Wynonna Judd ‘sangat marah’ atas kematian ibu Naomi akibat bunuh diri

Wynonna Judd mengakui bahawa dia “sangat marah” kepada arwah ibunya, Naomi Judd, kerana mengambil nyawanya sendiri.

Dalam wawancara pertamanya sejak Naomi mati bunuh diri pada usia 76 tahun pada bulan April, Wynonna memberitahu CBS Ahad Pagi bahawa dia masih berkabung atas kehilangan ibu bintang muzik negaranya.

“Saya mendapat panggilan, dan saya pergi, dan saya melihatnya dan saya mengucapkan selamat tinggal kepadanya di hospital,” kata Wynonna, 58, kepada wartawan Lee Cowan, sebelum mengakui bahawa dia berasa “marah” dengan keputusan ibunya.

“Saya menutup matanya, dan saya mencium dahinya, dan itu sahaja. Dan perkara seterusnya yang saya tahu, saya duduk di sini di anjung sebelah, dan saya hanya cuba memikirkan apa yang seterusnya.”

Wynonna menyambung, “Saya tidak tahu bahawa dia berada di tempat dia berada ketika dia menamatkannya, kerana dia pernah mengalami episod sebelum ini dan dia menjadi lebih baik. Dan itulah yang saya tinggali, seperti, ‘Adakah ada apa-apa yang saya patut cari atau sepatutnya saya tahu?’ Saya tidak.”

Wynonna Judd berkata dia diam "marah yang luar biasa" pada ibunya, Naomi Judd selepas kematiannya.
Wynonna Judd mengakui dalam temu bual baru bahawa dia berasa “sangat marah” selepas kematian ibunya, Naomi Judd.
Axelle/BauerGriffin/INSTARimages

Apabila ditanya secara khusus sama ada perasaan marah akan hilang, Wynonna memberitahu Cowan, “Tidak, saya tidak fikir begitu, tidak untuk seketika.”

Wynonna menyatakan bahawa dia masih merasakan kehadiran ibunya, beberapa bulan selepas dia didapati tidak bertindak balas pada 30 April.

“Saya rasa dia menyenggol saya. Dan kadang-kadang, saya ketawa. Dan kadang-kadang, saya berkata, ‘Saya sangat merindui awak. Kenapa awak tidak ke sini supaya kita boleh bertengkar?’” kata Wynonna.

Dia memberitahu saya suatu ketika, dia memegang tangan saya dan dia berkata, ‘Hidup saya lebih baik kerana awak.’ Itulah kenangan yang mula datang, semakin banyak. Saya fikir apabila anda kehilangan ibu anda, banyak omong kosong itu hilang, kerana ia tidak penting lagi. Ia hanya tidak.”

Wynonna tidak lama lagi akan memulakan lawatan perjumpaan semula untuk The Judds. Duo muzik ibu dan anak perempuan itu menjual lebih daripada 20 juta album, mempunyai 14 single mencapai nombor satu dan memenangi lima Anugerah Grammy.

“Semasa saya keluar di atas pentas malam pertama itu, saya mungkin akan berkata seperti, ‘Ia tidak sepatutnya seperti ini,’ kerana ia tidak, bukan? Sepatutnya kita berdua. Dan saya akan marah kerana dia tiada di sana,” kata Wynonna.

The Judds
The Judds telah bersedia untuk memulakan lawatan perjumpaan semula.
ABC

Legenda negara itu juga mendedahkan bahawa dia dan kakaknya, Ashley Judd, mengetepikan perbezaan mereka berikutan kehilangan ibu mereka.

“Kami berdua memandang antara satu sama lain seperti, ‘Saya ada awak,’ bukan? Dan kami memandang satu sama lain dan kami berkata, ‘Ya.’ Kami sangat bersatu sekarang, saya fikir lebih daripada yang kami lakukan dalam masa yang lama.”

milik Naomi laporan bedah siasat dari pejabat pemeriksa perubatan Nashville menyatakan dia “mempunyai luka tembak yang jelas berlaku sendiri” dan “dinyatakan mati sejurus selepas tiba” di hospital tempatan.

Laporan toksikologi mendedahkan pemuzik itu mempunyai beberapa ubat berbeza dalam sistemnya pada masa kematiannya, termasuk ubat yang digunakan untuk merawat insomnia, anti-Parkinson, kemurungan dan sawan.

We wish to give thanks to the author of this post for this amazing web content

Wynonna Judd ‘sangat marah’ atas kematian ibu Naomi akibat bunuh diri


You can view our social media profiles here , as well as additional related pages here.https://paw6.info/related-pages/