‘Wakanda Forever’ Menakluki $55J-$60M Sepanjang Kesyukuran, ‘Dunia Pelik’ Dibuang Dari Orbit, ‘Knives Out 2’ Menghiris Melalui Pertandingan Dewasa – Kemas Kini Box Office

AM SYUKUR: Muat semula untuk carta dan lebih banyak analisis Ia adalah teater selama-lamanya untuk Disney/Marvel Studios Black Panther: Wakanda Selamanya yang akan datang lebih awal daripada anggaran petang semalam dengan $10Jtetapi tidak begitu banyak untuk filem animasi studio Dunia Pelik yang melakukan $4.2J. Ini akan menterjemah setiap anggaran industri kepada 3 hari dan 5 hari $43J dan $55J-$60J untuk Wakanda Selamanya, dan bencana 3 dan 5 hari $15.8J dan $20J-$23J untuk Dunia Pelik yang menelan belanja $135 juta yang dilaporkan. Itu bukan yang terburuk untuk animasi Disney, terutamanya sempena Thanksgiving, tetapi sudah hampir: Filem animasi asal $140M mereka Planet Harta Karun jatuh bebas pada tahun 2003 dengan 3 hari $12J dan $16.5J. Seorang bekas eksekutif Disney pernah memberitahu saya, “Mereka sangat pandai membuat keputusan kes terburuk yang terbaik” dan dalam senario Dunia pelik, itu menghantarnya ke Disney+ menjelang cuti. Walaupun gambar itu menarik perhatian di pawagam, jenis keluaran skrin besar itu sekurang-kurangnya akan memberikannya sedikit mojo sebagai tambahan. Semua orang ingat sebagai teater cuba mencari tapaknya, terutamanya di kalangan tajuk dewasa.

Bercakap mengenai tajuk dewasa, manakala Sony dan Black Label Media berbakti setiap pelaporan box office awam menyaksikan $1.8 juta dari semalam di 3,405 teater, dan $10.2J untuk 5 hari dan 3 hari $6.1Jbagaimanapun, sumber industri memberitahu kami pratonton menyelinap keluaran Netflix Bawang Kaca: Misteri Pisau Keluar membunuh semua persaingan dewasa, dan ia hanya di 638 pawagam. Kami mendengar hari Rabu adalah hampir $2J, dengan 3 hari dan 5 hari diunjurkan $8.5J dan $12.3J, yang menakjubkan untuk pengaturcaraan balas dewasa sekarang. Kami akan mengemas kini anda jika Netflix melaporkan nombor. Jika diarahkan oleh Rian Johnson, Ram Bergman menghasilkan sekuel whodunnit tiba di penghujung tinggi, itu adalah purata teater $19,2K yang besar dan bukti orang dewasa masih mahu menonton wayang. Seperti yang kami beritahu anda sebelum ini, terutamanya kerana kebanyakan filem ini menyiarkan satu digit, ia terlalu khusus, justeru jualan tiketnya lebih rendah. Mana-mana eksekutif pembangunan yang meragui apa yang berfungsi sekarang di skrin besar di kalangan orang dewasa yang lebih tua, pergi percikkan air sejuk ke muka anda dan ingat pakej berbintang tahun lepas daripada Ridley Scott, Rumah Gucci bersama Lady Gaga, Adam Driver, Jared Leto dan Al Pacino. Filem itu, apabila terdapat lebih banyak kebimbangan mengenai Covid, mencatatkan $14.4J 3 hari dan $22J 5 hari. Sekadar penyegaran tentang jenis filem yang membuat orang dewasa keluar.

Daniel Craig sebagai Benoit Blanc dalam ‘Glass Onion: A Knives Out Mystery’

Netflix

RelishMix melaporkan bahawa Pisau Keluar 2 mempunyai capaian media sosial yang besar sebanyak 307.7 juta, peningkatan hampir 3x ganda daripada yang pertama yang dibuka kepada $26.7 juta dan $41.1 juta pada tahun 2018. Antara mereka yang diaktifkan secara sosial dalam pelakon itu ialah Kate Hudson pada 17.7 juta, Dave Bautista pada 15.4 juta, Edward Norton pada 4.1M, Janelle Monáe pada 7.4M manakala Daniel Craig masih berada di luar grid.

