Jurulatih kecergasan melancarkan TikTok tentang pengganti ‘Coke sihat’ yang viral: ‘Berhenti membuat perkara lain’

Tik tok kecergasan pengajar James Cappola (@j_cappola_fitcoach) mempunyai beberapa perkataan pilihan yang pasti makanan pengganti, terutamanya viralCoke yang sihat.”

Apakah inflasi dan apakah puncanya?

Cappola ialah jurulatih kecergasan dan pencipta kandungan yang menyiarkan klip yang memaparkan petua dan helah kecergasan sambil menghilangkan diet sekali-sekala dan senaman mitos. Baru-baru ini, Cappola berkongsi video di mana dia tidak mahu menggunakannya makanan pengganti untuk menurunkan berat badan, dan penonton bersuara dalam ulasan.

The klip dibuka dengan viral Video TikTok daripada resepi untuk “alternatif yang sihat kepada Coke.”

Tiba-tiba, klip itu memotong gambar Cappola yang memandang dengan ragu-ragu ke arah kamera sambil menarik nafas dalam-dalam.

Apabila mengetahui bahawa alternatif Resipi kok terdiri daripada gabungan cuka balsamic dan air berkilauan di atas ais dalam gelas, Cappola menjalani harinya sambil menjerit secara dalaman, seperti yang ditunjukkan oleh teks pada skrin.

Bagaimana Evan Mock menunjukkan pendakiannya yang pantas menjadi terkenal:

Ketegangan terus membina ketika Cappola mengetuai rumah selepas kerja. Akhirnya, dia kembali dan memberitahu pasangannya dia mungkin perlu membawa pelanggannya ke luar sebelum melancarkan “diet-irade”.

“Berhenti membuat perkara lain, supaya anda boleh memiliki perkara itu,” Cappola mengisytiharkan sebelum menjelaskan bahawa satu tin Coke 140 kalori bukanlah sebab orang ramai bergelut untuk memenuhi keperluan mereka. kecergasan matlamat.

“Lima daripada ini sehari akan menahan anda,” kata Cappola sambil menunjuk ke arah Coke. “Itu isu tabiat dan tingkah laku.”

Selepas menyebut bahawa Diet Coke dan Coke Zero tersedia untuk mereka yang ingin minum lima tin setiap hari, Cappola meninggalkan penonton dengan satu hidangan panas terakhir.

“Pizza kembang kol tidak PIZZA! ia adalah kembang kol dengan keju dan sos,” Cappola menegaskan, menjelaskan bahawa adalah mungkin untuk terlalu menikmati makanan yang sihat juga.

Cappola menutup video dengan berkata, “Kami semua cuba untuk berjaya di dunia ini. Kita tidak perlu membuat a projek kimia setiap kali kita mahukan sesuatu.”

“Balsamic dan La Croix kedengaran sangat busuk.”

Penonton mengambil komen untuk menyuarakan pendapat mereka mengenai perkara pemakanan.

“Balsamic dan La Croix kedengaran sangat busuk. Makan pakaian anda pada a saladjangan minum,” seorang pengguna berseloroh.

“Ia bukan tentang kalori bagi saya. Cokes sangat buruk untuk anda, termasuk minuman diet. Makan dan minum bersih, orang,” tulis seorang TikToker.

“’Satu-satunya perbezaan antara ubat dan racun ialah dos.’ [The] kali pertama saya mendengar bahawa ia terkena saya,” kongsi seorang penonton.

Walaupun penonton mempunyai pendapat berbeza tentang diet, semua orang nampaknya bersetuju bahawa cuka balsamic dengan air berkilauan adalah gabungan yang mereka ingin tinggalkan.

Shop In The Know penampilan mewah bintang utama Storm Reid:

In The Know kini tersedia di Apple News — ikut kami di sini!

Jawatan Jurulatih kecergasan melancarkan TikTok tentang pengganti ‘Coke sihat’ yang viral: ‘Berhenti membuat perkara lain’ muncul pertama kali pada Dalam The Know.

Lagi daripada In The Know:

TikTokers menjalin nostalgia dengan lagu ABBA

Saya seorang editor gaya hidup, dan ini ialah 18 item yang saya beli-belah di Nordstrom pada bulan Jun

Baca ‘The Summer I Turned Pretty’ sebelum menontonnya di Prime Video

Lebih 2,300 pembeli Amazon memuji pembersih minyak ini kerana menanggalkan solekan dan membuka liang roma — dan ia dijual

We want to thank the writer of this write-up for this remarkable web content

Jurulatih kecergasan melancarkan TikTok tentang pengganti ‘Coke sihat’ yang viral: ‘Berhenti membuat perkara lain’


Our social media profiles here as well as other pages on related topics here.https://paw6.info/related-pages/