Wordle hari ini: Inilah jawapannya, petunjuk untuk 16 September

Tuan-tuan dan puan-puan (dan semua orang yang bukan kedua-duanya): Hujung minggu. Atau sekurang-kurangnya pembuka selera yang lazat pada hujung minggu, Jumaat — dan cara yang lebih baik untuk meraikan daripada dengan hidangan segar Wordle? Sama ada anda menghadapi masalah atau bergelut, kami akan melakukannya di sini untuk membantu setiap hari.

Jika anda hanya mahukan jawapannya, anda boleh terus ke penghujung artikel ini untuk 16 September ini Wordle penyelesaian. Jika anda lebih suka menyelesaikannya sendiri, teruskan membaca untuk beberapa petua, helah dan petunjuk.

LIHAT JUGA:

Wordle semalam: Inilah jawapannya, petunjuk untuk 15 September

Di manakah Wordle datang dari?

Wordle pada mulanya dicipta oleh jurutera Josh Wardle sebagai hadiah untuk pasangannya, walaupun ia cepat merebak sehingga ia menjadi fenomena antarabangsa. Beribu-ribu pemain di seluruh dunia menangani Wordle setiap hari, dengan beberapa peminat telah mencipta versi ganti permainan teka-teki perkataan harian. Ini termasuk format battle royale bergaduhpermainan pengenalan muzik Heardledan variasi seperti Dordle dan Quordle yang membuat anda teka beberapa perkataan sekali gus.

Populariti daripada Wordle malah mencapai tahap yang tinggi sehinggakan New York Times beli Ia awal tahun ini, manakala Pencipta TikTok menstrim langsung sendiri memainkannya.

Apa yang best Wordle perkataan permulaan?

Matlamat untuk Wordle adalah untuk berseronok, dan tidak ada cara yang betul untuk berseronok. Pilih sahaja apa-apa perkataan permulaan yang anda rasa sesuai, dan jangan biarkan sesiapa memalukan anda kerananya. Walau bagaimanapun, jika anda ingin mengambil pendekatan yang lebih strategik, kami mempunyai beberapa idea untuk membantu anda memilih perkataan yang akan mencetuskan kegembiraan. Satu petua ialah memilih perkataan yang mengandungi sekurang-kurangnya dua vokal berbeza, ditambah beberapa konsonan biasa seperti S, T, R atau N.

Apa yang berlaku kepada Wordle arkib?

Keseluruhan arkib masa lalu Wordles pernah tersedia untuk sesiapa sahaja untuk bermain pada zaman kegemilangan yang lalu. Malangnya ia telah diturunkandengan pencipta laman web menyatakan ia dilakukan atas permintaan pihak New York Times.

Adakah Wordle semakin sukar?

Jika anda mencari Wordle terlalu mudah, anda boleh cuba mendayakannya Mod susah untuk memberikan otak anda cabaran yang lebih sukar. Tetapi Wordle tidak menjadi lebih sukar dengan sendirinya — ia adalah kesukaran yang sama seperti selalu.

Kenapa ada dua yang berbeza Wordle menjawab beberapa hari?

Wordle undang-undang menetapkan bahawa hanya satu penyelesaian teka-teki harus wujud setiap hari. Undang-undang ini datang dengan pengecualian walaupun, sebagai Wordle sekali-sekala akan menerima dua penyelesaian berbeza sebagai betul. Ini kerana New York Times membuat perubahan kepada Wordle senarai perkataan selepas memperolehnya, dan kadangkala menukar perkataan daripada senarai asal. Untuk memastikan anda mendapat jawapan yang betul setiap hari, muat semula penyemak imbas anda sebelum anda bermain — tapak akan menyimpan coretan anda.

Berikut ialah petunjuk halus untuk hari ini Wordle jawapan:

Anda akan menemuinya di kebanyakan dapur.

Adakah hari ini Wordle jawapan mempunyai huruf ganda?

Ia ada, tetapi tidak bersebelahan.

hari ini Wordle ialah perkataan 5 huruf yang bermula dengan…

huruf P!

LIHAT JUGA:

Taksub Wordle? Ini adalah permainan perkataan terbaik untuk bermain IRL.

Apa jawapannya Wordle hari ini?

Dapatkan tekaan anda — ini adalah panggilan terakhir sebelum kami mendedahkan jawapan kepada panggilan hari ini Wordle!

Adakah anda bersedia?

Penyelesaian kepada Wordle #454 ialah…

PARER.

Jangan beralih untuk minum jika anda tidak meneka kali ini! yang baru Wordle akan tiba esok, dan kami akan kembali dengan lebih banyak petua dan petua untuk membantu anda.

We want to thank the writer of this write-up for this amazing web content

Wordle hari ini: Inilah jawapannya, petunjuk untuk 16 September


You can view our social media profiles here and other related pages herehttps://paw6.info/related-pages/