Kata RelishMix tentang buzz, “Perbualan dihidupkan Bawang Kaca berjalan positif dengan rasa ingin tahu bercampur-campur tentang bagaimana ia akan bertindan sehingga kejayaan versi satu. Peminat membuat spekulasi dari bahan-bahan, yang tidak berbakat dalam pelakon dengan berbual tentang ‘peralihan paling lancar untuk 007 pernah’ — serta sokongan untuk tatu Dave Bautista dan pemujaan untuk Ed Norton, Kate Hudson dan Janelle Monáe. Peminat sedang memikirkan tentang tingkap penstriman gelongsor dan secara terbuka berdebat sama ada untuk menunggu atau pergi — sambil tertanya-tanya tentang betapa mengejutkannya pendedahan dalam cerita itu akan dimainkan.”

Walaupun jualan tiket akan merosot hari ini disebabkan cuti sebanyak -16%, tiket itu akan meningkat esok pada Black Friday, hari besar untuk menonton wayang, sebanyak +93%.

LAGI….

PETANG RABU: Angka awal dan ambil masa 3 hari dan 5 hari dengan sebutir garam kerana unjuran sentiasa terkeluar pada ketika ini dalam regangan Kesyukuran. Disney/Marvel Studios’ Harimau kumbang: Wakanda Selamanya mendahului hari ini dengan $9.5J, walaupun dengan semalam dan a $50J Tinjauan Rabu hingga Ahad. Walau bagaimanapun, Dunia pelik, seperti yang kami fikirkan, ia jatuh di bawah unjuran $30 juta dengan $23J-$27J. Termasuk pratonton, hari ini kelihatan seperti sekeliling $4.5J kepada $5J untuk filem animasi itu. Encanto tahun lepas mempunyai hari pembukaan $7.6J. nampaknya, Dunia Pelik menutup jurang pada matinees awal dengan Encanto, dan semoga momentum itu berterusan.

Sony dan Black Label Media berbakti di 3,405 teater sedang menonton $1.7J hari ini dengan $9J-$10J untuk 5 hari, kedudukan ketiga. Lampu carian mempunyai anggaran $1J untuk hari Rabu untuk $6J-$8J lebih 5 hari.

lazyload fallback

Janelle Monáe sebagai Andi dan Kathryn Hahn sebagai Claire dalam ‘Glass Onion: A Knives Out Mystery’, ihsan Netflix

John Wilson/Netflix

Pada saat ini, saya mendengar laporan yang tidak menentu tentang Bawang Kaca: Misteri Pisau Keluar. Ada yang mendahului semua pemrograman balas dewasa yang baru dalam prajualan, sementara yang lain tidak.

PAGI RABU: Ia tidak seperti orang tidak pergi ke pawagam semalam semasa kami menuju ke arah Thanksgiving: Disney/Marvel Studios’ Black Panther: Wakanda Selamanya dibuat $9.5J di 4,258 pawagam pada hari Selasa mendorong sekuel arahan Ryan Coogler melepasi tanda tiga abad dengan $303.7Jmenjadikannya filem ke-7 yang melepasi ambang itu tahun ini selepas Top Gun: Maverick, Doctor Strange in the Multiverse of Madness, Jurassic World: Dominion, Minions: The Rise of Gru, The Batman dan Thor: Cinta dan Guruh.

