Harga gas tinggi melangit menurun pada hujung minggu Hari Bapa

PERTAMA. INI BERITA KCRA 3 PADA 5:00. ANCHOR: HARGA GAS AKHIRNYA MENURUN. TETAPI BUKAN DENGAN A. TERIMA KASIH KERANA MENYERTAI KAMI. SAYA BRITTANY HARAPAN. TRIPLE-A MENGATAKAN IA AKIBAT PERMINTAAN YANG SAMA. JADI KAMI SEMAK ITU. KAMI MEMANDU MELALUI BANYAK DAERAH. DIA MENYERTAI KAMI SECARA LANGSUNG DARI PLARCE COUNTY DI TASIK TAH.OE ERIN APA, PERNAHKAH ANDA MELIHAT? RE ERIN: HARGA GAS TIDAK MENYERAHKAN ORANG DI JALAN RAYA. SEKARANG, KAMI BERADA DI PANTAI KINGS DI TASIK TAHOE. DAN IALAH YANG KITA LIHAT DALAM TERMOFS GASRICE. P BIASA NEAR7 $ PLUS PREMIUM DAN DIESEL — JANGAN MULAKAN SAYA SEMUA DI ATAS $7. INI BUKAN LUAR BIASA. BIAR SAYA TUNJUKKAN ANDA APA YANG KAMI TEMUI. TEKANAN PADA MASA ITU PAM. BUKAN MENGGANGGU CUMA MEMANG SEDIKIT PEMANDU. >> KAWAN SAYA ADA PERKAHWINAN. DAN HARUS BAIK. >> KAMI TERSEBUT DENGAN MARK WILLIAMS MENGISI TANGKINYA DALAM PERJALANAN KE TAHOE. >> SAYA SENANG SAYA ISI SEMULA DI SANA SEMOGA KAMI DAPAT BERJAYA DI SANA DAN KEMBALI DENGAN INN ONE TANK. >>AS G HARGA PURATA $6.37. >> KAMI DALAM KRISIS SEKARANG. SEMUA ADA. U >> HARGA NEGARA BERADA PADA $4.98. BANDINGKAN ITU DENGAN PURATA CALIFORNIA, $6.40. TETAPI BARU TAHUN LEPAS, PURATA ITU LEBIH MURAH LEBIH DARI $2. MERENTAS WILAYAH, HARGA NAIK BERMINGGU. TETAPI AKHIRNYA KAMI MELIHAT PENURUNAN YANG SANGAT KECIL YANG BERAPI TRIPLE-A MENURUT PERMINTAAN JADI KAMI SEMAK JALAN RAYA HUJUNG MINGGU INI. DI AUBNUR, CHELSEA NORTON BARU DAPAT PERJALANAN BALIK DARI LA >> KAMI TERPAKSA MENYESUAIKAN PERANCANGAN KAMI DAN MEMOTONG BEBERAPA PERKARA HANYA UNTUK MAMPU MEMBELI TANGKI GAS PENUH. >> TTMA SEDANG MENGISI PERJALANAN HISAY W KE TRUCKEE. >> INLAW TINGGAL DI SANA. >> DAN SEMENTARA ITU, DIA SRTEDTA MEMANDU MOTOSIKAL. >>LORI YM DIAMBIL $200 UNTUK FLIL UP. >> DAN APA YANG ANDA PILIH MASUKKAN DALAM BASIKAL ANDA? >> SAYA GUNA PREMIUM, TETAPI ITU TAK RELEVAN. >> DIESEL MELIHAT REKOD MENINGKATKAN PURATA REKOD TERTINGGI UNTUK DIESEL DI CALIFORNIA YANG DISETIKAN HARI INI DENGAN LEBIH $7 SEBUAH GL.AL BANDINGKAN ITU — GALLON. BANDINGKAN DENGAN TAHUN LEPAS. DAN DI NEVADA, KAMI BERTEMU JOEL GARAY. DIA MELANCONG MERENTAS NEGARA DALAM INI. >> SAYA TERPAKSA LEBIH STRATEGIK. SAYA TAK BOLEH PERGI TEMPAT SENANG KERANA GAS. >> BELIAU BERSAMA-SAMA ORANG OERTH YANG KETARA TAHUN INI MENJEJAK LEBIH TINGGI BERBANDING LTASUT B ANDA TIDAK PERCAYA JUMLAH KERETA YANG KAMI LIHAT DARI SACRAMENTO KE KINGS BEACH DI TAHOE. ERIN HEFT,

