Pelanggan Mississippi Entergy akan melihat kredit atau cek $80 dan penjimatan jangka panjang

Pelanggan Entergy Mississippi akan mendapat rehat pada bil mereka kerana penyelesaian bersejarah yang diumumkan Khamis oleh Suruhanjaya Perkhidmatan Awam Mississippi.”Pelanggan Entergy menang. Hampir $300 juta faedah mengalir kembali kepada pelanggan Entergy,” kata Pesuruhjaya Perkhidmatan Awam Brent Bailey.Terdahulu minggu ini, pegawai Entergy dan pesuruhjaya MPSC meluluskan perjanjian penyelesaian yang menamatkan bahagian Mississippi dalam prosiding kadar berbilang negeri sebelum Suruhanjaya Kawal Selia Tenaga Persekutuan yang melibatkan kesan kadar pelanggan Stesen Nuklear Teluk Grand. Pesuruhjaya Perkhidmatan Awam Brandon Presley berkata penyelesaian itu termasuk wang tunai $230 juta kepada pelanggan dan penjimatan jangka panjang pendahuluan $65 juta. Presley berkata pada musim panas ini, pelanggan kediaman boleh mendapat sama ada kredit $80 pada bil mereka, atau cek $80. Beliau berkata logistik mungkin akan diuruskan dengan Entergy pada bulan Julai.”Ini benar-benar hari yang bersejarah,” kata Presley. “Kami tidak pernah bermimpi kami akan melihat penyelesaian sebanyak ini.” Pegawai Entergy berkata dalam satu kenyataan berita bahawa dianggarkan $200 juta faedah akan digunakan untuk mengimbangi harga bahan api yang tinggi yang ditanggung untuk menjana elektrik. Pelanggan Entergy Mississippi akan menerima baki faedah penyelesaian pada tahun-tahun akan datang dalam bentuk bil yang lebih rendah daripada yang mereka akan lihat. “Dengan menyelesaikan isu-isu ini, kami boleh memberi tumpuan kepada masa depan jangka panjang Stesen Nuklear Teluk Grand untuk memastikan ia kekal sebagai sumber kuasa yang kritikal dan bebas pelepasan untuk memberi perkhidmatan kepada pelanggan kami,” kata Haley Fisackerly, presiden dan Ketua Pegawai Eksekutif Entergy Mississippi. dalam satu kenyataan. “Dengan harga gas asli yang meningkat tiga kali ganda sepanjang tahun lepas, meningkatkan bil kuasa pelanggan sebagai hasilnya, kuasa kos rendah yang kami perolehi dari Grand Gulf adalah talian hayat kewangan kepada pelanggan kami sekarang.” Entergy mempunyai lebih daripada 461,000 pelanggan di Mississippi, majoritinya tinggal di bahagian tengah negeri.

Pelanggan Entergy Mississippi akan mendapat rehat pada bil mereka kerana penyelesaian bersejarah yang diumumkan Khamis oleh Suruhanjaya Perkhidmatan Awam Mississippi.

“Pelanggan Entergy menang. Hampir $300 juta faedah mengalir kembali kepada pelanggan Entergy,” kata Pesuruhjaya Perkhidmatan Awam Brent Bailey.

Awal minggu ini, pegawai Entergy dan pesuruhjaya MPSC meluluskan perjanjian penyelesaian yang menamatkan bahagian Mississippi dalam prosiding kadar berbilang negeri sebelum Suruhanjaya Kawal Selia Tenaga Persekutuan yang melibatkan kesan kadar pelanggan Stesen Nuklear Teluk Grand.

Pesuruhjaya Perkhidmatan Awam Brandon Presley berkata penyelesaian itu termasuk wang tunai $230 juta kepada pelanggan dan penjimatan jangka panjang pendahuluan $65 juta. Presley berkata pada musim panas ini, pelanggan kediaman boleh mendapat sama ada kredit $80 pada bil mereka, atau cek $80. Beliau berkata logistik mungkin akan diuruskan dengan Entergy pada bulan Julai.

“Ini benar-benar hari yang bersejarah,” kata Presley. “Kami tidak pernah bermimpi kami akan melihat penyelesaian sebanyak ini.”

Kandungan ini diimport daripada Facebook. Anda mungkin boleh mencari kandungan yang sama dalam format lain, atau anda mungkin boleh mendapatkan lebih banyak maklumat, di tapak web mereka.

Pegawai Entergy berkata dalam siaran berita bahawa dianggarkan $200 juta faedah akan digunakan untuk mengimbangi harga bahan api yang tinggi yang ditanggung untuk menjana elektrik. Pelanggan Entergy Mississippi akan menerima baki faedah penyelesaian pada tahun-tahun akan datang dalam bentuk bil yang lebih rendah daripada yang mereka akan lihat.

“Dengan menyelesaikan isu-isu ini, kami boleh memberi tumpuan kepada masa depan jangka panjang Stesen Nuklear Teluk Grand untuk memastikan ia kekal sebagai sumber kuasa yang kritikal dan bebas pelepasan untuk memberi perkhidmatan kepada pelanggan kami,” kata Haley Fisackerly, presiden dan Ketua Pegawai Eksekutif Entergy Mississippi. dalam satu kenyataan. “Dengan harga gas asli meningkat tiga kali ganda sepanjang tahun lepas, meningkatkan bil kuasa pelanggan sebagai hasilnya, kuasa kos rendah yang kami perolehi dari Grand Gulf adalah talian hayat kewangan kepada pelanggan kami sekarang.”

Entergy mempunyai lebih daripada 461,000 pelanggan di Mississippi, yang majoritinya tinggal di bahagian tengah negeri.

We would love to thank the author of this write-up for this remarkable web content

Pelanggan Mississippi Entergy akan melihat kredit atau cek $80 dan penjimatan jangka panjang


Visit our social media profiles and other related pageshttps://paw6.info/related-pages/