Winona Ryder merenung tentang perpisahannya dengan Johnny Depp semasa tahun 90-an: ‘My ‘Girl, Interrupted’ kehidupan sebenar’

BARUAnda kini boleh mendengar artikel Fox News!

Winona Ryder memandang ke belakang hubungannya dengan Johnny Depp.

Pasangan itu mula berkencan selepas bertemu di tayangan perdana “Great Balls of Fire!” di New York. pada tahun 1989. Mereka pergi pada tarikh pertama mereka dua bulan kemudian. Kemudian lima bulan selepas tarikh pertama, dua bintang Hollywood itu bertunang. Mereka muncul dalam filem 1990 “Edward Scissorhands” dan Depp juga mendapat tatu yang berbunyi “Winona Forever.”

Tetapi pada Jun 1993, pasangan itu membatalkannya. Depp terkenal mengubah seni tubuhnya kepada “Wino Forever.”

Ryder, yang berada di muka depan Isu digital Harper’s Bazaar Julai 2022menggelar perpisahan mereka dan budaya Hollywood pada masa itu sebagai “‘Gadis saya, mengganggu’ kehidupan sebenar,” merujuk kepada filemnya pada 1999 tentang perjuangan kesihatan mental.

EXES JOHNNY DEPP DARIPADA WINONA RYDER DAN KATATE MOSS KE AMBER MENDENGAR

Winona Ryder berada di muka depan Harper’s Bazaar keluaran digital Julai 2022.
(Dan Martensen)

Lelaki berusia 50 tahun itu memberitahu outlet itu bahawa seorang ahli terapi “luar biasa” mencadangkan dia cuba membayangkan dirinya yang lebih muda dan bersikap lebih baik kepadanya.

“Saya masih ingat, saya melakonkan watak ini yang akhirnya diseksa di penjara Chile [for the 1994 film ‘The House of the Spirits’],” dia mengimbas kembali. “Saya akan melihat lebam dan luka palsu di muka saya ini [from the shoot], dan saya akan berjuang untuk melihat diri saya sebagai gadis kecil ini. ‘Adakah anda akan melayan gadis ini seperti anda memperlakukan diri anda sendiri?’ Saya masih ingat melihat diri saya dan berkata, ‘Inilah yang saya lakukan untuk diri saya sendiri.’ Kerana saya tidak menjaga diri saya.”

“Saya tidak pernah bercakap mengenainya,” Ryder mengakui. “Ada bahagian diri saya yang sangat peribadi. Saya mempunyai tempat seperti itu, seperti, tempat di hati saya pada hari itu. Tetapi bagi seseorang yang lebih muda yang membesar dengan media sosial, sukar untuk digambarkan.”

Ryder juga menyatakan bahawa dia “pasti berundur” dari tabloid pada awal 2000-an.

KLIK DI SINI UNTUK MENDAFTAR SURAT BERITA HIBURAN

Winona Ryder dan Johnny Depp memanggilnya berhenti pada Jun 1993.

Winona Ryder dan Johnny Depp memanggilnya berhenti pada Jun 1993.
(Barry King/WireImage)

“Saya berada di San Francisco,” katanya kepada outlet itu. “Tetapi saya juga tidak mendapat tawaran. Saya fikir ia adalah rehat yang sangat baik bersama. Ia sangat menarik apabila anda melihat aughts awal. Ia adalah sejenis masa yang kejam. Terdapat banyak kekejaman di luar sana… Dan kemudian saya ingat kembali ke LA dan – ia adalah masa yang sukar. Dan saya tidak tahu sama ada bahagian dalam hidup saya sudah berakhir.”

Pada tahun 2016, Bekas isteri Depp, Amber Heard mendapat perintah sekatan keganasan rumah tangga terhadap pelakon itu di tengah-tengah perceraian mereka. Ryder, yang terkenal tidak membisu tentang kehidupan peribadinya, memberitahu majalah Time bahawa Depp tidak pernah menganiayanya semasa hubungan mereka, yang telah berakhir beberapa dekad sebelumnya. Depp, kini berusia 59 tahun, telah lama menafikan dakwaan tersebut.

“Saya hanya boleh bercakap dari pengalaman saya sendiri, yang sangat berbeza daripada apa yang dikatakan,” jelas Ryder pada masa itu. “Dia tidak pernah, tidak pernah begitu terhadap saya. Tidak pernah menganiaya saya sama sekali. Saya hanya mengenali dia sebagai lelaki yang benar-benar baik, penyayang, penyayang yang sangat, sangat melindungi orang yang dia sayang.”

“Saya tiada di sana. Saya tidak tahu apa yang berlaku. Saya tidak memanggil sesiapa penipu,” Ryder menyambung. “Saya cuma cakap, sukar dan menjengkelkan untuk saya menyelubunginya. Lihatlah, ia sudah lama dahulu, tetapi kami bersama selama empat tahun, dan ia adalah hubungan yang besar bagi saya. Bayangkan jika seseorang yang anda bertarikh semasa awak – saya berumur 17 tahun ketika saya bertemu dengannya – dituduh sedemikian. Ia hanya mengejutkan. Saya tidak pernah melihat dia ganas terhadap seseorang sebelum ini.”

JOHNNY DEPP TIDAK BERCAKAP UNTUK MENJADI SEMULA KAPTEN JACK SPARROW DALAM FRANCAIS ‘PIRATES’

Winona Ryder memperincikan kepada Harper's Bazaar bagaimana perpisahannya dengan Johnny Depp memberi kesan kepadanya pada tahun 90-an.

Winona Ryder memperincikan kepada Harper’s Bazaar bagaimana perpisahannya dengan Johnny Depp memberi kesan kepadanya pada tahun 90-an.
(Dan Martensen)

Ryder juga menggambarkan “tekanan” dan “mengalami sesuatu” pada tahun 1990-an, sekitar masa itu dia dan Depp berpisah.

“Anda tidak boleh melihat kepada industri untuk mengesahkan anda sebagai seorang manusia kerana itu hanya boleh membawa kepada kekecewaan yang luar biasa. Saya akan mengakui saya bersalah ketika saya masih muda kerana anda terperangkap di dalamnya, dikelilingi oleh orang yang memberitahu anda bahawa ia adalah perkara yang paling penting, dan anda masih muda dan anda mempercayainya.”

We would like to say thanks to the author of this article for this amazing material

Winona Ryder merenung tentang perpisahannya dengan Johnny Depp semasa tahun 90-an: ‘My ‘Girl, Interrupted’ kehidupan sebenar’


Discover our social media profiles and other related pageshttps://paw6.info/related-pages/