Berikut ialah cara untuk mencegah penyebaran COVID-19, selesema dan RSV semasa Kesyukuran

COVID-19, selesema dan RSV sedang beredar. Inilah cara untuk kekal sihat semasa perhimpunan KesyukuranDAH BANYAK SAKIT. RSV, SELSEMA DAN COVID. DAN SAMBIL KITA FIKIRKAN TENTANG SYUKUR DAN YANG PALING ANDA SAYANG DAN PIHAK PERKARA, ADA BEBERAPA PERKARA MUDAH YANG BOLEH ANDA LAKUKAN UNTUK MEMELIHARA MEREKA. JOM BERMULA DENGAN SEMUA DALAM RUMAH ANDA UNTUK PERHIMPUNAN. DOKTOR MENGGALAKKAN ANDA UNTUK MEMERIKSA DAN MEMASTIKAN BAHAWA TIADA SIAPA YANG RASA SAKIT SELAMA BEBERAPA HARI LALU. DAN JIKA MEREKA TELAH MENGGALAKKAN MEREKA UNTUK TINGGAL DI RUMAH DAN MUNGKIN ANDA BERCAMPUR DENGAN MEREKA SECARA BERTERIMA KASIH KERANA IA SEBENARNYA BOLEH MENGIMPAKKAN KEPADA SEMUA, TERUTAMANYA BAYI DAN WARGA EMAS. JADI UNTUK BUKAN SAHAJA RSV TETAPI UNTUK COVID CAIR, ANDA DIGALAKKAN UNTUK MENCUCI TANGAN ANDA DENGAN KERAP. JANGAN LUARKAN KANAK-KANAK UNTUK BERPELUK DAN Cium DAN JUGA SAPU PERMUKAAN UNTUK SELSEMA DAN COVID. ANDA MASIH BOLEH DAPATKAN VAKSIN JUGA DAN MEMBANTU PEKERJA PENJAGAAN KESIHATAN KAMI SEMASA CUTI. HANYA LAKUKAN BAHAGIAN ANDA DAN IKUT BIMBINGAN SERTA MELINDUNGI KELUARGA ANDA SUPAYA ANDA TIDAK MENINGKATKAN JUMLAH KES YANG MEREKA SUDAH LIHAT. DAN LANCASTE

COVID-19, selesema dan RSV sedang beredar. Inilah cara untuk kekal sihat semasa perhimpunan Kesyukuran

Pakar kesihatan bimbang kerana berjuta-juta rakyat Amerika menyambut Hari Kesyukuran. COVID-19, selesema dan virus pernafasan syncytial sedang merebak ke seluruh negara. Doktor Susquehanna Valley mempunyai petua ini untuk kekal sihat semasa perhimpunan percutian: Semak sama ada sesiapa telah berasa sakit sejak dahulu beberapa hari. Jika mereka sakit, galakkan mereka untuk tinggal di rumah. Basuh tangan anda dengan kerap. Jangan lalukan kanak-kanak untuk memeluk dan mencium. Lap permukaan. Dapatkan vaksin selesema dan COVID-19. Beberapa hospital sedang dihujani dengan apa yang dipanggil “tripledemic.” Anda digalakkan untuk membantu pekerja penjagaan kesihatan dengan melakukan apa yang anda mampu untuk mencegah penularan penyakit ini.

Pakar kesihatan bimbang kerana berjuta-juta rakyat Amerika menyambut Hari Kesyukuran.

COVID-19, selesema dan virus pernafasan syncytial sedang merebak ke seluruh negara.

Doktor Lembah Susquehanna mempunyai petua ini untuk kekal sihat semasa perhimpunan percutian:

  • Semak sama ada sesiapa telah berasa sakit sejak beberapa hari lalu. Jika mereka sakit, galakkan mereka duduk di rumah.
  • Basuh tangan anda dengan kerap.
  • Jangan lepaskan anak-anak untuk dipeluk dan dicium.
  • Lap permukaan.
  • Dapatkan vaksin selesema dan COVID-19.

Sesetengah hospital sedang dihujani dengan apa yang dipanggil “tripledemic.”

Anda digalakkan untuk membantu pekerja penjagaan kesihatan dengan melakukan apa yang anda mampu untuk mencegah penularan penyakit ini.

We want to give thanks to the writer of this short article for this amazing material

Berikut ialah cara untuk mencegah penyebaran COVID-19, selesema dan RSV semasa Kesyukuran


Our social media profiles here , as well as other related pages herehttps://paw6.info/related-pages/