Niaga Hadapan: Laporan Inflasi Utama Diperlukan; 6 Saham Untuk Dibeli Dan Tonton

Niaga hadapan Dow Jones lebih tinggi menjelang pembukaan hari Selasa selepas Purata Perindustrian Dow Jones menamatkan kemenangan berturut-turut dua hari pada Isnin. Enam saham teratas untuk dibeli dan ditonton termasuk saham IPO panas Mobileye (MBLY).
XAwal Selasa, indeks harga pengeluar (PPI) akan dikeluarkan pada 8:30 pagi ET. IHPR dijangka meningkat 0.5% pada bulan Oktober berbanding bulan sebelumnya. Dan inflasi borong dijangka melonjak 8.3% daripada setahun lalu.

Musim pendapatan suku ketiga berterusan minggu ini, dengan laporan utama datang daripada saham Dow Jones Sistem Cisco (CSCO), Depot Rumah (HD) dan Walmart (WMT), bersama dengan Bahan Gunaan (AMAT), Kohl’s (KSS), Lowe (RENDAH), Macy’s (M), Nvidia (NVDA), Rangkaian Palo Alto (PANW) dan Sasaran (TGT).

Pasaran Saham Hari Ini

Pada hari Isnin, Purata Perindustrian Dow Jones kehilangan 0.6%, atau 211 mata, dan S&P 500 turun 0.9%. Komposit Nasdaq yang berteknologi tinggi dijual sebanyak 1.1%.

Antara dana dagangan bursaNasdaq 100 tracker Invesco QQQ Trust (QQQ) turun 0.9% dan SPDR S&P 500 (SPY) jatuh 0.8%.

Gergasi kenderaan elektrik Tesla (TSLA) susut 2.6% Isnin. Antara Saham Dow Jones, epal (AAPL) didagangkan turun 0.4% dan Microsoft (MSFT) kehilangan 2.25% dalam pasaran saham hari ini.

Antara saham teratas untuk dibeli dan ditonton, Papan Pendahulu IBD stok Arista Networks (ANET), IBD SwingTrader stok General Motors (GM), GlobalFoundries (GFS), Mobileye dan Phillips 66 (PSX) — serta nama Dow Jones Caterpillar (KUCING) — adalah antara saham teratas untuk dibeli dan ditonton.

Arista Networks ialah sebuah Papan Pendahulu IBD saham senarai pantau dan turut dipaparkan dalam lajur Saham Berhampiran Zon Beli minggu lepas, bersama dengan tiga idea saham teratas yang lain. General Motors ialah sebuah IBD SwingTrader stok. Dan Mobileye telah diketengahkan minggu lepas Ketua IPO.


4 Saham Pertumbuhan Teratas Untuk Dibeli Dan Diperhatikan Dalam Curirent Perhimpunan Pasaran Saham


Niaga Hadapan Dow Jones Hari Ini: Hasil Perbendaharaan, Harga Minyak

Menjelang loceng pembukaan Selasa, niaga hadapan Dow Jones meningkat 0.3% berbanding nilai saksama, manakala niaga hadapan S&P 500 naik 0.4%. Niaga hadapan Nasdaq 100 yang berteknologi tinggi meningkat 0.5% berbanding nilai saksama. Ingat tindakan semalaman itu Niaga hadapan Dow Jones dan di tempat lain tidak semestinya diterjemahkan ke dalam perdagangan sebenar dalam biasa seterusnya pasaran saham sesi.

Hasil Perbendaharaan 10 tahun meningkat lebih tinggi kepada 3.86% pada hari Isnin, memulihkan sebahagian kecil daripada kejatuhan minggu lepas. Sementara itu, harga minyak AS jatuh lebih daripada 4% apabila niaga hadapan West Texas Intermediate didagangkan hanya di atas $85 setong.


Surat berita terkini IBD MarketDiem memberi anda idea yang boleh diambil tindakan untuk saham, pilihan dan kripto terus dalam peti masuk anda.


Apa Yang Perlu Dilakukan Dalam Perhimpunan Pasaran Saham

Sekarang adalah masa yang penting untuk membaca Ruangan The Big Picture IBD selepas aliran pasaran saham beralih daripada “aliran menaik di bawah tekanan” kepada “aliran menaik yang disahkan.”

Pada masa ini, adalah penting untuk menjadi fleksibel. Walaupun keuntungan baru-baru ini, pelabur harus mengekalkan postur berhati-hati, mengehadkan pendedahan kepada tidak lebih daripada 40%. Tunggu pengesahan lanjut tentang kekuatan berterusan sebelum menambah lebih banyak pendedahan. Pengedaran segera akan menjadi tanda untuk kekal lebih defensif.