Walau bagaimanapun, sebenarnya tidak ada keseronokan malam tadi untuk melihat pratonton Disney Animation Dunia Pelik, yang seperti yang kami beritahu anda tidak kelihatan begitu baik untuk tempoh percutian. Matikan pratonton yang bermula pada pukul 6 petang, Dunia Pelik hanya lakukan $800K, yang boleh dikatakan paling rendah untuk tayangan teater Kesyukuran Disney dalam era pawagam yang mengadakan pratonton awal. Itu hampir separuh daripada apa Encanto dilakukan dalam pratonton Selasa setahun lalu dengan $1.5 juta, dan ketika itulah terdapat lebih banyak ketakutan wabak dalam kalangan penonton wayang. Permulaan $30J+ lima hari untuk Dunia Pelik di 4,174 pawagam adalah apa yang kami fikirkan, tetapi tidak mengejutkan jika ia lebih rendah kerana hujung minggu adalah untuk kali ketiga Wakanda Selamanya, yang kini cenderung untuk melakukan $50J+ pada hari Rabu hingga Ahad. Skor khalayak dihidupkan Dunia Pelik kini rendah pada Rotten Tomatoes pada 62%, tetapi hanya daripada 50 ulasan.

Wakanda SelamanyaSelasa, +36% berbanding Isnin, mewakili hari minggu ketiga tertingginya (di luar Jumaat) selepas Isnin pertama dan Selasa yang masing-masing mencatatkan $11.1 juta dan $12.6 juta.

lazyload fallback

THE MENU, ihsan Searchlight.

Gambar Lampu Carian / Ihsan Koleksi Everett

Lampu carian Menu adalah kedua semalam dengan $1.3J di 3,228 tempat, +26% pada hari Isnin untuk jumlah lima hari berjalan sebanyak $11.3J pada 3,211. Manakala A24 Midsommar -komp genre yang bagus di sini untuk Menu– mengambil trajektori yang berbeza, dibuka pada hari Rabu pada bulan Julai, filem Mark Mylod arahan Anya Taylor Joy di sini adalah 4% daripada filem Ari Aster dalam lima hari pertama.

Peristiwa Fathom dan Angel Studios’ Yang Terpilih: Musim 3 disiarkan $1.02J-19% dari hari Isnin untuk jumlah berjalan sebanyak $11J.

Talian Baharu/DC Adam Hitam adalah keempat pada hari Selasa dengan $690K di 3,372 lokasi, +17% untuk jumlah larian $158.3J. Filem Dwayne Johnson tersedia untuk memiliki digital pada harga $24.99 atau untuk sewaan 48 jam melalui PVOD pada harga $19.99. Pada 3 Januari, filem itu mencapai DVD, Blu-Ray dan 4K.

Di tempat ke-5 ialah komedi romantis George Clooney dan Julia Roberts Universal, Tiket ke Paradise, yang dibuat $490K di 3,268 teater, +22% dari hari Isnin untuk tayangan keseluruhan $62.4J. Gambar itu sudah tersedia untuk ditonton di PVOD.

berbakti

Sony

Sony mengedarkan filem perang Black Label Media berbakti dibuat $615K di 2,982 teater yang memulakan tayangan pada jam 6 petang. Angka itu melebihi angka pratonton Khamis untuk Ciri Fokus’ BlackKKKlansman yang menghasilkan $600K sebelum melihat $3.6M pada hari Jumaat, dan $10.8M pembukaan, bagaimanapun, itu adalah masa yang sangat berbeza dalam tahun, iaitu pada akhir musim panas pra-pandemik 2018. Filem Jonathan Majors-Glen Powell dijangka menyaksikan $7J- $8J selama lima hari.

TULANG DAN SEMUA | Treler Rasmi | MGM Studios

MGM

Pratonton pengembangan luas United Artists Releasing untuk Tulang dan Semua lakukan $345K kerana ia menuju ke 2,700 teater hari ini. Melalui lima hari, selain daripada pratonton, gambar genre arahan Luca Guadagnino telah dibuat $146.7K daripada lima teater di NYC dan LA. Pengambilan lima hari satu digit dijangka.

We would like to give thanks to the writer of this article for this awesome web content

‘Wakanda Forever’ Menakluki $55J-$60M Sepanjang Kesyukuran, ‘Dunia Pelik’ Dibuang Dari Orbit, ‘Knives Out 2’ Menghiris Melalui Pertandingan Dewasa – Kemas Kini Box Office


Visit our social media profiles as well as other related pageshttps://paw6.info/related-pages/