‘Wordle’ hari ini: Dapatkan jawapannya, petunjuk untuk 26 Jun

Selamat datang ke hari ini Wordle, #372, anda semua. Mengerjakannya sendiri adalah cara yang paling memuaskan, memang benar — tetapi jika anda buntu dan mula gugup dengan coretan anda, kami ada Wordle petua dan petua untuk mendorong anda ke arah penyelesaian.

Jawapan kepada 26 Jun Wordle boleh didapati di penghujung artikel ini — atau anda boleh turun dengan cara yang lebih santai untuk mendapatkan beberapa petua, petua lembut dan strategi untuk membantu anda setiap hari.

Siapa yang buat Wordle? Di manakah Wordle datang dari?

Letupan mendadak Wordle pada penghujung tahun 2021 membawa kepada pusingan akhbar yang tertumpu pada penciptanya. Bekas jurutera Reddit Josh Wardle sebenarnya menghasilkan permainan itu pada tahun 2021 sebagai latihan peribadi untuknya dan rakan kongsinya yang suka permainan perkataan. Ia akhirnya menjadi makanan ruji keluarga mereka Pemesejan WhatsAppdan ketika itulah Wardle mula mengesyaki dia mungkin mempunyai sesuatu yang cukup istimewa untuk mendapat pelepasan yang lebih luas.

Kisah asal usul yang sangat manis diperincikan dengan teliti hebat ini NYT profil daripada Wardle dan ciptaan terbarunya. Anda lebih baik membacanya untuk pengetahuan penuh, tetapi setakat asasnya, sudah cukup untuk mengetahui bahawa Wordle telah dikandung oleh orang yang prihatin yang ingin menghiburkan pasangannya semasa masa yang sunyi dan sukar dalam wabak global kita yang berterusan.

Beribu-ribu orang di seluruh dunia kini bermain permainan ini setiap hari, dan peminat juga telah mencipta alternatif untuk Wordle diilhamkan oleh format asal. Ini termasuk permainan pengenalan muzik Heardlekegemaran nerd Hollywood Actorle dan Berbingkaidan variasi seperti Dordle dan Quordle yang membuat anda teka beberapa perkataan sekali gus.

Malah, permainan teka-teki perkataan telah terbukti begitu popular yang New York Times akhirnya membelinyadan Pencipta TikTok menstrim langsung sendiri bermain.

Bukan hari yang anda kejar? Anda akan dapati Wordle jawapan untuk 25 Jun di sini.

Apa yang best Wordle perkataan permulaan?

Kami mempunyai beberapa idea untuk membantu anda memilih langkah pertama yang sempurna (atau hampir dengan sempurna yang anda boleh dapatkan tanpa hanya meneka secara ajaib perkataan yang tepat). Petua sedemikian termasuk memilih perkataan dengan sekurang-kurangnya dua vokal berbeza di dalamnya, ditambah dengan beberapa konsonan biasa seperti S, T, R atau N.

Apa yang berlaku kepada Wordle arkib?

Walaupun anda pernah boleh bermain keseluruhan arkib teka-teki masa laluarkib telah diturunkan atas permintaan daripada New York Timesmenurut laman web tersebut.

Adakah Wordle semakin sukar?

Jika anda telah mencari Wordle terlalu mudah, terdapat Mod Keras yang anda boleh dayakan untuk memberi diri anda lebih banyak cabaran. Tetapi melainkan anda mengaktifkan mod ini, kami boleh memberi jaminan kepada anda Wordle tidak semakin sukar.

Kenapa ada dua yang berbeza Wordle menjawab beberapa hari?

Keseluruhan titik Wordle ialah semua orang menyelesaikan teka-teki yang sama, dengan jawapan yang sama, tidak kira di mana anda berada di dunia. Walau bagaimanapun, kadangkala permainan teka-teki akan menerima dua penyelesaian betul yang berbeza pada hari yang sama, secara jelas menentang Wordle undang-undang.

Penyimpangan ini disebabkan oleh mengubah New York Times mula membuat selepas ia diperolehi Wordle awal tahun ini. Untuk memastikan anda sentiasa mendapat teka-teki yang sama seperti orang lain, muat semula penyemak imbas anda sebelum anda bermain — jangan risau, tapak akan mengekalkan coretan anda.

Petunjuk halus untuk 26 Jun Wordle jawapan:

Ia adalah kata sifat.

hari ini Wordle ialah perkataan 5 huruf yang bermula dengan…

… huruf ‘R.’

Apa jawapannya Wordle pada 20 Jun?

sedia?

Kami akhirnya akan memberitahu anda jawapannya.

ia…

BERKARAT.

Fuh. Baiklah, kita jumpa esok!

Laporan oleh Caitlin Welsh, Amanda Yeo dan Adam Rosenberg menyumbang kepada artikel ini.

We wish to thank the writer of this article for this incredible material

‘Wordle’ hari ini: Dapatkan jawapannya, petunjuk untuk 26 Jun


Check out our social media profiles and the other related pageshttps://paw6.info/related-pages/