Kraft Macaroni & Cheese menukar namanya kepada Kraft Mac & Cheese: Inilah sebabnya

Kraft Macaroni & Cheese menggugurkan tiga suku kata daripada namanya.

Syarikat mi segera yang terkenal di dunia mengumumkan telah memendekkan nama jenama itu kepada Kraft Mac & Cheese selepas 85 tahun perniagaan.

Gergasi makaroni dan keju itu mendedahkan dalam kenyataan akhbar yang dikeluarkan pada hari Rabu, 22 Jun, bahawa pertukaran nama itu adalah sebahagian daripada “identiti jenama baharu,” yang merangkumi logo yang direka bentuk semula dan ilustrasi “senyuman mi”.

HEALTH WATCHDOG OBJEK KEPADA KRAFT HEINZ MAC & CHEESE ADS

Jenama itu mengekalkan warna biru dan merah tandatangannya manakala tipografi, fotografi, ikonografi dan pembungkusannya semuanya dikemas kini.

Pembungkusan Kraft Mac & Cheese baharu mempunyai reka bentuk moden. Jenama itu mengemas kini logo, tipografi dan fotografinya. (Kraft Mac & Keju)

Kraft Mac & Cheese menjelaskan bahawa pertukaran nama dibuat kepada mencerminkan cara pelanggan “secara organik” merujuk jenama.

“Kami tahu bahawa orang ramai tidak beralih kepada makanan keselesaan sebagai kesenangan bersalah. Mereka secara positif menerima keselesaan, berkata ya untuk berasa baik, berkata ya untuk menjaga diri mereka sendiri,” kata Pengurus Jenama Kraft Mac & Cheese Victoria Lee dalam satu kenyataan.

INFLASI MERENTAS LEMBAGA, RAKYAT PERLU BIASAKAN DENGAN HARGA LEBIH TINGGI: Ketua Pegawai Eksekutif KRAFT HEINZ

“Terdapat keselesaan positif yang biasa, diingini, positif untuk Kraft Mac & Cheese,” Lee menyambung, “yang menjadikannya begitu istimewa dan ikonik kepada berjuta-juta orang di seluruh dunia dan penampilan baharu kami mencerminkan maksud jenama kami kepada pengguna kami. .”

Penjenamaan semula itu sudah pun dicerminkan pada akaun media sosial dan tapak web Kraft Mac & Cheese.

Pelanggan boleh mengharapkan untuk melihat pembungkusan baru di rak kedai mulai bulan Ogos.

KRAFT MULAKAN KELAB MAC DAN CHEESE SUPAYA PEMINAT DAPAT MENGUJI BARANGAN BARU SEBELUM AWAM

Kraft Foods memperkenalkan Kraft Mac & Cheese pada tahun 1937 semasa Kemelesetan Besar.

Sepanjang lapan dekad, jenama itu menjadi makanan keselesaan Amerika yang terkenal.

Syarikat Kraft Heinz memiliki Kraft Mac & Cheese dan melaporkan bahawa lebih daripada sejuta kotak dijual setiap hari — yang telah membantu syarikat memperoleh berbilion-bilion.

Kraft Makaroni & kotak Keju

Pembungkusan Kraft Macaroni & Keju lama mempunyai “senyuman mi” tanpa keju menitis; ia juga mempunyai tipografi yang berbeza. (FOTO AFP/ NICHOLAS KAMM/AFP melalui Getty Images)

Ticker Keselamatan Terakhir Ubah Ubah %
KHC THE KRAFT HEINZ CO. 38.40 +0.55 +1.45%

Gergasi makanan itu memperoleh $6 bilion dalam jualan bersih pada suku pertama 2022, menurut hasil pendapatan yang diterbitkan.

Laporan Kraft Heinz tidak memberikan pecahan tentang bilangan jualan tersebut yang terikat dengan Kraft Mac & Cheese dan 23 jenamanya yang lain.

KLIK DI SINI UNTUK BACA LEBIH LANJUT MENGENAI PERNIAGAAN FOX

Jenama tersebut termasuk Kraft Singles, Heinz, Oscar Mayer, Ore-Ida, sos pasta Classico, Velveeta, Smart Ones, ABC Indonesia, Capri Sun, Wattie’s, Kool-Aid, Weight Watchers’ Heinz, Jell-O, Philadelphia Cream Cheese, Golden Bulatan, Makanan Makan Tengahari, Pudliszki, Rumah Maxwell, Poupon Kelabu, Kicap Master, sup Honig, makanan bayi Plasmon dan perasa Quero.

We want to say thanks to the writer of this short article for this awesome material

Kraft Macaroni & Cheese menukar namanya kepada Kraft Mac & Cheese: Inilah sebabnya


Explore our social media profiles along with other pages related to themhttps://paw6.info/related-pages/