuk skrip.’ Kemudian ejen saya menelefon dan berkata, ‘Jadi, Baz Luhrmann sedang membuat filem Elvis.’”

Butler dan Hudgens pertama kali dikaitkan pada hari lahir kakak sesama alumni Disney Channel Ashley Tisdale pada tahun 2011 dan bertarikh sehingga Januari 2020.

Butler sejak itu telah berpindah dengan model Kaia Gerber, yang berada di tangan untuk raikan dengan bercium apabila dia memenangi Anugerah Golden Globe 2023 untuk Pelakon Lelaki Terbaik untuk wataknya sebagai penyanyi “Hound Dog”.

Hudgens, bagi pihaknya, telah disayangi dengan bintang MLB Cole Tucker sejak 2020.We would love to give thanks to the writer of this article for this incredible web content

Vanessa Hudgens bertindak balas terhadap loghat ‘Elvis’ viral bekas Austin Butler


You can find our social media profiles as well as other pages related to it.https://paw6.info/related-pages/