Dreamforce 2022: Persidangan mega teknologi membawa orang ramai, air terjun 30 kaki, kawasan permainan anak anjing ke SF

Banjir peserta Dreamforce memenuhi jalanan di sekitar Pusat Moscone pada hari Selasa, membawa orang ramai seperti 2019 ke pusat bandar San Francisco di persidangan terbesar di bandar ini dalam tiga tahun.

40,000 orang yang terjual habis mengambil alih blok tertutup di Howard Street dan ketiga-tiga kemudahan Pusat Moscone, dengan laluan besar-besaran dan kesesakan pejalan kaki di luar setiap bangunan. Bilik konvensyen dan eskalator penuh dengan orang ramai, yang sebahagian besarnya kelihatan tidak mengambil berat tentang COVID, kerana hanya segelintir yang memakai topeng. Mereka kagum dengan pemandangan yang termasuk air terjun buatan 30 kaki lengkap dengan pembentukan batu buih, kawasan permainan anak anjing dan rakaman digital rama-rama di pintu masuk, semuanya bertujuan untuk membangkitkan tema Taman Negara persidangan itu.

Ia adalah gabungan perkhemahan musim panas, festival mega seni dan penjenamaan korporat berat — dengan syarikat berwajaran tinggi teknologi seperti Amazon, TikTok dan IBM semuanya mengendalikan gerai mewah di tingkat ekspo di Moscone South. Pameran pameran termasuk lif ski mini dengan maskot kartun Salesforce dan tapak perkhemahan kayu. Terdapat hampir setengah dozen kawasan tempat duduk limpahan, berseri-seri dalam video langsung daripada pembesar suara dan panel.

Selebriti termasuk penyanyi Bono, pelakon Matthew McConaughey dan bekas naib presiden Al Gore semuanya akan berucap pada acara itu minggu ini.

Derek Williams membimbing para hadirin semasa mereka menuju ke dewan pameran semasa persidangan Dreamforce 2022 di San Francisco.

Carlos Avila Gonzalez/The Chronicle

Ketua Pegawai Eksekutif Salesforce Marc Benioff berkata pada sidang akhbar pada hari Selasa bahawa ia adalah Dreamforce terbesar yang pernah ada. Syarikat itu sebelum ini berkata terdapat lebih ramai peserta berbayar di tapak berbanding 2019.We wish to give thanks to the writer of this write-up for this awesome content

Dreamforce 2022: Persidangan mega teknologi membawa orang ramai, air terjun 30 kaki, kawasan permainan anak anjing ke SF


You can find our social media accounts as well as the other related pageshttps://paw6.info/related-pages/