Wanita Bersaksi Bahawa Bill Cosby Menciumnya Ketika Dia Berumur 14 Tahun

Kimberly Burr memberi keterangan pada hari Jumaat bahawa dia berusia 14 tahun apabila Bill Cosby menjemputnya ke dalam trelernya di set filem di Los Angeles pada tahun 1975 dan mula menciumnya.

Cik Burr memberi keterangan dalam perbicaraan sivil di Los Angeles di mana Encik Cosby telah disaman oleh wanita lain, Judy Huth, yang telah menuduh Encik Cosby menyerangnya secara seksual pada tahun yang sama, ketika dia juga remaja.

Cik Burr, yang kini berusia 61 tahun, berkata bahawa dia telah bertemu Encik Cosby pada kejohanan tenis di Palm Desert tahun itu, di mana dia telah menjemputnya ke set filem “Let’s Do It Again” di Los Angeles dengan janji menjadi tambahan. Semasa ibunya dan ahli keluarganya yang lain menunggu di luar, dia berkata, dia membawanya masuk ke dalam trelernya untuk membantunya membetulkan tali lehernya, di mana dia memegang kedua-dua lengannya dan mula menciumnya.

“Saya terperangkap,” kata Cik Burr kepada mahkamah. “Saya sedang bergelut, cuba melarikan diri.”

Apabila dia melepaskannya, dia berkata, dia “keluar terus dari treler menuruni anak tangga” dan tidak memberitahu keluarganya kerana dia tidak mahu merosakkan hari untuk mereka.

Semasa pemeriksaan balas, Jennifer Bonjean, seorang peguam untuk En. Cosby, mencabar akaunnya, bertanya bagaimana, selepas pengalaman traumatik itu, dia boleh menyimpan gambar di rumah keluarga pertemuan yang menunjukkan Cik Burr dan abangnya bersama En. Cosby. “Adakah ia mengganggu anda bahawa mereka berada di sana?” dia berkata.

Jurucakap Encik Cosby, Andrew Wyatt, menolak keterangan itu. “Ini hanyalah dakwaan yang dibuat untuk menyokong Judy Huth, yang dakwaannya tidak berfakta sama sekali,” katanya dalam satu temu bual.

Kes Cik Huth ialah saman sivil pertama yang menuduh Encik Cosby melakukan serangan seksual untuk dibicarakan. Dalam tuntutannya, Cik Huth mengatakan bahawa dia diserang secara seksual oleh Encik Cosby di Rumah Agam Playboy di Los Angeles pada tahun 1975, ketika dia berumur 16 tahun, selepas dia dan seorang rakan bertemu dengannya di taman tempat dia menjalani penggambaran “Let’s Do It Again,” filem yang sama dia sedang bekerja. pada ketika dia bertemu dengan Cik Burr.

Beberapa hari selepas pertemuan mereka, Encik Cosby menjemput Cik Huth dan rakannya ke kelab tenisnya, peguam Cik Huth berkata, di mana Cik Huth bermain permainan di mana dia perlu minum alkohol setiap kali dia menang di biliard, dan kemudian mereka kedua-duanya mengikutnya menaiki kereta mereka ke Playboy Mansion. Sesampai di sana, Cik Huth telah berkata, Encik Cosby memaksanya melakukan aksi seks ke atasnya di dalam bilik tidur.

Encik Cosby telah menafikan dia melakukan serangan seksual terhadap Cik Huth, atau mana-mana wanita lain yang tampil ke hadapan dalam beberapa tahun kebelakangan ini untuk menuduhnya melakukan salah laku seksual.

Lebih daripada 50 wanita telah menuduh Encik Cosby mendera mereka secara seksual. Ini adalah kali pertama Cik Burr bercakap secara terbuka.

Memandangkan peguam Cik Huth telah berusaha untuk menunjukkan corak tingkah laku dan penderaan oleh Encik Cosby, mereka memanggil seorang lagi saksi, Margie Shapiro, 65, yang telah mengemukakan tuduhan pada 2015.

