Cakera Keras Memohon Maaf kepada Elon Musk kerana Terlalu Keras Mencelupkan Dia

Encik Elon Musk,

Sebagai tapak web satira, Hard Drive berbangga dengan menyampaikan komedi lucu, berwawasan dan sering membakar kepada pembaca kami tentang permainan video dan budaya di sekeliling mereka. Tetapi misi itu tidak melindungi kita daripada tanggungjawab, dan kita akan sentiasa menjadi orang pertama yang mengakui apabila kita telah melampaui batas. Dengan itu, Hard Drive ingin memohon maaf secara rasmi kerana mengheret Encik Musk dengan begitu kuat sehingga hampir 100 juta pengikut Twitternya tidak dapat menyelamatkannya daripada dikadarkan beberapa kali dalam tempoh 20 minit.

Insiden yang dikesali itu berlaku pada 30 Mei — Hari Peringatan, secara tidak hormat — apabila Elon Musk berkongsi tangkapan skrin di Twitter tentang artikel Pemacu Keras yang terjaga “Surat Pembunuh Zodiak Dipecahkan dengan Membukanya dengan Pemain Media VLC.” Imej, yang dikongsi tanpa pautan ke artikel yang sepadan, telah dipotong untuk memotong tera air Cakera Keras yang muncul pada setiap imej pengepala kami.

Kami pada mulanya membiarkan emosi kami menguasai diri kami apabila kami membalas dengan “hey, saya akan berikan anda kuda jika anda berhenti memotong nama kami daripada artikel kami.”

Kami bukan sahaja memohon maaf atas tepukan itu, tetapi untuk fakta bahawa kami menggunakannya untuk merujuk laporan yang didakwa Elon Musk mengganggu seorang pramugari SpaceX secara seksual dengan menunjukkan zakarnya kepadanya dan menawarkan untuk membelikannya seekor kuda. Kami sepatutnya menutup mulut, sama seperti pramugari Musk yang didakwa mengganggu, yang dilaporkan dibayar $250,000 oleh SpaceX untuk berdiam diri mengenai tuntutan dalam perjanjian pemecatan.

Kami harus mengakui bahawa kami terkejut apabila Encik Musk dengan cepat meletakkan kami di tempat kami dengan menunjukkan bahawa jenaka asal hanyalah “6/10.” Kami tidak pernah berniat untuk menulis komedi pertengahan yang Mr. Musk akan temui di internet dan dengan sengaja berkongsi dengan pengikutnya. Sebagai penerbitan permainan video, kami memahami betapa seriusnya ulasan 6/10. Ia boleh dikatakan 0.

Kami sepatutnya berhenti di sana, tetapi kami meneruskan dengan berkongsi artikel bertajuk “Elon Musk Mengaku Dia Mahu Melancong ke Marikh Kerana Tiada Siapa Benci Dia Di Sana Lagi” — respons memalukan yang pada masa penulisan telah mendapat lebih 45,000 suka. Kami memohon maaf bagi pihak semua 45,000 orang ini juga.

Sekali lagi, Encik Musk cuba meletakkan kami di tempat kami dengan menunjukkan bahawa jenaka itu “kurang lucu daripada SNL pada hari yang buruk.”

Yang itu memukul kami dengan kuat. Bahagian seterusnya ini sukar untuk ditulis.

Sebagai tindak balas, kami berkongsi gambar penampilan Elon Musk pada 2021 di Saturday Night Live — episod yang Penjaga dipanggil “kejam kejam” — di mana dia berpakaian seperti Wario, dengan kapsyen “baik anda pakar pada hari-hari buruk SNL.” Pada masa penulisan, siaran itu mempunyai 62,000 suka, mengatasi balasan SNL Musk yang berada di bawah 4,000 – walaupun pada hakikatnya Elon Musk mempunyai hampir 100 juta pengikut Twitter, manakala Hard Drive mempunyai di bawah 250,000. Seperti yang dikatakan oleh Elon Musk dalam lakaran SNLnya yang sangat lucu di Hospital Gen Z, “sangat besar!”

Seperti yang Encik Musk cepat nyatakan, reaksi itu berfungsi sebagai pengajaran yang keras kepada laman komedi seperti kami. “Sebab anda tidak kelakar adalah kerana anda sudah bangun,” Musk tweet sejurus selepas aktif berkongsi meme yang dia fikir lucu. “Wokisme adalah pembohongan, itulah sebabnya tiada siapa yang ketawa.” Kami mengambil maklum balas itu ke hati, kerana kami merasakan ia mungkin menerangkan sebab Cakera Keras menjadi sohor kini secara nasional di Twitter selepas kejadian itu. Tiada siapa yang ketawa pada hari yang gelap ini.

Akhirnya, kami mendengar penilaian Encik Musk tentang komedi bangun. Apabila kami menulis tentang Zodiac Killer, kami sepatutnya menganggap bahawa jenaka kami berpotensi mengasingkan pembaca yang menyokong — atau — pembunuh beramai-ramai tahun 1960-an yang tidak pernah ditangkap oleh polis. Komedi harus sentiasa memberi ruang kepada perbezaan pendapat tentang pembunuh bersiri dan juga pemain Media VLC, yang merupakan kerosakan cagaran yang malang dalam pertukaran.

Kami berharap Encik Musk akan menerima permohonan maaf kami yang setulus-tulusnya. Kita sepatutnya tahu bahawa adalah tidak bijak untuk bergaul dengan jutawan yang terkenal dengan kebolehannya untuk menyampaikan tepukan epik kepada pengkritiknya (seperti ketika Encik Musk menggelar penyelam yang menyelamatkan kanak-kanak dari gua banjir sebagai pedofil). Mulai sekarang, kami berikrar untuk mengetepikan pertengkaran kecil dan menggunakan platform kami untuk menyerlahkan isu yang benar-benar penting — seperti yang dilaporkan “keadaan mimpi buruk” di kilang Tesla, yang telah disamakan dengan “kedai peluh zaman moden.”

Yang ikhlas, Pemacu KerasWe want to say thanks to the writer of this short article for this awesome material

Cakera Keras Memohon Maaf kepada Elon Musk kerana Terlalu Keras Mencelupkan Dia


You can find our social media profiles as well as other pages that are related to them.https://paw6.info/related-pages/