Ketua Pegawai Eksekutif Defiance ‘Menaikkan Bitcoin Sepenuhnya’ — Mengatakan Ini ‘Masa Yang Baik untuk Masuk’ – Berita Bitcoin

Ketua Defiance ETFs berkata dia “sepenuhnya yakin dengan bitcoin.” Menyedari bahawa ia adalah “masa yang baik” untuk memasuki mata wang kripto, dia menjelaskan mengapa dia percaya harga bitcoin akan mencapai $100K.

Ketua Pegawai Eksekutif Defiance ETFs Bullish on Bitcoin

Sylvia Jablonski, ketua pegawai eksekutif, ketua pegawai pelaburan, dan pengasas bersama Defiance ETFs, menjelaskan keyakinannya terhadap bitcoin walaupun penurunan harga baru-baru ini dalam temu bual dengan CNBC Khamis.

Defiance ETF ialah penaja dana dagangan bursa (ETF) dan penasihat pelaburan berdaftar yang memfokuskan pada pelaburan tematik.

Jablonski memberitahu saluran media:

Saya kekal yakin sepenuhnya pada bitcoin. Saya rasa aktiviti jangka pendek itu hanya bising.

Dia menyatakan: “Nampaknya, dari segi apa yang telah kita lihat selama enam bulan terakhir hingga setahun atau lebih, adalah bahawa bitcoin dikaitkan dengan aset risiko dan ekuiti secara khusus.”

Eksekutif menjelaskan bahawa apabila pelabur melihat pasaran crypto rali selama beberapa hari, mereka mengumpul semula bitcoin, eter, dan beberapa mata wang kripto yang lain. Begitu juga, “apabila anda melihat penarikan balik, mereka nampaknya memukul bitcoin juga,” katanya.

Mengenai bitcoin sebagai lindung nilai inflasi, dia mengakui bahawa “beberapa tahun lalu, ramai daripada kita menyangka bahawa bitcoin akan menjadi lindung nilai inflasi yang hebat ini dan ia akan bertindak balas dengan cara yang sama dengan emas dan ia akan menjadi. perdagangan inflasi selamat ini, tetapi saya fikir ia berdagang lebih seperti saham Nasdaq 100 daripada seperti perdagangan inflasi.”

Jablonski meramalkan, “Dalam jangka pendek ia akan menjadi turun naik mendatar, ia akan menjadi tindakan harga terikat dalam julat, tetapi jangka panjang, saya masih menjangkakan bitcoin berada dalam kem $100,000 itu sebelum saya menjangkakan ia menjadi sifar.” Bos Defiance ETF menghuraikan:

Saya masih fikir ia adalah masa yang sesuai untuk masuk.

Jablonski menerangkan: “Kita perlu memikirkannya semasa kita melakukan pasaran jadi jika saya berfikir tentang apa yang berlaku dengan beberapa indeks berasaskan luas, dan sekali lagi hanya menggunakan Nasdaq sebagai contoh, pada satu ketika kita mencapai purata pergerakan 200 hari dan Nasdaq berada dalam wilayah pasaran beruang, 20% atau lebih di bawah paras tertinggi sepanjang masa.”

Dia menekankan:

Bitcoin mencerminkannya, dan di sini kami menurunkan purata 200 hari itu di Nasdaq dan kami juga turun ke tahap terendah kami pada bitcoin.

“Jadi saya fikir kita pasti mempunyai bahagian bawah yang boleh didagangkan. Saya fikir kita akan mengadakan perhimpunan jangka pendek ini, tetapi saya tidak fikir ini sahaja. Saya berpendapat bahawa pasaran mempunyai sedikit lagi untuk mengharungi dari segi turun naik terikat julat. Terdapat aspek psikologi kepada angin kencang juga,” katanya lagi.

Eksekutif meneruskan: “Anda ada [the] Rusia-Ukraine [war]anda mempunyai inflasi, anda mempunyai Fed menaikkan kadar, dan itu hanya membuatkan pelabur mengekalkan wang tunai mereka, yang sebenarnya merupakan satu kesilapan besar pada akhirnya kerana ia mengunci kerugian.”

Jablonski menambah: “Tetapi saya rasa sebaik sahaja mereka melepasi aspek psikologi itu dan kami melihat asas-asas dalam ekonomi dan mata wang kripto dan bitcoin, anda akan mula melihatnya rally jadi saya tidak fikir kita akan dapatkan pukulan lurus itu sekarang.” Dia berpendapat:

Saya fikir anda akan mendapat sedikit turun naik terikat julat sekarang antara $46,000, $47,000 dan $50,000. Saya rasa sedikit sebanyak kita akan melihat perhimpunan itu sehingga $100,000.

Pada masa penulisan, bitcoin didagangkan pada $46,075 berdasarkan data daripada Pasaran Bitcoin.com.

Apa pendapat anda tentang komen Sylvia Jablonski? Beritahu kami di bahagian komen di bawah.

Ukraines Government Launches Museum of War NFT Collection – Featured

Kevin Helms

Seorang pelajar Ekonomi Austria, Kevin menemui Bitcoin pada tahun 2011 dan telah menjadi penginjil sejak itu. Minatnya terletak pada keselamatan Bitcoin, sistem sumber terbuka, kesan rangkaian dan persimpangan antara ekonomi dan kriptografi.

Kredit Imej: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

Penafian: Artikel ini adalah untuk tujuan maklumat sahaja. Ia bukan tawaran langsung atau permintaan tawaran untuk membeli atau menjual, atau pengesyoran atau pengesahan mana-mana produk, perkhidmatan atau syarikat. Bitcoin.com tidak memberikan nasihat pelaburan, cukai, undang-undang atau perakaunan. Syarikat mahupun pengarang tidak bertanggungjawab, secara langsung atau tidak langsung, untuk sebarang kerosakan atau kerugian yang disebabkan atau didakwa disebabkan oleh atau berkaitan dengan penggunaan atau pergantungan pada mana-mana kandungan, barangan atau perkhidmatan yang disebut dalam artikel ini.

We would love to give thanks to the author of this post for this remarkable web content

Ketua Pegawai Eksekutif Defiance ‘Menaikkan Bitcoin Sepenuhnya’ — Mengatakan Ini ‘Masa Yang Baik untuk Masuk’ – Berita Bitcoin


Find here our social media profiles , as well as the other related pageshttps://paw6.info/related-pages/