Cik Shapiro memberi keterangan bahawa dia berumur 19 tahun pada tahun 1975 apabila Encik Cosby bertemu dengannya di kedai donat tempat dia bekerja dan menjemputnya ke set filem lain yang dia sedang penggambaran di Los Angeles. Kemudian pada hari itu, mereka pergi ke Playboy Mansion, di mana, katanya, dia memberi dadah dan menyerangnya. Dia berkata bahawa mereka telah bermain bola pin bersama-sama di bilik permainan di rumah agam itu, dan dia telah menawarkan pil kepadanya selepas dia kalah. Dia berkata dia masih ingat bangun: “Ingatan saya seterusnya berkabus, tetapi saya berada di atas katil dalam keadaan bogel dan Bill Cosby berbogel, di dalam diri saya,” katanya.

Dia berkata dia memberitahu rakan apa yang berlaku tetapi tidak pernah pergi ke polis. “Saya rasa saya pergi ke sana dengan persetujuan, saya mengambil pil dan dia adalah dia dan saya adalah saya,” katanya. “Saya berasa bodoh kerana saya rasa pada masa saya meletakkan diri saya dalam situasi itu.”

Jurucakap Encik Cosby, Encik Wyatt, mengeluarkan kenyataan petang Jumaat yang mengatakan bahawa penuduh “mencemarkan nama baik mereka” dan mempersoalkan akaun mereka. “Memandangkan kami berdiri di atas asas kebenaran dan fakta,” katanya dalam kenyataan itu, “kami percaya bahawa Encik Cosby akan dibuktikan dengan SEMUA dakwaan untuk meneruskan kehidupan, kebebasan dan mengejar kebahagiaan.”

Dalam mencabar akaun Cik Shapiro di mahkamah, pasukan undang-undang Encik Cosby mempersoalkan sama ada dia bekerja di kedai donat pada pagi dia berkata dia bertemu Encik Cosby, dan sama ada dia pergi ke Rumah Agam Playboy. Mereka mengakui bahawa Cik Shapiro pergi ke rumah Encik Cosby, tetapi mereka menegaskan bahawa hubungan itu adalah atas persetujuan. Cik Shapiro berkata dia tetap dengan akaunnya.

Peguam Encik Cosby telah menyatakan dalam prosiding mahkamah bahawa ingatan Cik Huth tentang ketika pertemuannya telah berubah: Walaupun dia pada mulanya berkata ia berlaku pada tahun 1974, ketika dia berumur 15 tahun, dia baru-baru ini membuat kesimpulan bahawa ia berlaku pada tahun 1975, ketika dia berumur 16 tahun. Undang-undang di California mengklasifikasikan seorang kanak-kanak berumur 16 tahun sebagai bawah umur. Dalam mempertikaikan akaun Cik Huth, peguam Encik Cosby telah mencadangkan mereka bertemu bertahun-tahun selepas masa dia berkata mereka bertemu, apabila dia tidak lagi di bawah umur.

Dalam ucapan pembukaan mereka, peguamnya berusaha untuk memburukkan akaun Cik Huth dengan menunjukkan bahawa dia dan rakan yang menemaninya ke Rumah Agam Playboy tinggal selama berjam-jam selepas pertemuan yang dikatakan dengan Encik Cosby, berenang di kolam renang luaran dan menonton filem .

Rakan itu, Donna Samuelson, telah memberi keterangan bahawa Cikgu Huth kecewa dan ingin pergi tetapi Cikgu Samuelson memujuknya untuk tinggal.

Saman Cik Huth, yang difailkannya pada 2014, sebahagian besarnya telah ditangguhkan sementara pendakwa raya di Pennsylvania mengejar Encik Cosby secara jenayah atas tuduhan bahawa dia menyerang Andrea Constand secara seksual.

Sabitan 2018 Encik Cosby dalam kes itu telah terbalik tahun lepas oleh mahkamah rayuan, yang memutuskan bahawa perjanjian bukan pendakwaan yang dibuatnya dengan pendakwa raya terdahulu bermakna Encik Cosby tidak sepatutnya didakwa dalam kes itu. Encik Cosby berjalan bebas selepas menjalani hampir tiga tahun penjara tiga hingga 10 tahun.

Encik Cosby, 84, tidak dijadualkan untuk memberi keterangan dan tidak menghadiri hari pembukaan keterangan, tetapi keterangan pemendapannya dijangka dimainkan di mahkamah.

Cik Huth, 64, yang telah hadir, berhasrat untuk memberikan akaunnya kepada juri.

We want to thank the writer of this short article for this amazing content

Wanita Bersaksi Bahawa Bill Cosby Menciumnya Ketika Dia Berumur 14 Tahun


Visit our social media profiles along with other pages related to themhttps://paw6.info/related-pages/