Datuk Bandar memperkenalkan patung ‘Miami Bull’ dengan mata laser untuk memulakan Bitcoin 2022

Untuk menandakan pembukaan persidangan Bitcoin 2022, Datuk Bandar Miami Francis Suarez melancarkan patung lembu jantan bermata laser yang bertujuan untuk melambangkan Miami menjadi “ibu kota crypto dunia” yang diisytiharkan sendiri.

Patung itu ialah seekor lembu jantan yang kelihatan robotik seberat 3,000 paun yang dibentuk dalam nada yang sama seperti Lembu Pengisian Wall Street, Menurut ke laman web rasmi. Patung itu ditauliahkan oleh firma kewangan Tradestation yang berpangkalan di Florida.

Ia telah diumumkan pada hari Rabu di Pusat Konvensyen Miami Beach, di mana persidangan itu diadakan dan diadakan serta-merta dilabelkan oleh skeptik di Intelligencer sebagai “A Crime Against God.”

Walau bagaimanapun, komuniti crypto telah mengambil perhatian kepada simbol baharu masa depan kewangan. Pengasas bersama Morgan Creek Digital Anthony “Pomp” Pompliano tweeted pada hari Khamis bahawa “Lembu jantan berada dalam kawalan.”

Sementara itu, pengasas dan Ketua Pegawai Eksekutif Binance Changpeng “CZ” Zhao menulis tweet bahawa lembu jantan itu “agak keren.”

Lembu jantan itu akan menyambut 30,000 hadirin yang dijangka pada persidangan tahun ini sebelum diletakkan di padang rumput di kampus Kolej Miami-Dade selepas persidangan itu berakhir. Persidangan itu akan berlangsung selama empat hari dari 6-9 April.

Persidangan itu menampilkan lima peringkat berbeza, yang terbesar mempunyai kapasiti 15,000 orang. Acara dimulakan dengan Ketua Pegawai Eksekutif Pomp dan Galaxy Digital Mike Novogratz memberikan sembang di tepi api bersama dan diteruskan dengan sembang daripada legenda komuniti Bitcoin Nick Szabo, Jameson Lopp, Dan Held dan lain-lain.

Penceramah lain termasuk pengasas PayPal Peter Thiel, bintang NFL Odell Beckham Jr., dan Ketua Pegawai Eksekutif MicroStrategy Michael Saylor, hanya untuk menamakan beberapa.

Penarikan diri saat-saat akhir yang ketara daripada barisan persidangan ialah presiden El Salvador Nayib Bukele. Presiden Bukele sedang berhadapan dengan penularan keganasan kumpulan di negaranya, di mana keadaan darurat telah dikenakan. menggantung kebebasan awam tertentu, menimbulkan kebimbangan daripada organisasi hak asasi manusia.

Bukele memetik “keadaan yang tidak dijangka” dalam surat kepada para hadirin persidangan itu, yang ditweet oleh akaun Twitter Bitcoin 2022 pada hari Khamis.

Pada persidangan Bitcoin 2021 tahun lalu, juga diadakan di Miami, Bukele mengumumkan hasratnya untuk membuat Bitcoin (BTC) tender yang sah di negaranya.

berkaitan: Paxful bekerjasama dengan Datuk Bandar Miami untuk memberikan 500 tiket ke persidangan Bitcoin 2022

Walaupun pembukaan menaik untuk Bitcoin 2022, pasaran telah bertukar menurun. Bitcoin turun 6.26% pada minggu dan 4.37% dalam tempoh 24 jam yang lalu, mencecah paras terendah mingguan sebanyak $43,401, menurut data Cointelegraph.We wish to say thanks to the writer of this article for this outstanding content

Datuk Bandar memperkenalkan patung ‘Miami Bull’ dengan mata laser untuk memulakan Bitcoin 2022


Take a look at our social media profiles as well as other pages related to themhttps://paw6.info/related-pages/