Rekap Wang Gila Cramer 3/30: Micron, Devon Energy, Tesla

Pada ketika ini dalam kitaran perniagaan, setiap syarikat mahu dilihat sebagai saham pertumbuhan sekular, Jim Cramer memberitahu penonton Mad Moneynya pada hari Rabu. Itu kerana dengan kadar faedah yang meningkat, tiada siapa yang mahu dilihat sebagai saham kitaran. Tetapi pelabur perlu mendekati saham ini dengan keraguan, kerana tidak setiap syarikat boleh melakukan peralihan sedemikian.

Terdapat banyak syarikat yang telah membuat lonjakan daripada kitaran kepada penanam sekular, tetapi tidak ada yang lebih berjaya daripada Teknologi Micron (MU) – Dapatkan Laporan Micron Technology, Inc. Selama bertahun-tahun, Micron hanyalah pembuat cip memori komoditi, yang bergantung kepada kitaran ledakan bekalan dan permintaan yang tidak sepadan. Tetapi kemudian syarikat itu menukar jalurnya, mempelbagaikan dirinya menjadi pembuat cip mewah untuk semua pasaran terhangat hari ini. Walau bagaimanapun, Micron tidak dapat melupakan masa lalunya sepenuhnya, itulah sebabnya saham meningkat pada perolehan kukuh pagi Rabu, hanya jatuh 3.5% menjelang penutupan kerana pelabur bimbang ramalannya kelembapan.

We would love to give thanks to the writer of this short article for this awesome web content

Rekap Wang Gila Cramer 3/30: Micron, Devon Energy, Tesla


You can find our social media profiles here , as well as other pages on related topics here.https://paw6.info/related-pages/