Wakil untuk Tiffany Haddish, Aries Spears menggelar tuntutan penderaan seksual kanak-kanak sebagai ‘perubahan’

Pelawak Tiffany Haddish dan Aries Spears didakwa selepas dituduh melakukan penderaan seksual kanak-kanak.

Menurut tuntutan mahkamah yang difailkan Selasa di Mahkamah Tinggi Los Angeles, pelakon itu didakwa menyerang sepasang adik-beradik — bernama John Doe dan Jane Doe dalam pemfailan — ketika mereka berusia 7 dan 14 tahun. The Daily Beast pertama kali melaporkan mengenai tuntutan mahkamah Khamis.

Saman itu mendakwa Haddish (“Girls Trip”) dan Spears (“MADtv”) “mempercantik” dan “mencabul” plaintif, dan bahawa beberapa insiden telah dirakamkan dalam video. Bagaimanapun, peguam Haddish, Andrew Brettler, menolak tuduhan itu.

“Ibu plaintif, Trizah Morris, telah cuba untuk menegaskan tuntutan palsu ini terhadap Cik Haddish selama beberapa tahun,” katanya dalam satu kenyataan kepada The Times. “Setiap peguam yang pada mulanya telah mengambil alih kesnya – dan terdapat beberapa – akhirnya menggugurkan perkara itu apabila menjadi jelas bahawa tuntutan itu tidak berbaloi dan Cik Haddish tidak akan goyah.

“Kini, Cik Morris mempunyai anak perempuan dewasanya mewakili dirinya dalam tuntutan mahkamah ini. Mereka berdua akan bersama-sama menghadapi akibat daripada meneruskan tindakan remeh ini.”

Ketika dihubungi The Times pada hari Khamis, seorang peguam untuk Spears, Debra Opri, menjawab: “Dia tidak akan jatuh untuk sebarang goncangan.”

Di tengah-tengah saman itu terdapat dua insiden yang melibatkan setiap adik-beradik, secara berasingan. Jane Doe mendakwa bahawa pada tahun 2013, Spears dan Haddish menggalakkannya untuk meniru gerakan fellatio untuk skit. Jane Doe berumur 14 tahun pada masa itu. Kemudian pada tahun 2014, John Doe yang berusia 7 tahun didakwa telah dilucutkan ke seluar dalamnya dan difilemkan untuk satu lagi skit yang menampilkan kedua-dua Haddish dan Spears.

“Saya tidak mempercayai sesiapa pun, saya takut dengan orang dewasa, saya enggan dirakam atau mengambil gambar kerana saya takut … orang dewasa cuba melakukan perkara jahat kepada saya lagi,” kata John Doe kepada Daily Beast. “Saya menghabiskan semua masa saya di dalam bilik saya dan tidak pergi ke mana-mana kerana saya tidak mempercayai sesiapa pun.”

Sebagai “rakan keluarga lama” ibu adik-beradik itu, Haddish kerap mengunjungi rumah plaintif, kata tuntutan mahkamah. Adik beradik itu juga mendakwa Haddish membawa John Doe ke rumah Spears, di mana dia didakwa dicabul oleh pelawak itu.

“Video pencabulan itu telah dimuat naik dan diterbitkan ke laman web ‘Funny or Die’ pada 2014 dan tidak dialih keluar daripada internet sehingga Mei 2021,” kata pemfailan itu. Lucu atau Mati memberitahu TMZ pada Khamis bahawa ia tidak mempunyai bahagian dalam video itu.

“Funny Or Die mendapati video ini benar-benar menjijikkan dan tidak akan menghasilkan kandungan sedemikian,” kata kenyataannya. “Ia telah dimuat naik ke tapak sebagai kandungan yang dijana pengguna dan telah dialih keluar pada 2018 serta-merta selepas menyedari kewujudannya.”

Mengikut saman 31 muka surat itu, interaksi Jane Doe pada 2013 dengan Spears dan Haddish didakwa melibatkan dia menyalin tindakan video di mana seorang lelaki dan seorang wanita makan sandwic sambil “mengerang dan membuat bunyi seksual” dengan cara “yang mensimulasikan perbuatan itu. daripada fellatio.” Haddish didakwa menunjukkan Jane Doe “cara memberi fellatio, termasuk pergerakan, bunyi bising, mengerang dan mengerang.”

Jane Doe juga didakwa muncul dalam video “menyerang secara seksual”.

Skit 2014 yang melibatkan John Doe sepatutnya menjadi kekili yang bertujuan untuk membantunya mendarat di Nickelodeon, kata tuntutan mahkamah.

Dalam skit – bertajuk “Melalui Pedofil Eyes,” mengikut saman itu – Spears dilihat “bernafsu terhadap kanak-kanak berusia 7 tahun” yang memakai seluar dalamnya manakala Haddish tidak berada di skrin.

“Selepas penggambaran, Encik Doe menelefon ibunya sambil menangis, mengatakan dia tidak mahu membuat penggambaran lagi,” kata saman itu.

Ibu plaintif menghubungi Spears beberapa kali meminta rakaman itu. Spears didakwa berkata dia belum selesai mengedit video itu, tetapi mendakwa bahawa “rakaman itu tidak boleh digunakan” dan dia memadamkannya. Haddish berkata dia tidak mempunyai salinan.

Pada 2018, ibu kanak-kanak itu mencuba penyelesaian $15,000 dengan Spears, tetapi gagal.

Dalam tuntutan mahkamah baharu itu, John Doe dan Jane Doe menuduh Haddish dan Spears atas kecuaian teruk, bateri seksual, gangguan seksual dan penderaan seksual terhadap kanak-kanak bawah umur. Mereka mencari ganjaran, yang jumlahnya akan ditentukan semasa perbicaraan, untuk “ganti rugi am yang lalu, sekarang dan akan datang.”

We wish to give thanks to the writer of this short article for this incredible web content

Wakil untuk Tiffany Haddish, Aries Spears menggelar tuntutan penderaan seksual kanak-kanak sebagai ‘perubahan’


Visit our social media accounts and also other pages related to themhttps://paw6.info/related-pages/