Jualan NFT jatuh 92%, tetapi adakah ini cerita penuh?

Berita berlaku minggu ini tentang kemalangan NFT – dengan jualan turun 92% mengikut beberapa data. Peningkatan yang luar biasa bagi token tidak boleh digunakan pada tahun lepas, didorong oleh penutupan tidak syak lagi, mendorong keterujaan yang membara untuk seni baharu ini, tetapi nampaknya keseronokan itu sudah berakhir. Atau inikah? Apakah cerita penuh di sebalik berita terbaru ini?

Mari kita ingat token yang tidak boleh digunakan ialah fail digital yang disimpan pada rantaian blok yang menimbulkan kelangkaan. Anda boleh membaca lebih lanjut dalam panduan kami, Apakah NFT? atau cuba mencipta NFT secara percuma dalam tutorial kami. Kami ada Petua NFT untuk pemula untuk, untuk mempelajari asas-asas.

Berbalik kepada berita utama itu. Kemerosotan seperti yang dilaporkan oleh tapak data crypto NonFungible menunjukkan penurunan volum urus niaga sebanyak 47% pada Q1 tahun ini berbanding suku sebelumnya. Maaf kerana membosankan anda dengan angka-angka, tetapi ini akhirnya merupakan petanda bahawa realiti menjejaskan teknologi dan pasaran yang telah banyak digembar-gemburkan dan tidak digunakan untuk beberapa lama.

NFT ranap, dilihat dalam carta

Jualan NFT kelihatan menurun secara perlahan sejak tahun lepas, walaupun anda dapat melihat dengan jelas beberapa projek masih mempunyai kesan (Kredit imej: nonfungible)

Tetapi idea bahawa NFT telah tamat berkemungkinan merupakan kepercayaan yang berlebihan. Sebagai contoh, projek Moonbirds NFT menambah jumlah dagangan bernilai $500 juta, manakala rantaian blok Solana menyaksikan peningkatan 91% bulan ke bulan, mencatatkan hampir $300 juta dalam dagangan NFT.We would like to thank the writer of this article for this outstanding material

Jualan NFT jatuh 92%, tetapi adakah ini cerita penuh?


Find here our social media profiles , as well as other pages that are related to them.https://paw6.info/related-pages/