Harga gas tinggi melangit menurun pada hujung minggu Hari Bapa

Harga di pam akhirnya menurun pada hari Sabtu, tetapi hanya sedikit. AAA mengaitkan penurunan kecil dalam harga segelen kepada penurunan dalam permintaan, walaupun perjalanan merentasi California Utara tidak menunjukkan tanda-tanda perlahan. “Saya gembira saya mengisi semula ia sekarang. Mudah-mudahan, saya boleh sampai ke sana dan kembali dalam satu tangki,” kata Mark William, sambil mengisi tangkinya di Sacramento sebelum menuju ke Tahoe untuk majlis perkahwinan. Menurut AAA: Purata nasional semasa bagi setiap gelen biasa tanpa plumbum ialah $4.989California’s purata semasa ialah $6.408. Purata diesel California mencatatkan paras tertinggi pada hari Sabtu pada $7.011Walaupun melangit tinggi, harga gas nampaknya tidak menghalang perjalanan kerana ia sedikit melencongkan pemandu.“Kami terpaksa melaraskan beberapa rancangan kami dan potong beberapa perkara hanya untuk mampu membeli tangki gas yang penuh,” kata Chelsea Knowlton, yang baru sahaja menamatkan perjalanan dari Auburn ke Los Angeles. “Saya memandu motosikal untuk menjimatkan minyak kerana trak saya memerlukan $200 untuk mengisi,” kata Leo Antoncecchi, seorang lelaki kawasan Auburn yang mengatakan dia menunggang lebih daripada 1,000 batu sebulan dengan motosikalnya. Di Nevada County, dengan salah satu harga gas tertinggi di California, KCRA 3 bertemu Joel Garay, yang cuba untuk melawat semua taman negara.“Saya perlu menjadi seorang lebih strategik dengan rancangan saya, saya tidak boleh pergi santai ke tempat tertentu kerana gas,” kata Garay, mengisi tangkinya di Nevada County dalam perjalanannya merentasi Amerika Syarikat.| Interaktif Di Bawah | Daerah demi daerah melihat harga gas di wilayah Sacramento yang lebih besar

Harga di pam akhirnya menurun pada hari Sabtu, tetapi hanya sedikit.

AAA mengaitkan penurunan kecil dalam harga segelen kepada penurunan dalam permintaan, walaupun perjalanan merentasi California Utara tidak menunjukkan tanda-tanda perlahan.

“Saya gembira saya mengisi semula sekarang. Mudah-mudahan, saya boleh ke sana dan kembali dalam satu kereta kebal,” kata Mark William, sambil mengisi tangkinya di Sacramento sebelum menuju ke Tahoe untuk majlis perkahwinan.

Menurut AAA:

  • Purata kebangsaan semasa bagi setiap gelen biasa tanpa plumbum ialah $4.989
  • Purata semasa California ialah $6.408.
  • Purata diesel California mencatatkan paras tertinggi pada hari Sabtu pada $7.011

Walaupun melangit tinggi, harga gas nampaknya tidak menghalang perjalanan kerana ia sedikit melencongkan pemandu.

“Kami terpaksa melaraskan beberapa rancangan kami dan memotong beberapa perkara hanya untuk mampu membeli tangki gas penuh,” kata Chelsea Knowlton, yang baru sahaja menamatkan perjalanan dari Auburn ke Los Angeles.

“Saya memandu motosikal untuk menjimatkan minyak kerana trak saya memerlukan $200 untuk mengisi,” kata Leo Antoncecchi, seorang lelaki kawasan Auburn yang berkata dia menunggang lebih daripada 1,000 batu sebulan dengan motosikalnya.

Di Nevada County, dengan salah satu harga gas tertinggi di California, KCRA 3 bertemu Joel Garay, yang cuba melawat semua taman negara.

“Saya perlu lebih strategik dengan rancangan saya, saya tidak boleh pergi ke tempat-tempat tertentu secara santai kerana gas,” kata Garay, mengisi tangkinya di Nevada County dalam perjalanannya merentasi Amerika Syarikat.

| Interaktif Di Bawah | Daerah demi daerah melihat harga gas di wilayah Sacramento yang lebih besar

We want to give thanks to the author of this post for this amazing material

Harga gas tinggi melangit menurun pada hujung minggu Hari Bapa


Explore our social media profiles along with other pages related to themhttps://paw6.info/related-pages/