Pembatalan penerbangan, kelewatan di Boston berterusan selepas hujung minggu perjalanan udara yang mengecewakan

Pembatalan dan penangguhan penerbangan berterusan pada hari Isnin di Lapangan Terbang Antarabangsa Logan di Boston selepas pengembara terperangkap menunggu di terminal selama berjam-jam pada hujung minggu. Sehingga 9:45 pagi Isnin, FlightAware melaporkan 50 pembatalan penerbangan dan 62 kelewatan. Lebih daripada 100 penerbangan masuk atau berlepas dari Lapangan Terbang Logan telah dibatalkan dan lebih 200 telah ditangguhkan pada Ahad. Sebahagian besar pembatalan adalah penerbangan JetBlue, menyebabkan bagasi terkandas dan pelanggan kecewa. Pada hari Sabtu, FlightAware melaporkan bahawa Logan menyaksikan 79 pembatalan penerbangan dan 243 jumlah kelewatan. JetBlue menyumbang 33 daripada penerbangan yang dibatalkan itu dan 131 daripada penerbangan tertunda masuk atau keluar dari Boston pada hari Sabtu. Syarikat penerbangan utama lain dengan jumlah pembatalan dan kelewatan yang lebih kecil di Lapangan Terbang Logan hujung minggu ini termasuk Spirit, Southwest, American, Delta, Frontier, Alaska , dan Allegiant.Bilangan pembatalan dan kelewatan penerbangan di Boston dan di seluruh negara membawa kepada beg berdaftar dipisahkan daripada pengembara, dan oleh itu timbunan bagasi. Jurucakap JetBlue berkata jumlah kelewatan dan pembatalan penerbangan tidak khusus untuk JetBlue, dan cuaca buruk di Tenggara dan beberapa program kelewatan kawalan trafik udara telah menimbulkan kesan yang ketara kepada industri sejak beberapa hari lalu.” cuaca. Penyebab utama – terdapat banyak perkara, tetapi punca utama – adalah kekurangan juruterbang, serta kekurangan pramugari dan kekurangan mekanik. Industri penerbangan mengalami perkara yang sama seperti yang dialami oleh banyak industri lain,” kata Tom Kinton, dari Kinton Aviation Consulting. Menurut Kesatuan Pekerja Pengangkutan Amerika, Ed Baklor, ketua Perkhidmatan dan Program Pelanggan JetBlue, mengeluarkan kenyataan pada 28 Mac yang menunjukkan masalah operasi di JetBlue disebabkan oleh pramugari yang enggan menerima tugasan. Kesatuan itu berkata, dalam siaran berita, bahawa kenyataan Baklor tidak boleh jauh dari kebenaran. “Sudah tiba masanya untuk JetBlue berhenti bermain permainan menyalahkan dengan pramugari mereka,” Gary Peterson, Naib Presiden Antarabangsa dan Pengarah Bahagian Udara TWU, berkata dalam kenyataan kesatuan itu. “Atendan penerbangan kami muncul dan memastikan syarikat penerbangan ini terbang semasa pandemik. Kini tiba masanya untuk pengurusan hadir untuk mereka.” “Atendan penerbangan bukanlah punca masalah ini. Mereka adalah sebab pelanggan kembali ke JetBlue,” kata Presiden Antarabangsa TWU John Samuelsen dalam kenyataan kesatuan itu. “TWU bersedia untuk bertemu mengenai isu-isu ini dengan segera. Sudah tiba masanya untuk JetBlue bertanggungjawab ke atas keputusan pengurusan yang lemah dan datang ke meja untuk merundingkan penyelesaian sebenar yang akan menangani masalah sebenar.”

Pembatalan dan penangguhan penerbangan berterusan pada hari Isnin di Lapangan Terbang Antarabangsa Logan di Boston selepas pengembara terperangkap menunggu di terminal selama berjam-jam pada hujung minggu.

Sehingga 9:45 pagi Isnin, FlightAware melaporkan 50 pembatalan penerbangan dan 62 kelewatan.

Lebih 100 penerbangan masuk atau berlepas dari Lapangan Terbang Logan telah dibatalkan dan lebih 200 telah ditangguhkan pada Ahad. Sebahagian besar pembatalan adalah penerbangan JetBlue, menyebabkan bagasi terkandas dan pelanggan kecewa.

Pada hari Sabtu, FlightAware melaporkan bahawa Logan melihat 79 jumlah pembatalan penerbangan dan 243 jumlah kelewatan. JetBlue menyumbang 33 daripada penerbangan yang dibatalkan itu dan 131 daripada penerbangan tertunda masuk atau keluar dari Boston pada hari Sabtu.

Syarikat penerbangan utama lain dengan jumlah pembatalan dan kelewatan yang lebih kecil di Lapangan Terbang Logan hujung minggu ini termasuk Spirit, Southwest, American, Delta, Frontier, Alaska dan Allegiant.

Bilangan pembatalan dan kelewatan penerbangan di Boston dan di seluruh negara membawa kepada beg berdaftar dipisahkan daripada pengembara, dan oleh itu menimbun bagasi.

Jurucakap JetBlue berkata jumlah kelewatan dan pembatalan penerbangan tidak khusus untuk JetBlue, dan cuaca buruk di Tenggara dan beberapa program kelewatan kawalan trafik udara telah menimbulkan kesan yang ketara kepada industri sejak beberapa hari lalu.

“Ia lebih daripada cuaca. Penyebab utama – terdapat banyak perkara, tetapi punca utama – adalah kekurangan juruterbang, serta kekurangan pramugari dan kekurangan mekanik. Industri penerbangan mengalami perkara yang sama seperti yang lain. industri sedang mengalami,” kata Tom Kinton, dari Kinton Aviation Consulting.

Menurut Kesatuan Pekerja Pengangkutan Amerika, Ed Baklor, ketua Perkhidmatan dan Program Pelanggan JetBlue, mengeluarkan kenyataan pada 28 Mac yang menunjukkan masalah operasi di JetBlue disebabkan oleh pramugari yang enggan menerima tugasan. Persatuan itu berkata, dalam siaran beritabahawa kenyataan Baklor tidak boleh jauh dari kebenaran.

“Sudah tiba masanya untuk JetBlue berhenti bermain permainan menyalahkan dengan pramugari mereka,” Gary Peterson, Naib Presiden Antarabangsa dan Pengarah Bahagian Udara TWU, berkata dalam kenyataan kesatuan itu. “Atendan penerbangan kami muncul dan memastikan syarikat penerbangan ini terbang semasa pandemik. Kini tiba masanya untuk pengurusan hadir untuk mereka.”

“Atendan penerbangan bukanlah punca masalah ini. Mereka adalah sebab pelanggan kembali ke JetBlue,” kata Presiden Antarabangsa TWU John Samuelsen dalam kenyataan kesatuan itu. “TWU bersedia untuk bertemu mengenai isu-isu ini dengan segera. Sudah tiba masanya untuk JetBlue bertanggungjawab ke atas keputusan pengurusan yang lemah dan datang ke meja untuk merundingkan penyelesaian sebenar yang akan menangani masalah sebenar.”

We would love to thank the writer of this write-up for this remarkable material

Pembatalan penerbangan, kelewatan di Boston berterusan selepas hujung minggu perjalanan udara yang mengecewakan


You can find our social media pages here and other pages related to them here.https://paw6.info/related-pages/