Peloton Row hands-on: hampir seperti yang anda jangkakan

Semua orang tahu bahawa seorang pendayung Peloton akan datang. Malah, ia telah dikhabarkan sejak sekian lama sehinggakan ketua pegawai produk Tom Cortese memberitahu The Verge pendayung adalah “rahsia yang paling teruk disimpan di Bumi.” Jadi sekarang kerana ia sebenarnya di ruang tamu saya, semuanya terasa agak antiklimaks.

Apa yang boleh saya katakan? Itulah yang saya fikirkan seorang pendayung Peloton. Setem Peloton terdapat di seluruh reka bentuk produk, daripada aksen merah dan logo di mana-mana kepada skrin sentuh boleh laras HD 23 inci. Ini bukan perkara yang buruk. Perkakasan Peloton sentiasa licin dan lebih sesuai untuk rumah anda daripada peralatan yang anda akan dapati di gim. Pendayung ini jauh lebih cantik daripada yang ada di pusat kecergasan bangunan saya, walaupun saya lebih suka gaya Gelombang Hydrow yang lebih minimalis untuk estetika ruang tamu saya.

The Row ialah besar. Ia mempunyai tapak kaki 8 kaki kali 2 kaki dan berat 156 paun. Ia adalah perkara pertama yang anda lihat apabila anda masuk ke apartmen NYC saya, dan ia mengambil sebahagian besar ruang tamu saya. Ia boleh disimpan secara menegak, tetapi anda masih perlu memastikan ia boleh terletak rata dengan jarak 2 kaki pada semua sisi peranti untuk keselamatan. Storan menegak juga memerlukan penggunaan pelekap dinding yang disertakan. Itu mungkin menjadi masalah jika anda mempunyai tuan tanah pemarah yang tidak mahu anda menggerudi lubang di dinding anda.

Penutupan tali kaki, pemegang cawan dan pemegang Row's

Terdapat tempat untuk meletakkan botol air dan telefon anda.

Jika tidak, Peloton mempunyai reka bentuk kecil yang bagus. Sebagai permulaan, tempat duduknya lebih mewah daripada kebanyakan pendayung yang saya gunakan. Tulang ekor saya bersyukur. Terdapat juga botol air berguna dan pemegang telefon — walaupun saya harap ia cukup besar untuk memuatkan tablet. Beberapa hari saya hanya ingin meluapkan kekecewaan saya dengan jalan cerita kehendak-mereka-tidak-mereka yang terlalu panjang dalam K-drama saya.

Peranti ini direka untuk orang yang mempunyai ketinggian antara 4 kaki, 11 inci dan 6 kaki, 5 inci dan sehingga 300 paun. Saya seorang yang lebih kecil, jadi saya tidak dapat bercakap tentang sejauh mana Row menyokong orang di hujung atas julat ketinggian. Saya bayangkan anda mungkin menghadapi beberapa masalah jika anda berada di bahagian yang tinggi — mungkin dengan selesa memanjangkan kaki anda — tetapi tidak seperti Tread, yang mempunyai dulang yang lebih tinggi boleh menyebabkan lutut mereka terjatuh semasa melakukan pemanasan lutut tinggi, Row tidak mempunyai banyak perkara yang boleh anda temui.

Kekuatan Peloton adalah dalam kandungannya, dan di sana, Row juga menyampaikan apa yang anda harapkan. Bahagian terbaik setakat ini ialah ciri Bantuan Borang. Apabila anda mula-mula menyediakan pendayung, terdapat proses penentukuran kira-kira lima minit supaya penderia di tempat duduk dan pemegang boleh mempelajari pukulan individu anda. Setelah itu selesai, angka kecil di sudut kiri atas skrin sepadan dengan pergerakan anda. Jika anda merosakkan prestasi anda, kawasan yang perlu anda perbaiki akan menyala merah.

Penutupan tempat duduk Peloton Row

Tempat duduk yang lebih empuk untuk tushy anda.

Belajar mendayung boleh menjadi rumit, dan ia tidak seintuitif seperti berlari di atas treadmill atau mengayuh basikal pegun. Bentuk mendayung yang betul mempunyai empat komponen: tangkapan, pandu, penamat dan pemulihan. Disana ada berjuta video YouTube dengan pakar kecergasan menerangkan perkara ini, tetapi intipatinya ialah anda menggerakkan kaki, badan, kemudian lengan, dan kemudian membalikkannya. Jika anda tidak biasa dengan mendayung, anda perlu membiasakan diri, dan jika anda tidak pernah menerima apa-apa arahan, anda mungkin melakukan perkara yang salah.

