Penyalahgunaan Akta Pengeluaran Pertahanan Biden Akan Memacu Harga Gas Lebih Tinggi | The Daily Wire

Harga gas telah mendorong ramai pengundi untuk mengundi dalam sejarah negara kita, tetapi rakyat Amerika berasa sakit di pam sekarang lebih daripada sebelumnya berbanding purata harga gas negara mencecah $5 buat kali pertama dalam sejarah.

Presiden Biden menyibukkan dirinya dengan bukan penyelesaian seperti pelepasan cukai gas sementara — sesuatu malah bekas Presiden Obama menyebut “gimik” — dalam usaha untuk menunjukkan sedikit kebimbangan terhadap keluarga kelas bawah dan pertengahan yang didakwanya diperjuangkan dalam jejak kempen. Tetapi sekumpulan mandat yang diturunkan dari negeri pentadbirannya menunjukkan keutamaan sebenar beliau terletak di tempat lain. milik Presiden Biden penyalahgunaan pelik Akta Pengeluaran Pertahanan untuk tenaga boleh diperbaharui yang murah dan tidak boleh dipercayai – dan suntikan berterusan politik iklimnya ke dalam peraturan kewangan – mencadangkan agenda berhaluan kiri presiden mengambil contoh daripada kesejahteraan kita.

Sekiranya Presiden Biden tahu betapa mudahnya untuk menyelesaikan gas $5 dan memulihkan kemakmuran ekonomi kepada negara.

Eksploitasi Biden terhadap Akta Pengeluaran Pertahanan untuk menyokong industri tenaga boleh diperbaharui mungkin merupakan langkah yang paling tidak pernah disentuhnya. Dengan dua pertiga negara hidup dari gaji ke gaji — apatah lagi krisis serius seperti kekurangan susu formula bayi yang masih berterusan — Biden memberi layanan istimewa kepada sumber tenaga yang belum pernah terbukti berbaloi dengan wang hasil titik peluh pembayar cukai. Berpuluh tahun subsidi berukuran ratusan bilion tidak menjadikan tenaga boleh diperbaharui lebih dipercayai atau berpatutan, walaupun penyokongnya mendakwa berani. Akta Pengeluaran Pertahanan juga tidak; ia hanya akan memacu harga tenaga lebih tinggi.

Dasar pro-tenaga pentadbiran Trump mencipta penjimatan sebenar untuk keluarga — dan diteruskan rekod prestasi kami dalam kepimpinan alam sekitar global — tetapi perang Presiden Biden terhadap bahan api fosil telah memadamkan kemajuan itu. Purata keluarga kini membayar hampir $3,000 lebih untuk petrol setahun berbanding di bawah pentadbiran sebelumnya, di samping inflasi yang tinggi menyebabkan harga lebih tinggi untuk barangan keperluan lain.

Dan bukan sahaja Presiden Biden lebih mengutamakan angin dan solar berbanding bahan api fosil. Legiun birokratnya sedang giat berusaha untuk memusnahkan industri tenaga Amerika dengan mengenakan peraturan kewangan yang zalim. Cadangan baharu daripada SEC akan mengenakan kos pematuhan besar-besaran ke atas pengeluar tenaga dan memaksa mereka untuk menghabiskan masa dan wang untuk “cuci hijau” dan bukannya untuk menuai dan menyampaikan tenaga yang kita perlukan.

Kita hanya perlu melihat ke seberang kolam ke Kesatuan Eropah untuk melihat bagaimana agenda anti-tenaga yang disengajakan itu akan berjaya untuk Amerika. EU ialah kini bergantung di Rusia untuk 40% daripada gas aslinya, 27% daripada minyaknya, dan 46% daripada arang batunya — dan harga elektrik melambung tinggi. Amerika boleh dan harus menjadi kuasa besar dunia dalam tenaga, tetapi dasar Presiden Biden telah menjadikan kita bergantung kepada tenaga sekali lagi.

Presiden Biden akan terus menyalahkan Presiden Rusia Vladimir Putin dan syarikat minyak, tetapi dia perlu berani dan menerima tanggungjawab. Dia memberitahu kami dia akan melakukan ini: “Saya memberi jaminan kepada anda bahawa kami akan menamatkan bahan api fosil,” katanya. Presiden tahu akan ada kesakitan yang ditimbulkan dengan memaksa rakyat Amerika melepaskan kemakmuran yang disediakan oleh minyak, gas, dan arang batu. Dalam 150 tahun yang lalu bahawa manusia mempunyai akses kepada bahan api fosil, setiap ukuran kualiti hidup telah bertambah baik kerana kemiskinan telah menurun, kesihatan telah bertambah baik, dan persekitaran kita menjadi lebih bersih.

Adalah satu ketidakadilan bahawa Presiden Biden memaksa kemiskinan kepada rakyat Amerika untuk menenangkan golongan elit kelas pemerintah yang mengutamakan bencana iklim berbanding memperbaiki kehidupan manusia. Bahan api fosil dan tenaga nuklear perlu diterima untuk memperbaiki persekitaran global, mengeluarkan berbilion-bilion daripada kemiskinan, dan menggalakkan kemakmuran ekonomi di Amerika dan luar negara.

Pandangan yang dinyatakan dalam karya ini adalah milik penulis sendiri dan tidak semestinya mewakili pandangan The Daily Wire.

Jason Isaac ialah Pengarah Life:Powered, inisiatif kebangsaan Yayasan Dasar Awam Texas untuk meningkatkan IQ tenaga Amerika. Jason telah muncul secara langsung di Fox Business Network dan rancangan berita nasional yang lain, dan ulasannya telah diterbitkan dalam Fox Business, The Hill, The Washington Examiner, The Daily Caller, dan penerbitan lain.

We wish to thank the writer of this short article for this remarkable web content

Penyalahgunaan Akta Pengeluaran Pertahanan Biden Akan Memacu Harga Gas Lebih Tinggi | The Daily Wire


Check out our social media accounts as well as the other related pageshttps://paw6.info/related-pages/