Hari Perdana Amazon tahun ini bermula pada 12 Julai

Acara beli-belah tahunan Amazon, Amazon Prime Day, akan bermula secara rasmi pada 3AM ET / 12AM PT pada hari Selasa, 12 Julai, dan berlangsung sehingga Rabu, 13 Julai, syarikat diumumkan hari ini. Kami tahu ia akan menjadi Julai, terima kasih kepada panggilan pendapatan terdahulutetapi kini pelanggan Amazon Prime tahu masa untuk menetapkan jam mereka.

Hari Perdana tahun ini lewat beberapa minggu berbanding tahun lepas, tetapi ia mengekalkan masa musim panasnya, berbanding semasa kemuncak wabak pada 2020 apabila Amazon menangguhkan acara itu sehingga Oktober. Dan jika anda berada di pasaran untuk mainan, teknologi, barangan rumah atau lebih banyak perkara lain, ini mungkin salah satu masa terbaik untuk menjimatkan wang di luar musim beli-belah cuti Black Friday / Cyber ​​Monday. Ia hampir menjadi jaminan bahawa kami akan melihat beberapa harga terendah setakat ini pada produk Amazon sendiri, serta diskaun untuk pelbagai jenis teknologi lain. Tawaran awal bermula pada 21 Jun, apabila Amazon akan menawarkan sehingga 55 peratus daripada pelbagai peranti Amazon, termasuk yang terkini Kindle Paperwhiteyang Echo Dot generasi keempatdan beberapa produk lain.

Amazon tidak memberikan butiran yang tepat mengenai apa yang akan ditawarkan, tetapi ia mengatakan bahawa jualan 48 jam akan menampilkan “harga terendah pernah” pada produk terpilih daripada Beats, Bose, Sony, iRobot dan beberapa telaga lain. -jenama terkenal. Jika tahun lepas adalah sebarang petunjuk, walau bagaimanapun, kami boleh menjangkakan banyak tawaran akan berbentuk vakum robot, fon kepala yang membatalkan hingar dan TV 4K, serta jenis elektronik lain. Amazon juga akan menawarkan banyak promosi tambahan semasa Hari Perdana, termasuk permainan percuma melalui Prime Gaming, diskaun untuk perkhidmatan seperti Amazon Music Unlimited dan banyak lagi.

Seperti tahun-tahun sebelumnya, tawaran Hari Perdana tersedia untuk ahli Perdana yang tinggal di AS serta beberapa negara lain, termasuk Austria, Australia, Belgium, Brazil, Kanada, China, Perancis, Jerman, Itali, Jepun, Luxembourg, Mexico, Belanda, Portugal, Singapura, Sepanyol, UK, Poland dan Sweden. Amazon juga berkata ia merancang untuk mengadakan acara Hari Perdana di India, Arab Saudi, Emiriah Arab Bersatu dan Mesir pada musim panas ini.

Walaupun sambutan positif menyelubungi acara itu, Hari Perdana tiba pada masa yang bergelora untuk syarikat itu. Sejak kemasukan besar-besaran membeli-belah dalam talian semasa wabak dan melalui Hari Perdana 2021 dan musim cuti, terdapat banyak laporan mengenai keadaan kerja yang teruk berhadapan dengan pekerja gudang dan pemandu penghantaran Amazon. Sekarang, yang Kesatuan Buruh Amazon (ALU) sedang berusaha untuk mendapatkan lebih banyak gudang bersatu kerana Amazon terus melihat lebih banyak penelitian daripada kerajaan negeri New York atas layanannya terhadap pekerja.

Realiti yang teruk ialah, walaupun Hari Perdana pasti akan membawa banyak tawaran dan diskaun, ia juga meningkatkan beban kerja pekerja gudang dan pemandu penghantaran, yang telah diketahui melangkau waktu rehat untuk memenuhi kuota. Kita hanya perlu menunggu dan melihat sama ada tahun ini berbeza, terutamanya dengan New York semakin hampir untuk membanteras kuota pengeluaran Amazon.

Kemas kini 15 Jun, 1:47AM ET: Dikemas kini dengan maklumat tambahan mengenai tawaran khusus yang Amazon merancang untuk menawarkan, serta pelbagai promosi yang akan dijalankannya.

We want to say thanks to the writer of this post for this awesome material

Hari Perdana Amazon tahun ini bermula pada 12 Julai


Discover our social media accounts as well as the other related pageshttps://paw6.info/related-pages/