“Cuckoo for Cocoa Puffs”: Ketua Pegawai Eksekutif Ripple Merobek SEC sebagai XRP Soars

Pengambilan Utama

  • Ketua Pegawai Eksekutif Ripple Brad Garlinghouse pergi ke Fox Business hari ini untuk membincangkan perkembangan terkini dalam tuntutan mahkamah syarikat itu.
  • Garlinghouse berkata SEC telah “sesat” dan “cuckoo untuk puff koko.”
  • XRP meningkat sebanyak 17% menjelang kemunculan televisyen Garlinghouse.

Kongsi artikel ini

XRP melonjak selepas Brad Garlinghouse, Ketua Pegawai Eksekutif Ripple Labs, mengecam SEC dalam wawancara televisyen hari ini. Ripple kini terlibat dalam tuntutan mahkamah daripada SEC, yang mendakwa ia menjual $1.3 bilion dalam sekuriti tidak berdaftar. Walau bagaimanapun, terdapat ramai yang berhujah bahawa SEC telah mengendalikan kes itu dengan buruk pada beberapa langkah kritikal.

“Melebihi Kuasanya”

Hari ini Ketua Pegawai Eksekutif Ripple Brad Garlinghouse dinyatakan di Fox Business bahawa Suruhanjaya Sekuriti dan Bursa (SEC) telah “sesat” dan “cuckoo untuk puff koko.”

“Memandangkan pemfailan penghakiman ringkasan dibuat orang ramai menyedari bahawa mungkin SEC benar-benar melampaui batas,” kata Garlinghouse. “Mereka benar-benar tidak mengikuti kesetiaan setia kepada undang-undang—itu petikan daripada hakim dalam kes ini.” Beliau seterusnya menambah: “Kami fikir [the judge] mempunyai maklumat yang diperlukan untuk membuat keputusan dan kami fikir ia adalah sangat jelas bahawa SEC melampaui kuasanya.”

Token Ripple, XRP, sudah meningkat 6% pada hari itu, melonjak sebanyak 18% tambahan menjelang penampilan dan ulasan Garlinghouse. mengikut CoinGeckoia kini didagangkan pada $0.48, naik 61.64% daripada paras terendah musim panas—tetapi masih turun 85% daripada paras tertinggi sepanjang masa sebanyak $3.40, yang dicapai pada Januari 2018.

SEC difailkan tuntutan mahkamah terhadap pengasas bersama Ripple, Garlinghouse dan Ripple, Christian Larsen pada Disember 2020 atas dakwaan menjual lebih daripada $1.3 bilion sekuriti tidak berdaftar. Tetapi Ripple terus berhujah bahawa XRP gagal dalam Ujian Howey dan oleh itu tidak memenuhi kriteria untuk dianggap sebagai keselamatan.

Garlinghouse mengulangi dakwaan itu di televisyen hari ini. “Langkah pertama untuk menentukan [whether XRP could] menjadi sekuriti, adakah anda perlu mempunyai kontrak pelaburan. Maksud kami ialah, Ripple tidak mempunyai kontrak. Kontrak dengan siapa? Ia bukan kontrak bertulis, ia bukan kontrak lisan, ia bukan kontrak tersirat.” Hakim Majistret AS Sarah Netburn, yang menyelia kes itu, juga baru-baru ini dihempas SEC berhubung taktik litigasinya, memanggil mereka hipokrit. Tarikh masih belum ditetapkan untuk keputusan itu.

Pendedahan: Pada masa penulisan, pengarang karya ini memiliki BTC, ETH, dan beberapa mata wang kripto lain.

Kongsi artikel iniWe would like to say thanks to the author of this post for this awesome content

“Cuckoo for Cocoa Puffs”: Ketua Pegawai Eksekutif Ripple Merobek SEC sebagai XRP Soars


We have our social media profiles here as well as other pages on related topics here.https://paw6.info/related-pages/