Pakar bedah ‘pereka faraj’ mendedahkan sebab utama wanita datang kepadanya

ini pereka faraj ialah potong di atas.

Dr. Umberto Tozzi — yang pakar dalam labiaplasty, pembedahan yang bertujuan untuk mengurangkan labia minora wanita atau lipatan kulit di kedua-dua belah lubang faraj — telah mengendalikan lebih 300 wanita dalam kerjayanya.

Dan kerja tangan doktor “di bawah sana” meningkatkan harga diri dan kehidupan seks pelanggannya yang “sangat pemalu” – yang kebanyakannya terdesak untuk menggunakan pisaunya untuk keuntungan estetik yang unik.

“Terdapat banyak kes tidak simetri dan semasa pembedahan, saya cuba menjadi simetri,” jelas Tozzi kepada NeedToKnow.Online. “Mereka mahukan aspek semula jadi, hanya untuk menjadi seperti semua orang.”

The alat sulit perfeksionisdipuji sebagai pakar “pereka faraj”, biasanya melihat antara 30 dan 50 pesakit setahun.

Pengakuan Tozzi datang kerana “faraj berjenama” telah meningkat dalam populariti kerana pakaian ketat seperti bingkap. Seorang lagi doktor baru-baru ini mendedahkan dia telah melihat permintaan untuk labiaplasty berganda dalam beberapa bulan kebelakangan ini.

Dr. Umberto Tozzi, pakar labiaplasti yang terkenal kerana memberikan lebih daripada 300 pesakit “faraj pereka”, berfungsi untuk menjadikan setiap faraj lebih simetri.
Komposit NYPost
Tozzi berfungsi untuk mencantikkan rupa luaran faraj pesakitnya.
Tozzi berfungsi untuk mencantikkan rupa luaran faraj pesakitnya.
Jam Press Vid/CO Press Office

Tetapi Tozzi berkata majoriti kesnya adalah sama ada wanita yang sering melepaskan hubungan seks kerana mereka tidak berpuas hati dengan rupa faraj mereka atau model pakaian renang dan pakaian dalam yang berharap untuk mengglamorikan alat kelamin mereka untuk tujuan profesional.

“Kebiasaannya, mereka adalah pesakit yang sangat pemalu yang tidak pernah mengalaminya hubungan seksual hanya kerana malu untuk menunjukkan diri kepada orang lain,” kata Tozzi, sambil menambah bahawa dia mencantikkan bahagian luar faraj untuk memberikan daya tarikan mengekang yang lebih “semula jadi” dan “menarik”.

Kos pembedahan simetrinya adalah sekitar $1,400.

“Dalam kes lain, mereka adalah model yang menghadapi kesukaran melakukan kerja mereka dengan pakaian renang atau pakaian dalam kerana kawasan itu menonjol,” sambungnya.

Walau bagaimanapun, dalam keadaan lain, doktor mendapati bahawa wanitanya kerap – iaitu wanita yang lebih tua dan wanita trans – datang kepadanya untuk mendapatkan bantuan mengurangkan kesakitan yang berkaitan dengan labia.

“Terdapat juga pesakit yang mengalami kerengsaan dan masalah fungsi,” kata Tozzi.

Doktor telah melihat lebih 300 pesakit yang biasanya "pemalu" tentang rupa faraj mereka.

Doktor telah melihat lebih 300 pesakit yang biasanya “malu” tentang penampilan faraj mereka.


Semasa prosedur, Tozzi mengeluarkan beberapa sentimeter kulit untuk mencipta rupa yang lebih estetik.

Semasa prosedur, Tozzi mengeluarkan beberapa sentimeter kulit untuk mencipta rupa yang lebih estetik.


Tozzi berkata kebanyakan pelanggannya mahukan a "simetri" tengok.

Tozzi berkata kebanyakan pelanggannya mahukan rupa “simetri”.


Alasan pesakitnya mahu mengetepikan bahagian bawah kereta mereka, semasa pembedahan Tozzi biasanya membuang antara 3 dan 6 sentimeter tisu labia.

Dan prosedur itu kadangkala datang dengan bonus tambahan untuk menyembunyikan “kaki unta” yang digeruni – kesan yang sering tidak sedap dipandang dicipta oleh pakaian yang ketatyang menarik perhatian kepada bentuk kelangkang wanita.

Tozzi's memberi amaran kepada pesakit untuk menunggu beberapa hari selepas operasi sebelum melakukan aktiviti seksual.
Tozzi memberi amaran kepada pesakit untuk menunggu beberapa hari selepas operasi sebelum melakukan aktiviti seksual.
Jam Press Vid/CO Press Office

Untuk pelanggannya yang lebih tua dan trans, Tozzi meremajakan kepak faraj dengan bahan yang membantu menjadikan kulit kelihatan lebih berisi.

“Saya melakukan pembedahan labia majora biasanya pada pesakit tua, untuk meningkatkan jumlah labia majora dengan pengisi atau lipofilling. [fat tissue],” jelas doktor itu sambil menyatakan bahawa labia boleh membesar semasa mengandung atau disebabkan oleh faktor hormon dan genetik.

“Saya juga telah membuat pembedahan ini pada wanita trans,” tambahnya. “Mereka meminta saya untuk memperbaiki aspek labia majora mereka, yang biasanya kosong pada wanita trans dan wanita tua.”

Pakar bahagian wanita juga memulihkan bit kembali ke negeri mereka yang berair dan muda.

“Kemudian, saya membuat biostimulasi faraj melalui penyusupan dengan jarum, untuk kekeringan faraj selepas menopaus/klimakterik,” katanya sebelum memetik kesan sampingan meningkatkan seks daripada krafnya.

“Faedahnya terutamanya estetik, tetapi dalam beberapa kes apabila [the clients] sangat besar, mereka mewujudkan kesukaran penting semasa aktiviti seksual.”

Tozzi memberi jaminan bahawa labiaplasty adalah pembedahan yang selamat. Bagaimanapun, beliau menasihatkan bahawa terdapat risiko pendarahan dan parut jika aktiviti seksual tidak dielakkan selama 20 hari selepas prosedur atau jika kawasan itu tidak dibasmi kuman dengan kerap.

We would love to thank the author of this short article for this remarkable web content

Pakar bedah ‘pereka faraj’ mendedahkan sebab utama wanita datang kepadanya


Our social media profiles here as well as additional related pages here.https://paw6.info/related-pages/