Barometer kembali ke tempat kerja tidak dapat mengukur realiti apabila pejabat penuh

Terdapat berita baik untuk tuan tanah pejabat Manhattan: Penghunian bangunan fizikal meningkat kepada 46.6% untuk tempoh tujuh hari yang berakhir pada 14 September, menurut Barometer Kembali-ke-Kerja Kastle Systems yang banyak diikuti.

Lonjakan selepas Hari Pekerja adalah peningkatan yang besar berbanding jumlah Kastle sebanyak 38% daripada minggu sebelumnya – dan lonjakan kuantum sepanjang 20-an rendah pada musim sejuk lalu.

Tetapi berita itu mungkin lebih baik daripada itu. Walaupun Kastle disebut secara meluas sebagai ramalan penghunian pejabat, datanya kurang inklusif daripada yang diketahui oleh kebanyakan pemerhati pasaran. Oleh sebab itu, bilangan pekerja kembali ke meja mereka walaupun jadual kerja dari rumah dan hibrid mungkin lebih tinggi daripada data Kastle yang dicadangkan.

Sampel bangunan tempat penyedia keselamatan mengira leret masuk tidak termasuk banyak empayar hartanah terbesar di bandar itu, di mana penyewa termasuk lebih banyak bank dan firma perkhidmatan kewangan daripada purata bandar. Firma Wall Street mempunyai lebih ramai pekerja di meja mereka daripada firma teknologi, kreatif dan media.

Memandangkan keterlihatan Kastle Barometer – Realty Check sering memetik penemuannya seperti media hartanah yang lain — adalah tidak adil untuk mengambil perhatian perkara yang ditinggalkan oleh tinjauan itu.

Kastle tidak meliputi hartanah yang dimiliki atau diuruskan oleh Pengurusan Rudin, Silverstein Properties, Tishman Speyer, BXP (dahulunya Boston Properties) dan Syarikat Berkaitan, menurut wakil mereka.

Daripada 40 lokasi Manhattan dengan lebih 34 juta kaki persegi dimiliki atau diuruskan oleh tuan tanah komersial terbesar di bandar ini, SL Green, Kastle hanya terdapat di satu hartanah yang diperoleh baru-baru ini.

Logo sistem Kastle
Sistem keselamatan Kastle digunakan untuk memetik penghunian pejabat di bandar, tetapi sistem kemasukannya tidak digunakan oleh kebanyakan bangunan pejabat utama di bandar itu.

Empire State Realty Trust tidak menggunakan Kastle di Empire State Building atau di kebanyakan menara besarnya yang lain. Organisasi Durst menggunakan Kastle di sembilan bangunan tetapi tidak di dua bangunan terbesarnya, One World Trade Center dan One Bryant Park.

Sehingga minggu lepas, anggaran Kastle tentang penggunaan pejabat bandar raya New York berlegar dalam julat 30% hingga 40% rendah. Tetapi pengiraan terkini sebanyak 46.6% membawanya lebih dekat kepada anggaran 49% minggu lepas oleh Perkongsian untuk New York City. Data Perkongsian adalah berdasarkan anggaran yang disediakan oleh 160 majikan utama.

Presiden Perkongsian Kathryn Wylde, sambil menyatakan bahawa penemuan organisasinya “hanya berjauhan beberapa mata daripada Kastle melalui pandemik,” berkata, “Campuran keahlian kami jelas berbeza daripada mereka. Kami mementingkan perkhidmatan kewangan, yang lebih banyak terdapat di pejabat berbanding teknologi, contohnya.”

Walaupun gambar mingguan Kastle yang suram sebelum ini, Ogos menyaksikan lebih banyak volum pajakan Manhattan berbanding mana-mana bulan sejak wabak itu bermula. Ledakan itu merebak ke bulan September dengan perjanjian seluas hampir 140,000 kaki persegi untuk Blue Owl Capital di Bangunan Seagram.

Jika pejabat Big Apple sunyi seperti yang dicadangkan Kastle, mengapa syarikat yang sangat pintar terus menandatangani pajakan?

Terdapat faktor fudge kedua yang mungkin juga. Kastle mengira, bukan daerah perniagaan pusat di 10 bandar AS, tetapi “kawasan metro” mereka. Ternyata “NYC Metro” termasuk pinggir bandar jauh di luar Big Apple.

Kami bertanya kepada Perkongsian mengapa bilangan mereka pada minggu lepas adalah 11 mata peratusan lebih tinggi daripada Kastle. Salah satu sebabnya ialah tempoh pengukuran kedua-dua organisasi tidak betul-betul bertepatan (tinjauan Perkongsian adalah berdasarkan anggaran majikan antara 29 Ogos-12 Sept, manakala Kastle hanya melaporkan minggu berakhir 7 Sept.).

Tetapi apabila Perkongsian meminta Kastle untuk menjelaskan sampelnya, firma keselamatan memberitahu mereka ia mentakrifkan New York Metro “sebagai kawasan statistik berasaskan teras yang lebih luas, termasuk Long Island, Westchester dan daerah lain di New York, sebagai tambahan kepada bahagian New York. Jersey dan Pennsylvania.”

Apabila The Post meminta wakil Kastle Audrey Chang untuk mengesahkan bahawa sampelnya termasuk pinggir bandar, dia mengakui melalui e-mel, “Ya, walaupun tumpuannya adalah pada Kelas-A Manhattan … berdasarkan butiran trend daripada lebih 200 bangunan di New York City. ”

Memetik kerahsiaan pelanggan, Chang tidak akan menyatakan lokasi mana yang terdapat atau tidak disertakan dalam datanya.

Ketua Pegawai Eksekutif CBRE tristate Mary Ann Tighe mengulas, “Daripada semua data, saya rasa Perkongsian adalah yang paling boleh dipercayai kerana ahlinya adalah bahagian rentas majikan terbesar di bandar ini.”

Jalan-jalan Manhattan sesak minggu lalu. Jurucakap Organisasi Durst Jordan Barowitz melaporkan penghunian 75% pada 13 September di seluruh portfolio Manhattan seluas 13 juta kaki persegi Durst. Orang dalam di Berkaitan mengatakan bangunan pencakar langit Hudson Yards dengan lapan juta kaki persegi adalah 60% penuh.

Ketua Pegawai Eksekutif JLL tristate Peter Riguardi ketawa, “Saya menyamakan ini dengan apabila anda melihat iPhone anda dan ia mengatakan hujan, tetapi anda melihat ke luar dan ia cerah.”

We want to give thanks to the writer of this article for this outstanding material

Barometer kembali ke tempat kerja tidak dapat mengukur realiti apabila pejabat penuh


We have our social media profiles here , as well as other pages related to them here.https://paw6.info/related-pages/