Coca-Cola Byte: Coke Fikir Ia Mengetahui Rasa Piksel

Ia sepatutnya rasa seperti piksel…

Coca Cola

Jika anda menikmati Coke berperisa “angkasa” cahaya bintang, anda pasti mahu mendengar berita ini. Coca-Cola pada hari Isnin mengumumkan satu lagi perisa baharu yang akan dikeluarkan pada musim bunga ini. Ia dipanggil Coca-Cola Zero Sugar Byte, dan syarikat soda gergasi mengatakan rasanya seperti piksel. Ya, saya juga tertanya-tanya bagaimana rasanya piksel.

Syarikat itu berkata ia adalah perisa Coca-Cola pertama yang dilahirkan metaverse dan bahawa ia telah disembunyikan di hadapan mata. “Pandangan awal pada minuman itu muncul di pulau baharu yang dicipta di Fortnite,” kata Coca-Cola.

Coca-Cola berkata ia akan mengeluarkan lebih banyak minuman edisi terhad akhir tahun ini, tetapi syarikat itu menjangkakan Byte akan menjadi penurunan musim ini. Inilah yang anda perlu tahu tentang Coke Byte baharu.

Apakah rasa Coke Byte sebenarnya?

Menurut Coca-Cola, rasanya seperti piksel. Ia “membawa rasa piksel kepada kehidupan dalam minuman yang mengatasi kedua-dua alam digital dan fizikal,” katanya dalam kenyataan akhbar.

“Apa yang saya dapati terutamanya menarik tentang Penciptaan Coke ini ialah suasana misteri yang disengajakan dalam menentukan rasa piksel. Kami tahu bahawa mana-mana ungkapan Coca-Cola Creations baharu akan menimbulkan perdebatan dan rasa ingin tahu yang kami alu-alukan,” Oana Vlad, Coca-Cola pengarah kanan strategi, memberitahu saya.

Saya akan sentiasa mengemas kini anda sebaik sahaja saya mencubanya. Dalam pengalaman saya dengan Minuman berperisa “angkasa” Coca-Cola Starlightsaya fikir ia rasa seperti soda halia… jadi saya ingin tahu bagaimana rasa piksel yang difikirkan oleh Coca-Cola.

Bolehkah saya membeli Coca-Cola Byte sekarang?

Bukan hari ini. Minuman Byte baharu Coke tidak akan tersedia di AS sehingga 2 Mei. Sehingga itu, Coca-Cola berkata ia akan “hidup dalam metaverse.”

Di manakah saya boleh membeli Coke Byte?

Walaupun Starlight hanya tersedia di kedai, Coca-Cola Byte hanya akan tersedia untuk pembelian di tapak web Coke mulai 2 Mei. Syarikat itu berkata ia akan tersedia dalam “kuantiti sangat terhad” berdasarkan siapa cepat dia dapat.

Ia akan dijual dalam pek berkembar tin 12 auns, tetapi tidak jelas berapa kosnya.

Berapa lama Coke berperisa Pixel akan ada?

Coca-Cola Zero Sugar Byte akan tersedia dalam kuantiti yang sangat terhad, dan portal untuk pembelian akan dibuka hanya untuk tempoh masa terhad sementara bekalan masih ada.

coca-cola-sifar-gula-bait-imej-landskap

Coca-Cola Byte akan datang dalam pek dua.

Coca Cola

Mengapa Coca-Cola keluar dengan minuman berperisa piksel?

Coca-Cola berkata ia diilhamkan oleh kreativiti komuniti permainan global dan memutuskan untuk mencipta Coca-Cola Zero Sugar Byte untuk menghidupkan rasa piksel.

“Perisa Coca-Cola Creations baharu ini merupakan satu anggukan yang menakjubkan kepada pemain dari salah satu jenama paling ikonik yang wujud,” Kuasa Lachlanpemain permainan profesional dan pengasas PWR, berkata dalam siaran akhbar.

Apa yang ada di pulau Fortnite Coke Byte?

Pulau Fortnite Pixel Point ialah kawasan dalam permainan di mana anda boleh berinteraksi dengan pemain lain. Ia mempunyai empat permainan mini berbilang pemain: The Castle, The Escape, The Race dan The Tower.

Apakah permainan Coca-Cola AR?

Selain pulau Fortnite Pixel Point, Coca-Cola melancarkan pengalaman realiti tambahan. Anda boleh mengaksesnya dengan mengimbas Byte Coke pada Laman web Coca-Cola Creations.

Begini cara Coca-Cola menerangkannya: “Permainan ini menceritakan kisah BYTE, piksel 8-bit yang tertinggal apabila Coca-Cola Byte memasuki metaverse. Menggunakan jari untuk menahan anak panah, pemain akan membimbing BYTE untuk ‘melompat’ menaiki tangga lingkaran supaya piksel tunggal boleh menyertai semula logo Coca-Cola. Masa penamat pemain akan direkodkan dalam papan pendahulu maya yang boleh dikongsi di media sosial.”

Untuk lebih lanjut mengenai soda, lihat ini edisi terhad Pepsi Maple Syrup Cola. Dan ini lebih lanjut mengenai metaverse.

We would like to thank the writer of this article for this incredible material

Coca-Cola Byte: Coke Fikir Ia Mengetahui Rasa Piksel


Check out our social media profiles as well as other pages that are related to them.https://paw6.info/related-pages/