Jika pembelian saham anda baru-baru ini terus membuat kemajuan, maka anda harus berasa lebih yakin dengan rali pasaran saham. Tetapi pembalikan mendadak dan kerugian dagangan sudah tentu menjadi tanda untuk memastikan lebih banyak serbuk anda kering.

(Semak Senarai Saham IBD seperti IBD 50 dan Stok Berdekatan Zon Beliuntuk idea saham tambahan.)


Lima Saham Dow Jones Untuk Dibeli Dan Tonton Sekarang


Saham Dow Jones Untuk Dilihat: Caterpillar

Ahli Dow Jones Caterpillar cuba melepasi pangkalan cawan 238 titik beli, mengikut Pengecaman corak IBD MarketSmith. Saham Caterpillar tidak berubah pada Isnin.

Stok CAT mempunyai 97 yang mengagumkan daripada 99 Penilaian Komposit IBD yang sempurna, mengikut Semakan Stok IBD.

Saham Teratas Untuk Dibeli Dan Tonton: Arista, GM, GlobalFoundries, Mobileye, Phillips 66

Papan Pendahulu IBD saham Arista Networks cuba melepasi asas bergelombang 132.97 titik beli di tengah-tengah kenaikan 2.1% pada hari Isnin. Saham mengungguli entri secara ringkas sebelum ditutup tepat di bawahnya.

Pembuat kereta dan IBD SwingTrader saham General Motors melepaskan mata beli 40.20 cawan dengan pemegangnya semasa penurunan 2.8% pada hari Isnin. Jika saham mengambil semula kemasukan, kawasan belian mendahului pada 42.21.

Saham IBD Hari Ini GlobalFoundries berdagang kira-kira 1% daripada mata belian 66.06 dalam asas cawan berikutan kenaikan 0.4% pada hari Isnin.

Ketua IPO Mobileye meletus di atas mata belian asas IPO 29.96, mengikut Pengecaman corak IBD MarketSmith, tetapi saham bertukar lebih rendah pada hari Isnin dan kembali ke bawahnya. Zon mengejar 5% akan teratas pada 31.46.

Pilihan Saham IBD 50 untuk Dilihat hari IsninPhillips 66, melepasi asas cawan dengan pemegang 110.08 titik beli. Saham meletus pada hari Jumaat, tetapi menyerahkan sebahagian daripada keuntungan tersebut pada hari Isnin. Saham berada dalam zon belian 5%, yang meningkat kepada 115.58.


Sertai pakar IBD sambil mereka menganalisis saham terkemuka dalam rali pasaran saham semasa di IBD Live


Saham Tesla

saham Tesla merosot 2.6% pada hari Isnin, menamatkan rentetan kemenangan dua hari dan memadamkan keuntungan pada hari Jumaat.

Saham adalah lebih daripada 50% daripada paras tertinggi 52 minggu dan jauh di bawah garis purata pergerakan 50 dan 200 hari mereka.

Pemimpin Dow Jones: Apple, Microsoft

Antara Saham Dow Jones, saham Apple jatuh 0.4% pada hari Isnin, tetapi masih berada di atas garisan 50 hari yang dirampas semula baru-baru ini. Stok adalah kira-kira 20% daripada paras tertinggi 52 minggu.

Microsoft merosot 2% pada hari Isnin, memberikan kembali keseluruhan keuntungan hari Jumaat. Saham menghentikan slaid sesi pada garisan 50 hari. Gergasi perisian itu kekal lebih daripada 30% daripada harga tertinggi selama 52 minggu.

Pastikan anda mengikuti Scott Lehtonen di Twitter di @IBD_SLehtonen untuk maklumat lanjut mengenai saham pertumbuhan dan Purata Perindustrian Dow Jones.

AWAK JUGA MUNGKIN MENYUKAI:

Saham Pertumbuhan Teratas Untuk Dibeli Dan Tonton

Ketahui Cara Mengatur Masa Pasaran Dengan Strategi Pasaran ETF IBD

Cari Pelaburan Jangka Panjang Terbaik Dengan Pemimpin Jangka Panjang IBD

MarketSmith: Penyelidikan, Carta, Data Dan Bimbingan Semua Dalam Satu Tempat

Cara Menyelidik Stok Pertumbuhan: Mengapa Alat IBD Ini Memudahkan Pencarian Stok TeratasWe would love to give thanks to the author of this short article for this awesome material

Niaga Hadapan: Laporan Inflasi Utama Diperlukan; 6 Saham Untuk Dibeli Dan Tonton


You can find our social media accounts as well as other pages that are related to them.https://paw6.info/related-pages/