Profesor Kanada memalukan pramugari tetapi ia menjadi bumerang apabila dia mengalami krisis sepenuhnya

Seorang profesor Kanada memalukan seorang pramugari United Airlines, tetapi ia menjadi bumerang apabila dia mengalami krisis sepenuhnya dalam talian.

Amir Attaran ialah seorang profesor di Fakulti Undang-undang dan Pusat Pengajian Epidemiologi dan Kesihatan Awam di Universiti Ottawa. Pada hari Sabtu, Attaran menaiki penerbangan United Airlines dari Ottawa ke Chicago, Illinois. Attaran melihat bahawa salah seorang pramugari tidak memakai topeng muka – yang bertentangan dengan perjalanan semasa Kanada sekatan yang memerlukan pengembara memakai topeng muka apabila berlepas dari Kanada.

Attaran mengambil beberapa gambar pramugari dan menyiarkannya di Twitter dengan kapsyen: “Hey @Bersatu, kenapa anda melanggar undang-undang? Topeng diperlukan pada semua penerbangan keluar dari Kanada. Pramugari anda tidak memakainya! Ini UA3737 di Ottawa sekarang.”

Attaran cuba membuat pramugari dalam masalah dengan menandai akaun Twitter rasmi untuk United Airlines.

Syarikat Penerbangan Bersatu menjawab di Twitter, “Hai Amir, terima kasih kerana memaklumkan perkara ini kepada kami. Kami telah memaklumkan kepada pasukan yang sesuai untuk semakan lanjut.”

Selain itu, Attaran menandakan akaun Twitter rasmi untuk Royal Canadian Mounted Police, jabatan pengangkutan Kanada, organisasi Air Passenger Rights, serta saluran berita Kanada Global News, Canadian Broadcasting Corporation, dan Globe and Mail.


Attaran bercakap dengan pramugari selepas dia memalukannya di akaun Twitternya.

“Di Chicago sekarang. Berbual mesra dengan pramugari, dan mendapati dia tidak bersalah kerana @United memberi maklumat salah kepada krunya,” Attaran tweeted. “WTF, United? Lihat di sini: dalam penerbangan yang meninggalkan Kanada, topeng adalah wajib bagi ‘keseluruhan perjalanan perjalanan.’ IKUT UNDANG-UNDANG!”

Profesor Kanada itu kemudian meminta United Airlines dilarang beroperasi di Kanada kerana pelanggaran topeng.

“United harus dilarang terbang ke Kanada—segera. Negara kita, peraturan kita,” Attaran menulis dalam catatan yang menandai Omar Alghabra – Menteri Pengangkutan Kanada. “Malah penyelia yang saya bercakap di Chicago tidak memahami peraturan Kanada dikenakan untuk penerbangan yang berlepas dari Kanada.”

Attaran kemudian disebat kepada orang Amerika, “Tidak suka undang-undang Kanada? Kemudian simpan syarikat Amerika anda di negara anda sendiri. Negara kami, peraturan kami. Itulah sebabnya kadar kematian COVID anda tiga kali ganda milik kami, a**lubang.”

Dia menambah, “Kanada bukan Amerika Syarikat, kamu bangsat.”

Profesor itu kemudiannya memanggil Republikan sebagai “kultus kematian,” dan menggelegak“Lihat rakyat Amerika, anda menjadi gila tentang keselamatan COVID dan sains serangan—dan kemudian anda mati. Anda meminum GOP Kool Aid dan ia adalah bunuh diri beramai-ramai, pada asasnya. Kami di Kanada melakukan lebih baik. Jadi apabila anda mencebik dan menangis tentang kami peraturan—baik, ia agak comel. Nisbah itu, ibu-ibu.”

“Oh, dan jika anda Reptilia Republikan tidak menyukai undang-undang keselamatan COVID Kanada, anda akan BENCI SEBENAR-BENAR undang-undang keselamatan senjata api kami—jika anda belum ditembak dan mati,” dia merungut dengan penuh semangat. “Cuz Yankees membunuh mereka sendiri jauh lebih banyak daripada Kanada. Malah kanak-kanak. Ia mengerikan. Saya sangat gembira saya berhijrah dari California ke Kanada.”

