Penganalisis Yang Melihat Kemalangan Bitcoin 2022 Akan Datang Kemas Kini BTC dan Ramalan Ethereum, Mengeluarkan Makluman Baru untuk Pedagang Kripto – The Daily Hodl

Seorang pakar strategi kripto popular yang telah membunyikan penggera dengan tepat mengenai kejatuhan harga kripto tahun ini kini mengemas kini ramalannya untuk dua aset digital teratas.

Pedagang kripto nama samaran yang dikenali sebagai Capo berkata bahawa Bitcoin (BTC) telah mengalami corak pusingan sokongan/rintangan, di mana sokongan rendah sebelumnya menjadi siling rintangan seterusnya.

Dia memberitahu 392,900 pengikut Twitter beliau yang pelabur berulang kali menipu diri mereka sendiri untuk mempercayai bahawa perhimpunan bantuan singkat bermakna BTC telah mencapai kitaran terendah.

“Lantunan kecil tanpa sebarang tanda kenaikan harga dan orang ramai menjerit ke bawah. Cerita yang sama berulang kali.”

Sumber: Capo/Twitter

Peniaga seterusnya memberi amaran perangkap lembu jantan sambil menyediakan carta yang menyerlahkan perbezaan antara harga BTC yang meningkat dan kepentingan kontrak margin terbuka yang merosot. Bull perangkap memikat pelabur untuk mempercayai bahawa rali lanjutan telah bermula, sedangkan harga mungkin tidak lama lagi berkelip negatif semula.

“Jangan jatuh ke dalam perangkap.”

Imej
Sumber: Capo/Twitter

Capo mengikuti hipotesis perangkap lembu jantannya dengan berkata Bitcoin hanya meningkat kerana pelabur mencairkan pegangan altcoin mereka dan melabur ke dalam BTC untuk akhirnya menjual secara tunai.

“Perangkap lembu jantan. Altcoins berpindah ke BTC untuk dijual kemudian. Bahagian bawah belum masuk lagi.”

Semalam, penganalisis berkata bahawa “$16,000 adalah seperti magnet yang kuat” untuk harga BTC. Hari ini, dia menyediakan kemas kini memberi amaran pelabur untuk tidak mengejar kenaikan harga semalaman.

“Selamat Pagi! Masih tiada alasan untuk membeli lagi. Menunggu dengan sabar.”

Pada masa penulisan, Bitcoin telah pulih dengan baik daripada paras terendah mingguan $17,760 dan kini bertukar tangan pada $20,472.

Apabila ia datang kepada platform kontrak pintar terkemuka Ethereum (ETH), peniaga samaran nota bahawa kawasan sasaran $983 hingga $1,223 beliau telah dicapai, sebelum merancang tahap sokongan baharu di bawah $800.

“Sasaran utama tercapai, melantun dari sana, tetapi belum ada formasi bawah.

Mata pada $700-800 sebagai zon sokongan baharu, yang akan melengkapkan ke-5 gelombang ke-5.”

Imej
Sumber: Capo/Twitter

Ethereum juga memulakan minggu dengan peningkatan, pada masa ini meningkat 5.41% dan didagangkan untuk $1,116.

Walaupun kedua-dua BTC dan ETH mengalami perhimpunan, Capo mengakhiri tweetstormnya dengan perkongsian ramalan terbaharunya tentang betapa rendahnya setiap satu. Guru carta menambat Bitcoin sebagai merosot kepada $16,200 dan Ethereum untuk memanfaatkan terendah $750.

Semak Tindakan Harga

Jangan Terlepas Pukulan – Langgan untuk mendapatkan makluman e-mel crypto dihantar terus ke peti masuk anda

Ikuti kami di Twitter, Facebook dan Telegram

Melayari The Daily Hodl Mix

&nbsp

Semak Tajuk Berita Terkini

1655759982 701 Penganalisis Yang Melihat Kemalangan Bitcoin 2022 Akan Datang Kemas Kini

Penafian: Pendapat yang dinyatakan di The Daily Hodl bukanlah nasihat pelaburan. Pelabur harus melakukan usaha wajar mereka sebelum membuat sebarang pelaburan berisiko tinggi dalam Bitcoin, mata wang kripto atau aset digital. Harap maklum bahawa pemindahan dan perdagangan anda adalah atas risiko anda sendiri, dan sebarang kerugian yang mungkin anda alami adalah tanggungjawab anda. The Daily Hodl tidak mengesyorkan pembelian atau penjualan mana-mana mata wang kripto atau aset digital, begitu juga The Daily Hodl penasihat pelaburan. Sila ambil perhatian bahawa The Daily Hodl mengambil bahagian dalam pemasaran gabungan.

Imej Pilihan: Shutterstock/Projek Impian/monkografikWe would like to thank the author of this article for this outstanding material

Penganalisis Yang Melihat Kemalangan Bitcoin 2022 Akan Datang Kemas Kini BTC dan Ramalan Ethereum, Mengeluarkan Makluman Baru untuk Pedagang Kripto – The Daily Hodl


Check out our social media profiles , as well as other pages that are related to them.https://paw6.info/related-pages/