Pemberian gas percuma boleh menyebabkan kelewatan lalu lintas di sekitar kawasan yang sudah sesak

Pemberian petrol percuma di stesen minyak Norwood berkemungkinan menyebabkan kelewatan lalu lintas di sekitar kawasan Massachusetts yang sudah sesak. Pemandu mula beratur awal Jumaat di tempat letak kereta berhampiran Stesen Minyak Rojo Irving di Laluan 1, beberapa jam lebih awal dari permulaan daripada promosi yang bermula pada 6:40 pagi — 20 minit lebih awal daripada yang dirancang. Ahli perniagaan Ernie Boch Jr. sedang memberikan 7,000 gelen gas dalam hadiah yang dipanggilnya “April Fuels.” “Saya sedang memfailkan kereta rakan saya, dan jumlahnya menjadi $107 — $107 untuk mengisi kereta, dan itu tidak siuman. Jadi saya mula berfikir, dan petrol naik. Ia sentiasa naik pada musim bunga dan musim bunga. musim panas, dan saya berkata, ‘Baiklah, saya fikir saya perlu melakukan sesuatu,’ dan di sini kita adalah Hari Bahan Api April,” kata Boch. 7,000 gelen gas percuma akan mengambil masa kira-kira empat jam untuk mengepam, dan kira-kira 400 pemandu akan dapat untuk mengambil bahagian dalam promosi itu, kata Boch. Beberapa pemandu mula berkhemah di kawasan itu malam Khamis. “Saya sudah bersara, dan tiada apa-apa lagi yang perlu dilakukan, jadi saya keluar untuk mendapatkan gas percuma,” kata pemandu Marty Scopa. “Saya sebenarnya mendengarnya malam tadi, dan saya terkejut. Saya tinggal di Medfield, jadi saya memutuskan untuk turun, jadi saya datang ke sini kira-kira jam 10 malam, dan di sini saya masih,” kata pemandu kenderaan Patrick Haines. Boch telah membayar butiran polis, dan pelan trafik disediakan. “Harga gas adalah gila dan ia adalah perkara yang betul untuk dilakukan. Saya dalam industri automotif. Ia adalah perkara yang menarik untuk dilakukan,” kata Boch. Pada kos purata semasa setiap gelen biasa, janji Boch boleh menelan kos kira-kira $29,610.

Pemberian petrol percuma di stesen minyak Norwood berkemungkinan menyebabkan kelewatan lalu lintas di sekitar kawasan Massachusetts yang sudah sesak.

Pemandu mula beratur awal Jumaat di tempat letak kereta berhampiran Stesen Minyak Rojo Irving di Laluan 1, beberapa jam lebih awal daripada permulaan promosi yang bermula pada 6:40 pagi — 20 minit lebih awal daripada yang dirancang.

Ahli perniagaan Ernie Boch Jr. sedang memberikan 7,000 gelen gas dalam hadiah yang dipanggilnya “April Fuels.”

“Saya sedang memfailkan kereta rakan saya, dan jumlahnya menjadi $107 — $107 untuk mengisi kereta, dan itu tidak siuman. Jadi saya mula berfikir, dan petrol naik. Ia sentiasa naik pada musim bunga dan musim bunga. musim panas, dan saya berkata, ‘Baiklah, saya fikir saya perlu melakukan sesuatu,’ dan di sini kita adalah Hari Bahan Api April,” kata Boch.

7,000 gelen gas percuma itu akan mengambil masa kira-kira empat jam untuk mengepam, dan kira-kira 400 pemandu akan dapat mengambil bahagian dalam promosi itu, kata Boch.

Beberapa pemandu mula berkhemah di kawasan itu malam Khamis.

“Saya sudah bersara, dan tiada apa yang perlu dilakukan, jadi saya keluar untuk mendapatkan gas percuma,” kata pemandu Marty Scopa.

“Saya sebenarnya mendengarnya malam tadi, dan saya terkejut. Saya tinggal di Medfield, jadi saya memutuskan untuk turun, jadi saya datang ke sini kira-kira jam 10 malam, dan di sini saya masih,” kata pemandu kenderaan Patrick Haines.

Boch telah membayar butiran polis, dan pelan trafik telah disediakan.

“Harga gas adalah gila dan ia adalah perkara yang betul untuk dilakukan. Saya dalam industri automotif. Ia adalah perkara yang menarik untuk dilakukan,” kata Boch.

Pada kos purata semasa setiap gelen biasa, janji Boch boleh menelan kos kira-kira $29,610.

Kandungan ini diimport daripada Twitter. Anda mungkin boleh mencari kandungan yang sama dalam format lain, atau anda mungkin boleh mendapatkan lebih banyak maklumat, di tapak web mereka.

We would like to give thanks to the author of this post for this outstanding content

Pemberian gas percuma boleh menyebabkan kelewatan lalu lintas di sekitar kawasan yang sudah sesak


Take a look at our social media profiles as well as other pages related to themhttps://paw6.info/related-pages/