Pembangun Terra Serlahkan Cabaran Terbesar Yang Mungkin Dihadapi LUNC Pada Pertengahan Penggal: Butiran

LUNC, token Terra Chain lama, kini Terra Classic, nampaknya menerima semua perhatian yang boleh diperolehinya sementara itu. Menurut firma analitik dalam rantaian, Santiment, LUNC nampaknya mendapat perhatian ramai kerana kata kunci berkaitan LUNC mendahului carian pada arah aliran sosialnya.

LUNC kembali menjadi tumpuan berikutan rali baru-baru ini selepas rancangan pembakaran cukai 1.2% muncul. Walau bagaimanapun, keuntungan telah diterbalikkan apabila peniaga mengambil keuntungan pada hari-hari berikutnya.

Harga Terra (LUNA) dan Terra Classic (LUNC) menjunam apabila mahkamah Korea Selatan mengeluarkan waran tangkap terhadap Do Kwon, pengasas rangkaian itu, dan lima yang lain pada pagi Rabu. Pengasas Terra itu juga menghadapi lebih tekanan kerana permintaan untuk membatalkan pasportnya telah dihantar kepada kementerian luar negara itu.

Pada masa penerbitan, kedua-dua LUNC dan LUNA telah memperoleh kembali sebahagian daripada kerugian terdahulu, masing-masing meningkat 12.65% dan 13.83%, dalam 24 jam yang lalu.

Iklan

Walaupun halangan undang-undang masih ada untuk token Terra diatasi, Will Chen, pembangun R&D di Terran One dan bekas pembangun di Terra, percaya satu lagi cabaran yang lebih besar sedang menanti untuk Terra Classic. Walaupun Terra Classic mendakwa sebagai milik komuniti dan terpisah sepenuhnya daripada pengasas Terra Do Kwon, Chen mengemukakan beberapa soalan penting: “Siapakah paus LUNC? Siapa yang mengawal rangkaian?” Dan berapa banyak pemilikan yang dimiliki oleh “masyarakat” berbanding beberapa pelakon jahat yang membeli pada harga tanpa gejala?

Dia menunjukkan masa depan yang suram untuk Terra Classic kerana dia berkata mungkin “sukar untuk menarik projek membina Terra Classic sehingga pemberontak mengetahui untuk siapa mereka bekerja.”

Beliau meneruskan bahawa ketidakpastian serangan 66% atau manipulasi pasaran daripada seseorang yang tidak memikirkan kepentingan terbaik LUNC akan menyukarkan pemaju untuk melancarkan.

Berdasarkan rancangan pembakaran cukai 1.2%, yang dipercayai beberapa pelabur mungkin satu-satunya cara untuk mengimbangi kerugian mereka, Chen menyatakan bahawa cabaran terbesar yang mungkin dihadapi LUNC pada bulan-bulan berikutnya ialah menjelaskan insentif. Beliau seterusnya menyatakan bahawa landskap insentif LUNC memerlukan masa untuk mengukuhkan dirinya.

Binance memberikan kemas kini tentang pembakaran cukai

Pembakaran cukai sebanyak 1.2% untuk LUNC dan USTC dijangka disiarkan secara langsung pada ketinggian blok Terra Classic 9,475,200, atau kira-kira 21 Sept, 10 malam (UTC).

Binance mengatakan bahawa deposit LUNC dan USTC daripada alamat deposit pengguna ke dalam dompet panas Binance akan disatukan dan tertakluk kepada yuran pembakaran cukai sebanyak 1.2% oleh rangkaian Terra Classic sebaik sahaja cukai hangus disiarkan.

Ia juga mengatakan ia akan melaraskan yuran pengeluaran untuk LUNC dan USTC, serta jumlah pengeluaran minimum dan maksimum, sewajarnya.We would love to say thanks to the writer of this article for this incredible material

Pembangun Terra Serlahkan Cabaran Terbesar Yang Mungkin Dihadapi LUNC Pada Pertengahan Penggal: Butiran


You can find our social media profiles here , as well as other related pages herehttps://paw6.info/related-pages/