Erangan mengerikan menghantui interkom penerbangan American Airlines

Ini belum lagi Halloween, tetapi penumpang American Airlines telah melaporkan erangan mengerikan dan pernafasan hantu melalui sistem interkom pada beberapa penerbangan dalam beberapa bulan kebelakangan ini.

Penerbit filem Emerson Collins menangkap hiruk-pikuk aneh itu dalam penerbangannya pada 6 September dari Los Angeles ke Dallas. The video telah mendapat berjuta-juta tontonan di Twitter dan TikTok.

Bunyi seperti manusia itu bermula sebelum berlepas dan berterusan di udara, terutamanya pada awal penerbangan dan semasa perkhidmatan, Collins memberitahu The Washington Post. Dalam video itu, bunyinya terdiri daripada rintihan dan rungutan hinggalah.

“Saya bersumpah itu gurauan,” seorang pramugari kedengaran memberitahu Collins dalam video itu.

Pada satu ketika, seorang pramugari datang melalui interkom untuk meminta maaf atas “bunyi yang sangat menjengkelkan” dan berkata juruterbang sedang berusaha untuk mengurangkan masalah itu. Sebaik sahaja dia selesai bercakap, bunyi itu muncul semula, menyerupai “ho!” dan erangan geram.

Peraturan terbang seperti manusia yang baik

Collins berkata dia berjalan di lorong mencari sumber bunyi, menjangkakan ia akan jelas di ruang terkurung kabin pesawat.

“Saya Nancy Drewing cara saya mencari orang yang kelihatan benar-benar geli dengan diri mereka sendiri,” katanya. “Dan, sudah tentu, saya tidak nampak apa-apa.”

Pesawat Airbus A321 selamat mendarat di Dallas. Collins berkata dia mendapati kejadian itu lucu dan kru penerbangan meyakinkan penumpang bahawa tiada kebimbangan keselamatan.

“Ini sepenuhnya hanya satu bentuk hiburan dalam penerbangan yang sangat moden,” katanya.

Panduan bergambar untuk tidur di atas kapal terbang

Selepas Collins menyiarkan video itu minggu lalu, misteri itu semakin mendalam apabila penumpang dalam penerbangan Amerika yang lain dalam beberapa bulan kebelakangan ini melaporkan susunan bunyi yang sama.

β€œIa bukan keseluruhan penerbangan, tetapi frasa dan bunyi pelik secara berkala. Kemudian ‘oh yeah’ besar apabila kami mendarat. Kami fikir juruterbang membiarkan mikrofonnya terbuka,” wartawan Doug Boehner tweeted mengenai penerbangan Orlando ke Dallas baru-baru ini.

Eksekutif teknologi Brad Allen menulis bahawa dia dan isterinya mengalami bunyi bising dalam penerbangan Amerika pada bulan Julai.

“Untuk menjadi jelas, ia hanya kedengaran seperti rintihan dan rintihan seseorang yang mengalami kesakitan yang melampau,” tulis Allen. “Krew mengatakan bahawa ia telah berlaku sebelum ini, dan tidak mempunyai penjelasan.”

Tidak, anda tidak boleh membuka pintu pesawat

Pengguna lain berkata bunyi itu berlaku dalam penerbangannya pada 5 Ogos dari New York ke Los Angeles, dan pengulas penerbangan @xJonNYC berkongsi akaun dari penerbangan Santa Ana ke Dallas pada 18 September.

Insiden itu mencetuskan penyeludupan amatur dalam talian, dengan teori yang terdiri daripada gurauan seperti penumpang menyeret mikrofon anak kapal ke dalam tandas kepada cadangan yang lebih jahat untuk menggodam sistem dalam penerbangan.

Jurucakap American Airlines Sarah Jantz berkata dalam satu kenyataan bahawa sistem interkom pada pesawat syarikat penerbangan itu berwayar keras tanpa sebarang akses luaran atau komponen WiFi.

“Berikutan laporan awal, pasukan penyelenggaraan kami memeriksa pesawat dan sistem PA dengan teliti dan menentukan bunyi itu disebabkan oleh masalah mekanikal dengan penguat PA, yang meningkatkan volum sistem PA apabila enjin dihidupkan,” katanya. Laporan pertama yang diterima syarikat penerbangan itu ialah penerbangan Santa Ana-Dallas pada 18 September, menurut Jantz.

“Pasukan kami sedang menyemak laporan tambahan,” tambahnya.

Collins berkata jika bunyi itu adalah hasil daripada masalah teknikal, maka “hantu dalam mesin mempunyai rasa humor yang lucu.”

“Masa komedi bagi bunyi itu kelihatan terlalu dirancang untuk hanya menjadi beberapa gangguan teknikal,” katanya. “Tetapi secara jujur, saya tidak tahu.”We would love to give thanks to the writer of this write-up for this amazing content

Erangan mengerikan menghantui interkom penerbangan American Airlines


You can find our social media accounts as well as other pages related to it.https://paw6.info/related-pages/