Selama berjam-jam, Attaran mengamuk di Twitter ketika dia melawan sesiapa sahaja yang mengkritiknya kerana cuba menutupi aib pramugari.

Attaran juga membidas tentang bekas Presiden Donald Trump kehidupan seks dan alat kelamin.

Reaksi Twitter ke Attaran yang memalukan pramugari itu mengecewakan profesor Kanada itu.

BlazeTV personaliti @ElijahSchaffer: “Seorang dewasa telah menyiarkan ini.”

Jurucakap Gabenor Ron DeSantis Christina Pushaw: “Biarkan dia sendirian. Ini sangat menyeramkan. Seorang profesor mengambil gambar seorang pekerja muda untuk memalukannya. Mungkin jangan terbang jika anda tidak boleh melihat wajah seseorang.”

Wartawan Yashar Ali: “Adakah anda tahu jenis pramugari neraka yang telah dilalui semasa pandemik ini? Menangani gangguan dan buli tanpa henti? Dan anda menyiarkan foto wanita malang ini dan menyasarkannya? Dan kemudian mengaku kemudian dia tidak tahu?”

Peniaga seni Eli Klein: “Menyiarkan foto seseorang secara terbuka untuk melaporkan pelanggaran topeng dan cuba memecat/mendisiplinkannya adalah tidak boleh diterima. Covid telah benar-benar membawa keburukan kepada manusia. Malu pada awak.”

Peguam Preston Byrne: “Lebih banyak bukti untuk cadangan bahawa tiada profesion telah kehilangan lebih banyak kedudukan profesional akibat media sosial daripada profesor undang-undang.”

Hos podcast Hans Mahncke: “Sebagai @elonmusk mungkin berkata, di hati mereka, mandat topeng adalah memecah-belah, mengecualikan, dan penuh kebencian. Mereka pada dasarnya memberi orang yang kejam sebuah perisai untuk menjadi jahat dan kejam, berperisai dalam kebajikan palsu.”

Aktivis konservatif Ned Ryun: “Dan vaxxed 4x, 3x boosted dan triple masked dan anda sepatutnya kalis peluru sepenuhnya. . . Menentang virus dengan lebih 99% kadar kelangsungan hidup. Pastikan anda mengembara dengan binkie dan menyokong haiwan lain kali. Ia akan mengurangkan trauma mungkin?”

Ahli sains tingkah laku evolusi Gad Saad:Setiap kali tweet lelaki ini menjumpai suapan saya, saya diingatkan bahawa dia seorang cretin yang boleh dihukum. Dia menari dalam kegembiraan yang tulen apabila dia mengetahuinya @jordanbpeterson sedang sakit teruk. Apakah yang boleh menyebabkan seseorang menjadi sangat kejam?”

Pengulas Michael Malice: “Saya tidak perasan sehingga kini profesor Karen benar-benar memanggil polis ke atas seorang wanita kulit hitam, dan menyalahkan peminat Trump kerana diingatkan bahawa dia adalah sampah mutlak.”

Kolumnis Derek Hunter:Liberal menyerang wanita kulit hitam dengan harapan dia dipecat. #Typical #Progresif.”

YouTuber Kelly Lamb: “Terima kasih Hall Monitor Attaran! Anda mungkin benar-benar menyelamatkan beribu-ribu nyawa dengan melaporkan perkara ini kepada pihak berkuasa yang betul. Tindakan berani & benar-benar tidak mementingkan diri sendiri.”

Seorang pengguna Twitter berkata: “Saya tidak akan pernah memahami mentaliti orang yang cuba memusnahkan kehidupan orang lain dengan gembira hanya untuk mendapatkan beberapa ‘kredit sosial’ yang kecil tetapi khayalan. Adakah terdapat jenis personaliti yang lebih dahaga dan merengus di luar sana?”

Tahun lepas, Attaran digantung daripada Twitter kerana menyerang Perdana Menteri Justin Trudeau kerana tidak melancarkan vaksin COVID-19 untuk kanak-kanak dengan cukup pantas mengikut keinginannya.We would like to give thanks to the author of this write-up for this outstanding material

Profesor Kanada memalukan pramugari tetapi ia menjadi bumerang apabila dia mengalami krisis sepenuhnya


Find here our social media profiles and other pages that are related to them.https://paw6.info/related-pages/