‘Ini adalah mimpi ngeri’: Pengurus stesen minyak dipecat selepas kesalahan menjual gas pada harga 69 sen setiap gelen

Jadi bagaimana ia berlaku? Baiklah, kesilapan yang saya lakukan. Anda tahu john Cesena ialah pengurus stesen minyak yang membuat *** mia copa dan saya fikir ini adalah mimpi ngeri *** selepas dia memberi peluang kepada ratusan pemandu untuk menjimatkan beribu-ribu dolar untuk petrol gred premium dan saya meletakkan ketiga-tiga harga di sana kecuali diesel itu. Tetapi yang terakhir jenis tidak pergi. Anda tahu Cesena secara tidak sengaja meletakkan *** perpuluhan di tempat yang salah dan mula menjual gas $6.99 dengan hanya 69 sen. Kami tidak bermain hari ini, orang ramai mula menyiarkan harga rendah di media sosial dan menghubungi rakan dan keluarga. Garisan-garisan itu terbentuk pantas untuk meneguknya. Apakah perasaan anda terhadap mereka? Nah, saya akan melakukan perkara yang sama. Cesena dipecat Isnin selepas kemelut titik perpuluhan. Kini keluarganya telah mula membiayai saya untuknya dengan matlamat mengumpul $16,000, stesen minyak itu kehilangan hasil dan membayarnya semula. Mereka bimbang selain ditamatkan perkhidmatan, dia boleh disaman sekiranya dia bimbang sama sekali bahawa dia mungkin perlu membayar wang ini. Craig Zimmerman ialah peguam perniagaan *** yang mengatakan pekerja dilindungi daripada liabiliti dalam kes seperti ini di mana mereka melakukan kesilapan, melaksanakan tugas kerja biasa. Satu-satunya cara dia akan bertanggungjawab dalam *** perjanjian bertulis seolah-olah dia bertindak di luar skop pekerjaannya. Sebagai contoh, jika bosnya berkata apa sahaja yang anda lakukan, jangan sesekali tetapkan harga pada pam gas itu dan kemudian dia melakukan *** gangguan stesen minyak bertukar menjadi *** hadiah untuk pemandu dan *** selamat tinggal untuk pengurus stesen ini sekarang mencari *** pekerjaan baru. Jadi saya hanya bertanggungjawab untuknya. Dan mereka berkata, ya, ini salah saya.

‘Ini adalah mimpi ngeri’: Pengurus stesen minyak dipecat selepas kesalahan menjual gas pada harga 69 sen setiap gelen

Seorang pengurus di sebuah stesen minyak California telah dipecat selepas secara tidak sengaja menjual gas untuk sebahagian kecil daripada kos sebenar — 69 sen dan bukannya $6.99. “Nah, ia adalah satu kesilapan yang saya lakukan, anda tahu,” John Szczecina memberitahu KOVR. “Dan saya fikir, ‘ini adalah mimpi ngeri.'”Kesilapan itu membolehkan ratusan pelanggan menjimatkan ribuan petrol premium, jelasnya. “Dan saya meletakkan ketiga-tiga harga kecuali diesel, tetapi yang terakhir jenis tidak pergi, anda tahu, kan,” katanya. Perpuluhan untuk harga gas pergi ke tempat yang salah, yang menyebabkan pelanggan menyiarkan di media sosial untuk menyebarkan berita tentang tempat untuk mendapatkan gas dengan harga 69 sen setiap gelen dan bukannya harga yang dimaksudkan $6.99. Szczecina berkata dia tidak boleh menyalahkan pelanggan kerana memberitahu rakan dan keluarga mereka tentang masalah itu supaya mereka boleh mengambil kesempatan daripada penjimatan itu. “Saya akan melakukan perkara yang sama,” katanya. “Jadi saya hanya bertanggungjawab untuknya. Dan saya berkata, ‘ya, ini salah saya.” Sejak kejadian itu, Szczecina dipecat dan keluarganya telah menyediakan halaman GoFundMe, yang melepasi matlamat untuk mengumpul $20,000 — hasil yang hilang oleh stesen minyak akibat gangguan itu.

Seorang pengurus di sebuah stesen minyak California telah dipecat selepas secara tidak sengaja menjual gas untuk sebahagian kecil daripada kos sebenar — 69 sen dan bukannya $6.99.

“Nah, ia adalah satu kesilapan yang saya lakukan, anda tahu,” John Szczecina memberitahu KOVR. “Dan saya fikir, ‘ini adalah mimpi ngeri.'”

Kesilapan itu membolehkan ratusan pelanggan menjimatkan ribuan petrol premium, jelasnya.

“Dan saya meletakkan ketiga-tiga harga kecuali diesel, tetapi yang terakhir jenis tidak pergi, anda tahu, kan,” katanya.

Perpuluhan untuk harga gas pergi ke tempat yang salah, yang menyebabkan pelanggan menyiarkan di media sosial untuk menyebarkan berita tentang tempat untuk mendapatkan gas dengan harga 69 sen setiap gelen dan bukannya harga yang dimaksudkan $6.99.

Szczecina berkata dia tidak boleh menyalahkan pelanggan kerana memberitahu rakan dan keluarga mereka tentang masalah itu supaya mereka boleh mengambil kesempatan daripada penjimatan itu.

“Saya akan melakukan perkara yang sama,” katanya. “Jadi saya hanya bertanggungjawab untuknya. Dan saya berkata, ‘ya, ini salah saya.”

Sejak kejadian itu, Szczecina dipecat dan keluarganya telah menubuhkan sebuah halaman GoFundMeyang melepasi matlamat untuk mengumpul $20,000 — hasil yang hilang stesen minyak akibat gangguan itu.

We would love to say thanks to the author of this post for this incredible web content

‘Ini adalah mimpi ngeri’: Pengurus stesen minyak dipecat selepas kesalahan menjual gas pada harga 69 sen setiap gelen


We have our social media profiles here , as well as other pages on related topics here.https://paw6.info/related-pages/