Jutawan Jeffrey Gundlach Berkata Dia Tidak Akan Terkejut Sama sekali jika Bitcoin Jatuh kepada $10K – Pasaran dan Harga Berita Bitcoin

Ketua Pegawai Eksekutif Doubleline Capital Jeffrey Gundlach, juga dikenali sebagai “raja bon,” berkata dia tidak akan terkejut sama sekali jika harga bitcoin jatuh kepada $10K. “Kami telah melihat di sekeliling beberapa ledakan di bahagian dunia crypto, dan itu mungkin membayangkan beberapa masalah,” jelasnya.

‘Bond King’ Jeff Gundlach Membincangkan Bitcoin Jatuh kepada $10K

Pelabur jutawan Jeff Gundlach berkongsi pandangan bitcoinnya dalam temu bual dengan CNBC Rabu.

Gundlach ialah Ketua Pegawai Eksekutif Doubleline Capital, yang mempunyai lebih $137 bilion dalam aset di bawah pengurusan (AUM). Dia kadangkala dirujuk sebagai “raja ikatan” selepas dia muncul di muka depan Barron’s pada tahun 2011 sebagai “Raja Bond Baru.” Pelabur Institusi menamakannya sebagai “Pengurus Wang Terbaik” pada 2013 dan Bloomberg Markets menamakannya sebagai salah satu daripada “The Fifty Most Influential” pada 2012, 2015 dan 2016. Menurut Forbes, nilai bersihnya kini ialah $2.2 bilion.

Raja bon jutawan menjelaskan bahawa apabila harga bitcoin jatuh di bawah $30K, cartanya menunjukkan bahawa $20K “akan berlaku dengan cepat, dan ia berlaku.” Menekankan bahawa “Trend dalam crypto jelas tidak positif,” Gundlach berpendapat:

Saya tidak yakin pada $20,000 atau $21,000 pada bitcoin itu. Saya tidak akan terkejut sama sekali jika ia mencecah $10,000.

Ketua Pegawai Eksekutif Doubleline Capital menjelaskan: “Kami telah melihat sekeliling beberapa ledakan di bahagian dunia crypto, dan itu mungkin membayangkan beberapa masalah.”

Baru-baru ini terdapat beberapa peristiwa yang mengganggu dalam ruang crypto. Minggu ini, terdapat laporan bahawa dana lindung nilai kripto Three Arrows Capital mungkin menghadapi insolvensi. Pemberi pinjaman Crypto Celsius Network juga membekukan pengeluaran secara tiba-tiba awal minggu ini, memetik keadaan pasaran yang melampau dan turun naik. Pada bulan Mei, mata wang kripto terra (LUNA) dan stablecoin terrausd (UST) runtuh; letupan mereka telah membawa kepada siasatan oleh pelbagai pihak berkuasa.

Gundlach sebelum ini berkata bahawa bitcoin hanya untuk spekulator. Pada bulan Januari, apabila BTC berdagang pada kira-kira $42K, dia berkata kripto itu dinilai terlalu tinggi secara besar-besaran dan dinasihatkan supaya tidak membelinya. Jutawan itu berkata pada masa itu: “Mungkin anda perlu membelinya pada $25,000.”

Pada Julai tahun lepas, beliau meramalkan bahawa harga bitcoin akan jatuh di bawah paras $23K, dengan menyatakan:

Saya merasakan anda akan dapat membelinya di bawah $23,000 sekali lagi.

Apakah pendapat anda tentang komen oleh Jeffrey Gundlach? Beritahu kami di bahagian komen di bawah.

Ukraines Government Launches Museum of War NFT Collection – Featured

Kevin Helms

Seorang pelajar Ekonomi Austria, Kevin menemui Bitcoin pada tahun 2011 dan telah menjadi penginjil sejak itu. Minatnya terletak pada keselamatan Bitcoin, sistem sumber terbuka, kesan rangkaian dan persimpangan antara ekonomi dan kriptografi.

Kredit Imej: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons, lev radin

Penafian: Artikel ini adalah untuk tujuan maklumat sahaja. Ia bukan tawaran langsung atau permintaan tawaran untuk membeli atau menjual, atau pengesyoran atau pengesahan mana-mana produk, perkhidmatan atau syarikat. Bitcoin.com tidak memberikan nasihat pelaburan, cukai, undang-undang atau perakaunan. Syarikat mahupun pengarang tidak bertanggungjawab, secara langsung atau tidak langsung, untuk sebarang kerosakan atau kerugian yang disebabkan atau didakwa disebabkan oleh atau berkaitan dengan penggunaan atau pergantungan pada mana-mana kandungan, barangan atau perkhidmatan yang disebut dalam artikel ini.

We want to say thanks to the author of this write-up for this outstanding web content

Jutawan Jeffrey Gundlach Berkata Dia Tidak Akan Terkejut Sama sekali jika Bitcoin Jatuh kepada $10K – Pasaran dan Harga Berita Bitcoin


Explore our social media profiles along with other pages related to themhttps://paw6.info/related-pages/