WWE Rumor Roundup – Sebab sebenar mengapa Brock Lesnar kembali, juara 10 kali dikeluarkan, Nama utama dan Stephanie McMahon tidak menyukai satu sama lain

Minggu ini merupakan minggu yang sangat sibuk bagi mereka di dalam dan sekitar WWE. Beberapa keadaan yang tidak dijangka telah membuat pusingan dan industri telah dikejutkan dengan beberapa cerita yang mengelilingi syarikat itu.

Stephanie McMahon telah mengambil alih peranan sebagai Ketua Pegawai Eksekutif sementara dan Pengerusi WWE di tengah-tengah dakwaan terhadap bapanya. Walau bagaimanapun, anak perempuan Vince McMahon dilaporkan tidak serasi dengan nama teratas di belakang pentas, dan kami mempunyai semua butiran mengenai kisah letupan itu.

Brock Lesnar juga kembali ke SmackDown untuk menyambung semula jalan ceritanya yang berterusan dengan Roman Reigns. Apakah yang memaksa Vince McMahon untuk mengembalikan Lesnar di TV? Laporan belakang pentas yang bernas daripada Fightful telah memberikan kami semua jawapan.

Bulat Rumor WWE terbaharu berakhir dengan pelbagai sumber yang mengesahkan pembebasan superstar terkenal.


#1. Berita belakang pentas tentang kepulangan Brock Lesnar

Seperti yang dilihat pada SmackDown, Brock Lesnar kembali untuk mengadakan pertembungan SummerSlam menentang Roman Reigns. Walaupun terdapat reaksi negatif terutamanya terhadap hala tuju kreatif, promosi itu didakwa mempunyai sebab untuk perubahan rancangan, seperti yang dilaporkan Fightful.

Randy Orton pada asalnya dijadualkan untuk menghadapi Ketua Suku di SummerSlam. Bagaimanapun, The Viper akan menjalani pembedahan tidak lama lagi dan tidak akan beraksi sepanjang tahun ini.

Para pegawai mula berusaha ke arah kemunculan semula Brock Lesnar sebaik sahaja terbukti bahawa Orton tidak akan dapat bergusti. Harus diingat bahawa mendapatkan kembali Brock Lesnar bukanlah keputusan reaksioner selepas penyiasatan terhadap Vince McMahon.

Bergaduh menyatakan bahawa rancangan untuk perlawanan Lesnar seterusnya telah disahkan di belakang pentas tiga minggu lalu. Walaupun The Beast Incarnate bukan sebahagian daripada helaian ringkasan dalaman di SmackDown, berita mula tersebar tentang penampilannya pada pukul 5 petang EST.

Lesnar berhadapan dengan Reigns selepas acara utama SmackDown minggu ini dan membentangkan Juara Universal WWE yang tidak dipertikaikan. Saingan abadi itu akan berdepan antara satu sama lain pada SummerSlam 2022, dan reaksi terhadap pengumuman perlawanan tidak begitu menggalakkan, sekurang-kurangnya.


#2. WWE akhirnya mengeluarkan Sasha Banks

kulit youtube

Wrestling Inc Raj Giri dilaporkan pada 15 Jun bahawa syarikat itu telah bersetuju dengan pengeluaran Sasha Banks. Walaupun Bank dijangka meninggalkan syarikat itu, sumber di belakang pentas tidak dapat mengesahkan laporan itu pada masa itu.

WrestleVotes baru-baru ini mengeluarkan satu kemas kini dan mengesahkan dakwaan Raj Giri. Seperti yang berlaku, Sasha Banks bukan lagi Superstar WWE.

“Perkataan di belakang pentas dari SmackDown malam ini ialah laporan daripada @TheRajGirl sememangnya tepat, menurut pelbagai sumber. Sasha Banks telah dibebaskan daripada kontrak WWEnya,” dedah WrestleVotes.

Perkataan belakang pentas dari SmackDown malam ini ialah laporan daripada @TheRajGiri memang tepat mengikut pelbagai sumber. Sasha Banks telah dibebaskan daripada kontrak WWEnya.

Orang dalam Reddit kerrmit125 telah memecahkan banyak cerita yang tepat pada masa lalu dan menyatakan bahawa juara 10 kali itu sebenarnya telah dilepaskan “beberapa minggu lalu.” Walaupun Sasha Banks nampaknya sudah selesai dengan syarikat itu, masih tiada berita mengenai status semasa Naomi.

WWE belum mengeluarkan kenyataan rasmi mengenai pemergian Bank, dan juga tidak ada kejelasan sama ada dia mempunyai klausa tidak bersaing selama 90 hari dalam kontraknya. Bos Sah, bagaimanapun, telah menerima cabaran besar-besaran daripada bintang AEW terkemuka.


#3. Stephanie McMahon dan Kevin Dunn tidak bergaul antara satu sama lain

Stephanie McMahon akan menjadi Ketua Pegawai Eksekutif sementara dan Pengerusi WWE sehingga siasatan yang sangat didedahkan terhadap Vince McMahon berakhir. Bagaimanapun, Stephanie mungkin menghadapi beberapa cabaran dalam peranan baharunya kerana dia dilaporkan tidak mempunyai hubungan baik dengan eksekutif lama Kevin Dunn.

Brandon Thurston didedahkan di Busted Open Radio bahawa Stephanie McMahon dan Dunn “tidak menyukai satu sama lain.”

Kevin Dunn telah bekerja untuk Vince McMahon selama beberapa dekad dan juga Ketua Pengedaran Televisyen Global syarikat itu. Isunya dengan Stephanie McMahon terkenal di sebalik tabir, seperti yang dinyatakan oleh Thurston di bawah:

“Saya tahu bahawa Stephanie akan menjadi CEO sementara, tetapi saya telah mendengar daripada ramai orang bahawa Stephanie dan Kevin Dunn, sebagai contoh, tidak menyukai satu sama lain. Dan selagi seseorang seperti Kevin Dunn mempunyai pekerjaan di WWE, ini nampaknya untuk kegunaan awam, melihat sekeliling beberapa tajuk yang saya lihat dalam media arus perdana hari ini. Saya rasa WWE mendapat sambutan dalam tajuk yang mereka mahukan,” kata Thurston. [H/T WrestlingInc]

Stephanie McMahon telah memotong kerjanya sambil dia berusaha untuk menstabilkan kapal. Maklum balas awal mengenai pelantikan Stephanie adalah positif, dan ia akan menjadi menarik untuk melihat sama ada dia mempunyai kesan yang ketara ke atas produk yang bergerak ke hadapan.


Ketahui promosi yang Alberto Del Rio saman dengan betul di sini

S. Adakah anda teruja untuk melihat Brock Lesnar kembali malam tadi?

256 undi setakat iniWe want to thank the writer of this short article for this awesome content

WWE Rumor Roundup – Sebab sebenar mengapa Brock Lesnar kembali, juara 10 kali dikeluarkan, Nama utama dan Stephanie McMahon tidak menyukai satu sama lain


Check out our social media profiles , as well as other related pageshttps://paw6.info/related-pages/