Google Pay: Simpan dan Bayar – Apl di Google Play

Google Pay ialah cara yang mudah, selamat dan lancar untuk membayar dan menjimatkan, memberikan anda cara yang berguna untuk melakukan lebih banyak lagi dengan wang anda:

– Bayar di tempat kegemaran anda

– Hantar dan terima wang serta-merta

– Dapatkan ganjaran untuk pembayaran setiap hari

– Temui tawaran dari tempat kegemaran anda

– Fahami perbelanjaan anda

📱BUAT PEMBAYARAN DENGAN CEPAT & MUDAH

Hantar & terima wang

+ Pindahkan wang dengan mudah kepada rakan & keluarga dengan selamat

+ Buat kumpulan untuk menghantar dan menerima wang untuk perkara seperti perjalanan, makan malam, bil, sewa dan banyak lagi. Google Pay juga akan membantu anda membuat pengiraan tentang siapa yang berhutang.

+ Pindahan wang adalah segera dan percuma dengan baki Google Pay. Tiada bayaran jika anda menggunakan akaun bank terpaut anda untuk mengeluarkan dana.

Bayaran kongsi anda kekal bersama kumpulan

+ Apabila anda menghantar pembayaran menggunakan Google Pay, pembayaran itu akan kekal di antara anda dan rakan anda. Hanya orang yang terlibat dalam transaksi akan melihatnya.

Bayar tanpa sentuh

+ Bayar dengan telefon anda di mana-mana sahaja pembayaran tanpa sentuh diterima. Hanya buka kuncinya, pegang pada pembaca, dan pergi.

Berhubung dengan perniagaan kegemaran anda dan temui perniagaan baharu

+ Lihat perniagaan yang anda gunakan Google Pay apabila anda membuka apl. Dapatkan akses pantas kepada transaksi anda dan aktifkan tawaran.

Beli dalam talian

+ Gunakan Google Pay untuk menyemak dengan cepat dan selamat apabila anda membeli-belah di tapak web dan apl.

💵 JIMAT WANG ANDA

Cara yang lebih bermanfaat untuk membeli-belah

+ Dapatkan pulangan tunai untuk perkara seperti membayar rakan. Sebarang wang yang anda terima akan terus ke baki Google Pay anda supaya anda boleh menggunakannya serta-merta.

Ambil ganjaran anda lebih jauh lagi

+ Aktifkan tawaran dan dapatkan pulangan tunai untuk menebusnya – sama ada anda menggunakan Google Pay atau kad plastik anda. Lebih baik lagi: dapatkan ganjaran dua kali ganda apabila anda menebus dengan kad kredit pulangan tunai.

📈 LIHAT BAGAIMANA ANDA BERBELANJA

Kekal di atas perbelanjaan anda

+ Lihat jumlah baki dan ringkasan mingguan daripada semua akaun anda yang layak di satu tempat, jadi anda akan sentiasa mengetahui dengan tepat apa yang masuk dan apa yang akan keluar.

+ Lihat pembelian terbaharu dan pembayaran akan datang untuk melihat cara anda berbelanja.

Akses semua transaksi anda dengan carian mudah

+ Dengan kebenaran anda, anda boleh melihat aktiviti daripada akaun yang telah anda pautkan. Import resit daripada Gmail dan Google Photos dan kemudian cari mana-mana resit tersebut.

🛡️ LEBIH SELAMAT DENGAN GOOGLE

Pengesahan untuk setiap pembayaran

+ Anda perlu menggunakan cap jari, corak, PIN atau muka anda untuk mengesahkan identiti anda setiap kali anda membuka apl atau membuat pembayaran — hanya anda yang boleh membayar atau menghantar wang.

Menjaga keselamatan maklumat peribadi anda

+ Cuba pengalaman yang lebih diperibadikan untuk melihat tawaran yang paling berkaitan daripada kedai dan dapatkan pengesyoran cara menyimpan. Hidupkan atau matikannya pada bila-bila masa.

+ Urus dan kawal pemperibadian dan tetapan privasi lain seperti pilihan lokasi dan penyegerakan kenalan daripada tetapan.

Kad anda disulitkan

+ Apabila anda membayar tanpa tunai menggunakan telefon Android anda, Google Pay berkongsi Nombor Akaun Maya yang unik dan bukannya nombor kad sebenar anda dengan perniagaan, jadi maklumat pembayaran anda kekal selamat.

Masih ada soalan? Pergi ke https://support.google.com/googlepay

*Pembayaran diproses oleh Google Payment Corp., penghantar wang berlesen (ID NMLS: 911607). Dilesenkan sebagai penghantar wang oleh Jabatan Perkhidmatan Kewangan Negeri NY dan untuk Menghantar Wang Melalui Cek, Draf atau Kiriman Wang Oleh Jabatan Perbankan dan Sekuriti, Komanwel Pennsylvania. Untuk mengetahui lebih lanjut tentang Google Payments, lawati Pusat Bantuan Google Payments.

We would like to give thanks to the author of this write-up for this outstanding material

Google Pay: Simpan dan Bayar – Apl di Google Play


Discover our social media profiles as well as the other related pageshttps://paw6.info/related-pages/