Pemulihan Dadah Bukan Untung Membeli Tapak CVS

Sebuah organisasi bukan untung rawatan ketagihan yang berpangkalan di Danbury merancang untuk memindahkan klinik pesakit luar tempatannya ke bekas tapak CVS di Whalley Avenue dan Orchard Street, selepas membeli hartanah bekas farmasi yang ditutup baru-baru ini dengan harga $2.5 juta.

Pada Isnin, Majlis Alkoholisme Connecticut Midwestern Inc. (MCCA) membeli hartanah komersial seluas 1.15 ekar di 215 Whalley Ave. daripada Perkongsian Terhad Keluarga Brandfon dengan harga $2.5 juta, menurut pemfailan baru-baru ini pada pangkalan data rekod tanah dalam talian di bandar itu.

Harta itu – sebelum ini menempatkan farmasi CVS, yang menutup pintunya awal tahun ini – adalah terbaru dinilai oleh bandar bernilai $2,427,600.

Ditubuhkan pada tahun 1972, MCCA bil sendiri di laman webnya sebagai “penyedia utama perkhidmatan pencegahan, penilaian dan rawatan penyalahgunaan bahan di kawasan Danbury yang lebih besar.” Ia kini mengendalikan tujuh klinik pesakit luar di Danbury, Milford, Waterbury, Bridgeport, dan di kejiranan Whalley-Edgewood-Beaver Hills di 419 Whalley Ave.

Dalam pertukaran e-mel ringkas dengan Independent pada hari Rabu, Ketua Pegawai Kewangan MCCA Glenn Connan berkata bahawa MCCA membeli bekas tapak CVS dengan niat untuk memindahkan klinik Whalley Avenue sekarang ke lokasi itu.

“Kami kini mengendalikan Klinik Pesakit Luar New Haven kami di tepi jalan di 419 Whalley Avenue dan hanya ingin berpindah untuk memberi perkhidmatan yang lebih baik kepada masyarakat,” tulis Connan.

Beliau tidak menjawab permintaan susulan untuk mengulas tentang jenis perkhidmatan perubatan tertentu yang akan disediakan di lokasi ini, berapa ramai pesakit yang MCCA jangkakan untuk dirawat di sana, dan bagaimana jika terdapat sebarang jenis perubahan pada hartanah sudut Whalley Avenue yang terkenal, penjagaan kesihatan bukan untung bercadang untuk membuat.

laman web MCCA menyatakan bahawa ia menawarkan di semua tujuh klinik pesakit luar rawatan bantuan ubat – seperti Suboxone, Naltrexone, dan Subutex — digabungkan dengan “terapi kaunseling dan tingkah laku” untuk merawat pesakit yang bergelut dengan ketagihan opioid.

Laman webnya juga mengatakan bahawa klinik pesakit luar semasa di 419 Whalley Ave. menawarkan pelbagai “perkhidmatan ketagihan,” termasuk rawatan pesakit luar, pesakit luar intensif, dan program untuk campur tangan pra-percubaan, pengurusan kemarahan, dan pencegahan berulang.

“Klinik Pesakit Luar New Haven kami menawarkan rangkaian penuh pilihan rawatan pesakit luar untuk mereka yang berhadapan dengan ketagihan. Daripada individu ke kumpulan kepada pesakit luar intensif (IOP), terapi sokongan kami membantu pelanggan mengenali pencetus dan tingkah laku yang merosakkan mereka dan mula mencipta perubahan positif yang membawa kepada gaya hidup yang lebih sihat dan rasa kesejahteraan yang lebih baik,” laman MCCA membaca sebahagian. .

“Pesakit Luar Intensif (IOP) sesuai untuk individu yang tidak dapat memasuki program kediaman kerana kewajipan kerja dan keluarga. Salah satu kumpulan kami yang paling popular untuk individu yang bergelut dengan ketagihan dadah atau alkohol, IOP bertemu tiga kali seminggu untuk sesi tiga jam.”


The New Haven Independent ialah tapak berita harian berkepentingan awam bukan untung yang diasaskan pada tahun 2005.

We want to give thanks to the author of this write-up for this awesome material

Pemulihan Dadah Bukan Untung Membeli Tapak CVS


You can find our social media accounts as well as other pages that are related to them.https://paw6.info/related-pages/