Kelab desa Merrimack Valley ditutup, dijual kepada pembuat kraf popular

Kelab desa Merrimack Valley berkata selepas 25 tahun, ia akan ditutup dan dijual kepada pembuat kraf Massachusetts yang popular. ,” kelab itu menyiarkan di Facebook. Pemilik kelab memberitahu WCVB bahawa penutupan dan sekatan COVID-19 menyumbang kepada keputusan untuk menjual. “Kami telah ditutup selama hampir satu setengah tahun dan walaupun kami membukanya, banyak sekatan telah ditetapkan,” kata pemilik Marc Ginsburg. Pada hari Jumaat, Tree House Brewing mengumumkan bahawa ia akan membeli hartanah itu. “Peluang datang entah dari mana. Ini bukan perbualan tiga minggu lalu,” kata Ginsburg mengenai perjanjian Tree House. Malangnya, penjualan itu bermakna menyayat hati bagi pasangan perkahwinan yang telah menempah tempat melebihi 2022. Semua tarikh 2022 akan diteruskan seperti yang dirancang, tetapi kira-kira tiga dozen acara terpaksa dibatalkan untuk tahun 2023. “Benda-benda jenis bergerak dengan cepat. Kami berusaha bersungguh-sungguh untuk memelihara sebanyak yang kami boleh simpan, sudah tentu untuk 2022,” kata Ginsburg. Ginsburg berkata mereka akan membayar balik semua deposit dan cuba membantu pasangan yang terjejas mendapatkan lokasi baharu. “Kami membayar balik acara semua orang dan kami juga memberi mereka sedikit pampasan atas kesulitan di sana. Jadi, mereka mendapat semula wang mereka. Mereka mendapat lebih banyak wang selain daripada itu,” katanya. Tree House berkata ia merancang sebuah dewan bir dan kedai runcit yang luas dan merancang untuk terus mengendalikan padang golf dan kemudahan lain. “Tree House membeli Kelab Desa Tewksbury daripada Marc Ginsburg dan keluarga. Dalam mengenali Marc dan pasukannya, dan dalam mempelajari sejarah Kelab, adalah jelas bahawa mereka berkongsi minat yang sama untuk pengalaman hebat dan perhatian yang teliti terhadap perincian yang kami lakukan. Kami akan meneruskan legasi mereka dengan penuh semangat dan semangat Syarikat Pembuat Bir Tree House,” kata pembuat bir itu dalam satu kenyataan.Tree House mempunyai lokasi di Charlton, Deerfield, Sandwich di Massachusetts dan kebunnya di Woodstock, Connecticut.

Kelab desa Merrimack Valley berkata selepas 25 tahun, ia akan ditutup dan dijual kepada pembuat kraf terkenal Massachusetts.

“Dengan berat hati kami memaklumkan kepada anda bahawa selepas 25 tahun yang indah kami telah membuat keputusan yang sangat sukar untuk menjual Kelab Desa Tewksbury,” tulis kelab itu di Facebook.

Pemilik kelab memberitahu WCVB bahawa penutupan dan sekatan COVID-19 menyumbang kepada keputusan untuk menjual.

“Kami telah ditutup selama hampir satu setengah tahun dan walaupun kami membukanya, banyak sekatan telah ditetapkan,” kata pemilik Marc Ginsburg.

Pada hari Jumaat, Pembuatan Bir Rumah Pokok diumumkan ia membeli hartanah itu.

“Peluang datang entah dari mana. Ini bukan perbualan tiga minggu lalu,” kata Ginsburg mengenai perjanjian Tree House.

Malangnya, jualan itu bermakna menyayat hati bagi pasangan perkahwinan yang telah menempah tempat melangkaui tahun 2022.

Semua tarikh 2022 akan berjalan seperti yang dirancang, tetapi kira-kira tiga dozen acara terpaksa dibatalkan untuk 2023.

“Benda-benda jenis bergerak pencahayaan dengan pantas. Kami berusaha bersungguh-sungguh untuk memelihara sebanyak yang kami boleh memelihara, pastinya untuk 2022,” kata Ginsburg.

Ginsburg berkata mereka akan membayar balik semua deposit dan cuba membantu pasangan yang terjejas mendapatkan lokasi baharu.

“Kami membayar balik acara semua orang dan kami juga memberi mereka sedikit pampasan atas kesulitan di sana. Jadi, mereka mendapat semula wang mereka. Mereka mendapat lebih banyak wang selain daripada itu,” katanya.

Tree House berkata ia merancang sebuah dewan bir dan kedai runcit yang luas dan merancang untuk terus mengendalikan padang golf dan kemudahan lain.

“Tree House sedang membeli Kelab Desa Tewksbury daripada Marc Ginsburg dan keluarga. Dalam mengenali Marc dan pasukannya, dan dalam mempelajari sejarah Kelab, adalah jelas bahawa mereka berkongsi minat yang sama untuk pengalaman hebat dan perhatian yang teliti terhadap perincian yang kami lakukan. Kami akan meneruskan legasi mereka dengan penuh semangat dan semangat Syarikat Pembuatan Bir Rumah Pokok, “kata pembuat bir itu dalam satu kenyataan.

Tree House mempunyai lokasi di Charlton, Deerfield, Sandwich di Massachusetts dan dusunnya di Woodstock, Connecticut.

We would like to give thanks to the writer of this write-up for this amazing content

Kelab desa Merrimack Valley ditutup, dijual kepada pembuat kraf popular


Our social media pages here and other pages on related topics here.https://paw6.info/related-pages/