Ketua Pegawai Eksekutif Eversource berkata dia menulis surat kepada presiden kerana cabaran musim sejuk yang akan datang

Ketua Pegawai Eksekutif utiliti Eversource berkata pada hari Isnin dia menulis surat kepada Presiden Joe Biden kerana dia mempunyai kebimbangan serius tentang keupayaan New England untuk mengharungi musim sejuk yang teruk. Ketua Pegawai Eksekutif Eversource Joe Nolan berkata isu bekalan bermakna New England mungkin tidak mempunyai gas asli yang mencukupi untuk memanaskan kawasan itu. rumah sekiranya berlaku musim sejuk. Beliau berkata harga bahan api global telah meningkat kerana perang di Ukraine dan keputusan Rusia untuk menutup gas ke Eropah. Beliau berkata perkara itu menyebabkan perebutan gas asli di seluruh dunia, terutamanya gas asli cecair yang dibawa pada kapal tangki, yang New England bergantung pada bulan-bulan paling sejuk dalam setahun. Nolan menulis sepucuk surat kepada Biden minggu lalu, berkata dia amat bimbang tentang kesan yang mungkin teruk akibat kekurangan tenaga musim sejuk terhadap orang ramai dan perniagaan di New England. “Ia adalah masa yang sangat, sangat penting, masa yang sangat mencabar untuk penduduk New England, dan saya mahu semua orang tahu bahawa saya bimbang setiap hari tentang 4.2 juta pelanggan kami, dan saya akan memastikan bahawa kami mempunyai apa yang diperlukan. untuk memberikan perkhidmatan yang hebat kepada mereka, dan itulah sebab untuk menghantar surat itu kepada presiden,” kata Nolan. Nolan menyebut kerajaan persekutuan mempunyai kuasa kecemasan, seperti penggunaan Akta Kuasa persekutuan, Akta Jones, Akta Dasar Gas Asli , dan akta Pengeluaran Pertahanan.”Presiden melakukan ini apabila Puerto Rico mengalami kemusnahan. Beliau dapat memberikan bantuan melalui Akta Jones yang membenarkan kapal asing dapat bergerak masuk dan keluar dari pelabuhan Amerika dengan bekalan yang diperlukan,” Nolan berkata. “Ini tidak berbeza.” Nolan berkata Eversource telah meningkatkan pelaburan dalam sumber tenaga bersih.” Tetapi sekarang, kami berada dalam keadaan yang sangat rapuh,” kata Nolan. “Kami mempunyai beberapa tahun peralihan dan kami perlu memastikan kami boleh merapatkan jurang itu dan sampai ke tanah yang dijanjikan yang bersih, boleh dipercayai, tenaga boleh diperbaharui.” Berita 9 telah menghubungi Rumah Putih untuk mengulas tetapi masih belum menerima maklum balas. Peguambela Pengguna New Hampshire, Don Kreis bersetuju jika terdapat musim sejuk yang berpanjangan, ada kemungkinan gas asli tidak mencukupi untuk menjalankan semua loji di rantau ini.”Ini bukan sebab untuk panik atau hebat. kebimbangan, ada perkara yang boleh kami lakukan untuk memastikan lampu kekal menyala,” kata Kreis. Kreis mencadangkan penggabungan untuk menjadi cekap tenaga yang mungkin dan mengambil kira jumlah tenaga yang digunakan pada awal petang apabila permintaan tinggi.

Ketua Pegawai Eksekutif utiliti Eversource berkata pada hari Isnin dia menulis surat kepada Presiden Joe Biden kerana dia mempunyai kebimbangan serius tentang keupayaan New England untuk mengharungi musim sejuk yang teruk.

Ketua Pegawai Eksekutif Eversource Joe Nolan berkata isu bekalan bermakna New England mungkin tidak mempunyai gas asli yang mencukupi untuk memanaskan rumah di rantau itu sekiranya musim sejuk yang sejuk.

Beliau berkata harga bahan api global telah meningkat kerana perang di Ukraine dan keputusan Rusia untuk menutup gas ke Eropah. Beliau berkata perkara itu menyebabkan perebutan gas asli di seluruh dunia, terutamanya gas asli cecair yang dibawa pada kapal tangki, yang New England bergantung pada bulan-bulan paling sejuk dalam setahun.

Nolan menulis sepucuk surat kepada Biden minggu lalu, berkata dia amat bimbang tentang kesan yang mungkin teruk akibat kekurangan tenaga musim sejuk terhadap orang ramai dan perniagaan di New England.

“Ia adalah masa yang sangat, sangat penting, masa yang sangat mencabar untuk penduduk New England, dan saya mahu semua orang tahu bahawa saya bimbang setiap hari tentang 4.2 juta pelanggan kami, dan saya akan memastikan bahawa kami mempunyai apa yang diperlukan. untuk menyampaikan perkhidmatan yang hebat kepada mereka, dan itulah sebabnya untuk menghantar surat itu kepada presiden,” kata Nolan.

Nolan menyebut kerajaan persekutuan mempunyai kuasa kecemasan, seperti penggunaan Akta Kuasa persekutuan, Akta Jones, Akta Dasar Gas Asli dan akta Pengeluaran Pertahanan.

“Presiden melakukan ini apabila Puerto Rico mengalami kemusnahan. Dia dapat memberikan bantuan melalui Akta Jones yang membenarkan kapal asing dapat bergerak masuk dan keluar dari pelabuhan Amerika dengan bekalan yang diperlukan,” kata Nolan. “Ini tidak berbeza.”

Nolan berkata Eversource telah meningkatkan pelaburan dalam sumber tenaga bersih.

“Tetapi sekarang, kita berada dalam keadaan yang sangat rapuh,” kata Nolan. “Kami mempunyai beberapa tahun peralihan dan kami perlu memastikan kami dapat merapatkan jurang itu dan sampai ke tanah yang dijanjikan yang bersih, boleh dipercayai, tenaga boleh diperbaharui.”

News 9 telah menghubungi Rumah Putih untuk mendapatkan komen tetapi masih belum mendengarnya.

Peguambela Pengguna New Hampshire, Don Kreis bersetuju jika terdapat musim sejuk yang berpanjangan, ada kemungkinan tidak akan ada gas asli yang mencukupi untuk menjalankan semua loji di rantau ini.

“Ini bukan sebab untuk panik atau kebimbangan besar, ada perkara yang boleh kita lakukan untuk memastikan lampu terus menyala,” kata Kreis.

Kreis mencadangkan penggabungan untuk menjadi cekap tenaga yang mungkin dan mengambil kira jumlah tenaga yang digunakan pada awal petang apabila permintaan tinggi.

We would love to thank the writer of this post for this remarkable web content

Ketua Pegawai Eksekutif Eversource berkata dia menulis surat kepada presiden kerana cabaran musim sejuk yang akan datang


Check out our social media profiles as well as other pages that are related to them.https://paw6.info/related-pages/