Binance Menggantung Deposit dan Pengeluaran Terus di Brazil – Berita Bitcoin

Binance mengumumkan minggu ini bahawa pengeluaran langsung dan deposit telah digantung di Brazil. Bursa mengeluarkan kenyataan di mana ia mengumumkan bahawa ini adalah hasil daripada perubahan dalam rakan kongsi pembayaran di negara itu dan ia akan mengambil langkah undang-undang terhadapnya. Walau bagaimanapun, rakan kongsi menyatakan bahawa Binance tidak menyesuaikan diri untuk memberikan maklumat KYC baharu yang diperlukan oleh bank pusat Brazil.

Binance Menghentikan Pergerakan Berkaitan Sebenar

Binance menghentikan deposit dan pengeluaran langsung berasaskan sebenar di Brazil minggu ini akibat daripada perubahan dalam penyedia pembayaran sekundernya. Pertukaran diumumkan bahawa ia sedang membuat perubahan yang diperlukan untuk menyelesaikan masalah ini pada masa hadapan untuk terus menawarkan perkhidmatan ini kepada pelanggannya di Brazil. Dalam catatan blog yang menerangkan keadaan, Binance menyatakan:

[Binance] akan menggalakkan peralihan yang lancar dalam beberapa minggu akan datang dan bahawa ia mengambil semua langkah yang perlu, termasuk undang-undang yang berkaitan dengan Kapital, untuk memastikan bahawa pengguna tidak terjejas oleh perubahan itu.

Tambahan pula, bursa menyatakan bahawa Brazil adalah “pasaran yang sangat relevan untuk syarikat itu,” dan ia akan terus melabur dan mengembangkan perkhidmatan di negara itu.


Jawapan Modal

Capitual, bank yang menyediakan perkhidmatan pembayaran untuk Binance dan bursa lain di negara ini, menjelaskan bahawa situasi ini ada kaitan dengan keperluan baharu yang diminta oleh Bank Negara Brazil daripada peserta platform pembayaran Pixnya. Menurut kenyataan daripada Capitual, bank itu mengemas kini platform teknologinya untuk menyesuaikan diri dengan perubahan ini dan meminta rakan kongsinya untuk menyesuaikan platform mereka dengan perubahan baharu ini juga.

Syarikat dinyatakan:

Pertukaran rakan kongsi Kucoin dan Huobi telah menyesuaikan sistem mereka kepada perubahan yang telah berlaku pada platform Kapital dan perkhidmatan yang diberikan kepada pengguna mereka dalam transaksi dengan reais berlaku secara kerap,

Ini bermakna menurut mereka, hanya Binance yang gagal menyesuaikan platform teknologinya untuk mematuhi keperluan baharu yang diminta oleh bank pusat Brazil. Bank itu membuat kesimpulan dengan menyatakan bahawa keperluan ini tidak boleh diketepikan, dengan ini adalah “wajib untuk operasinya dan rakan kongsi komersialnya.”

Rakan kongsi pembayaran baharu Binance akan diumumkan tidak lama lagi, dan syarikat itu hanya merujuknya sebagai “penyedia pembayaran tempatan dengan pengalaman yang luas.” Sementara itu, Binance mengarahkan penggunanya kepada kaedah pengeluaran dan deposit alternatif. Pertukaran baru-baru ini terpaksa jeda bitcoin (BTC) pengeluaran secara global disebabkan kegagalan dompet perkakasan pada penyatuan dompet.

Apakah pendapat anda tentang penggantungan pengeluaran dan deposit Binance di Brazil? Beritahu kami di bahagian komen di bawah.

1655691158 2 Binance Menggantung Deposit dan Pengeluaran Terus di Brazil – Berita

Sergio Goschenko

Sergio ialah wartawan mata wang kripto yang berpangkalan di Venezuela. Dia menyifatkan dirinya lewat bermain, memasuki dunia kriptosfera apabila kenaikan harga berlaku pada Disember 2017. Mempunyai latar belakang kejuruteraan komputer, tinggal di Venezuela, dan terjejas oleh ledakan mata wang kripto di peringkat sosial, dia menawarkan sudut pandangan yang berbeza tentang kejayaan kripto dan cara ia membantu mereka yang tidak mempunyai akaun bank dan kurang mendapat perkhidmatan.

Kredit Imej: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

We wish to thank the writer of this article for this remarkable content

Binance Menggantung Deposit dan Pengeluaran Terus di Brazil – Berita Bitcoin


Explore our social media profiles as well as other pages related to themhttps://paw6.info/related-pages/