Anda mungkin salah melakukannya

Maklum balas borang masih muncul dalam teknologi kecergasan yang berkaitan, tetapi sangat menggembirakan untuk melihat bahawa Peloton berusaha untuk memasukkannya ke Row (terutamanya kerana ia tidak begitu penting dengan sistem latihan kekuatan Panduannya). Selepas bersenam, anda mendapat beberapa pecahan berguna tentang bentuk dan metrik anda untuk memahami perkara yang perlu anda lakukan dengan lebih baik. Saya selalu tertanya-tanya sama ada saya melakukannya dengan betul, dan sekarang, jika Peloton boleh dipercayai, saya tahu saya perlu berhenti melompat pistol dengan badan saya semasa bahagian memandu strok.

Skrin senaman utama termasuk pukulan seminit dan sasaran rentak peribadi. Anda digesa untuk memilih tahap kemahiran anda semasa persediaan, yang kemudiannya menentukan julat rentak yang paling sesuai untuk anda semasa selang waktu. Kedua-dua metrik ini adalah standard untuk pendayung, tetapi adalah baik untuk melihat julat yang disyorkan (walaupun anda mengabaikannya sepenuhnya pada penghujung kelas yang panjang).

Skrin pada Peloton Row menunjukkan cerapan borang pada akhir senaman

Anda boleh melihat cerapan borang pada penghujung senaman. Semasa bersenam, anda akan melihat maklum balas borang masa nyata dalam kotak yang sama.

Saya belum mempunyai peluang untuk melakukan ham pada semua jenis latihan mendayung yang berbeza lagi. Tetapi kelas baris hip-hop selama 20 minit yang saya ambil tidak terlalu mudah dan tidak terlalu sukar. Pemilihan kelas difahamkan terhad pada minggu lalu, tetapi itu sepatutnya diperbaiki pada minggu-minggu akan datang apabila perpustakaan berkembang. Kelas berkisar antara lima hingga 45 minit. Seperti peralatan Peloton yang lain, terdapat pilihan antara baris yang diarahkan, kem boot baris (campuran mendayung, HIIT dan selang kekuatan), baris yang indah dan baris sahaja.

Tetapi sementara perkakasan dan kandungan setakat ini sejajar dengan jangkaan saya, harganya tidak. Mungkin saya seorang yang bodoh. Saya menjangkakan ia mahal, mungkin sekitar $2,500, yang tidak jauh dari pendayung lain yang berkaitan. Tetapi tidak. The Row berharga $3,195 — lebih jika anda membeli aksesori seperti tikar, dumbel atau jalur denyutan jantung. (Himpunan aksesori bermula pada $75 dan meningkat kepada $375.) Harga termasuk penghantaran dan pemasangan tetapi bukan langganan bulanan $44. Peloton tidak memasarkan dirinya sebagai jenama premium, tetapi itu lebih daripada persaingan. Untuk konteks, Hydrow Wave berharga $1,495, dan biasa Hydrow berharga $2,495. Lain-lain pendayung bersambung di rumah seperti Aviron dan Ergatta adalah sama harga. Sementara itu, biasa Konsep2 pendayung ialah $990.

Peloton Row di ruang tamu yang bersepah

The Row mempunyai tapak kaki 8 kaki kali 2 kaki, yang sukar dimuatkan di ruang tamu kecil saya
Foto oleh Victoria Song / The Verge

Memang, harga mungkin berubah. Lord tahu langganan Peloton dan kos perkakasan telah berlaku di mana-mana tahun lalu ketika syarikat itu cuba mengatur perniagaannya. Walaupun begitu, ini adalah salah satu pendayung di rumah yang paling mahal di pasaran.

Prapesanan untuk Row bermula hari ini untuk pelanggan AS yang dapat melepasi kejutan pelekat, dengan penghantaran dijangka pada bulan Disember. Sementara itu, anda boleh pergi ke salah satu daripada 18 lokasi runcit untuk mendapatkan percubaan. Peloton berkata ia akan berkembang ke lebih banyak bilik pameran pada akhir tahun ini.

Fotografi oleh Victoria Song / The Verge

We wish to say thanks to the author of this short article for this incredible web content

Peloton Row hands-on: hampir seperti yang anda jangkakan


Our social media pages here and other pages on related topics here.https://paw6.info/related-pages/