Restoran Club Pheasant di Sacramento Barat akan ditutup pada akhir tahun ini

Sebuah restoran West Sacramento dalam perniagaan selama 87 tahun dan terkenal dengan raviolinya telah mengumumkan bahawa ia merancang untuk menutup pintunya pada penghujung 2022. Club Pheasant berkata di laman webnya bahawa restoran milik keluarga Palamidessi telah “membuat keputusan sukar” untuk dekat dan bahawa “untuk mengatakan bahawa ia adalah satu penghormatan menjadi sebahagian daripada hidup anda selama 87 tahun yang lalu adalah suatu yang meremehkan.” Perniagaan itu tidak menyebut alasan khusus untuk penutupan itu tetapi berkata “beberapa tahun kebelakangan ini adalah sukar untuk ramai orang dan perniagaan.” “Hidup ini singkat, dan walaupun dapat berkhidmat kepada anda dan keluarga anda merupakan salah satu rahmat terbesar dalam hidup kami, kami sedar sudah tiba masanya untuk bersara dan memberi masa kepada keluarga kami sendiri,” kata mesej itu. Restoran itu mengucapkan terima kasih kepada pelanggan dan kakitangan dan berkata walaupun ia menjangkakan penutupan pada akhir tahun, “tiada apa yang diketahui selain daripada itu.” Bangunan di mana terletaknya Club Pheasant telah dibina pada tahun 1912. Banyak ruang makan serta bar dan dapurnya masih sebahagian daripada bangunan asal, menurut laman web restoran. | VIDEO DI BAWAH | Lihatlah sejarah Club Pheasant Pengasas Luisa Palamidessi membeli bangunan dan tanah sekitarnya, yang diusahakan oleh Palamidessi, pada tahun 1935. Restoran itu mula-mula dipanggil Hideaway Cafe sebelum ia menukar namanya. Empat generasi keluarga telah membantu mengendalikan restoran, yang menyajikan makanan Itali dan Amerika. Ia menghasilkan lebih daripada 10,000 ravioli setiap minggu, menurut laman webnya. | VIDEO DI BAWAH | Lihat ravioli dipam keluar di Sacramento Barat

Sebuah restoran West Sacramento dalam perniagaan selama 87 tahun dan terkenal dengan raviolinya telah mengumumkan bahawa ia merancang untuk menutup pintunya pada penghujung tahun 2022.

Club Pheasant berkata di laman webnya bahawa restoran milik keluarga Palamidessi telah “membuat keputusan yang sukar” untuk ditutup dan bahawa “untuk mengatakan bahawa ia adalah satu penghormatan menjadi sebahagian daripada kehidupan anda selama 87 tahun yang lalu adalah suatu yang meremehkan.”

Perniagaan itu tidak menyebut alasan khusus untuk penutupan itu tetapi berkata “beberapa tahun kebelakangan ini adalah sukar untuk ramai orang dan perniagaan.”

“Hidup ini singkat, dan walaupun dapat berkhidmat kepada anda dan keluarga anda merupakan salah satu rahmat terbesar dalam hidup kami, kami sedar sudah tiba masanya untuk bersara dan memberi masa kepada keluarga kami sendiri,” kata mesej itu.

Restoran itu mengucapkan terima kasih kepada pelanggan dan kakitangan dan berkata walaupun ia menjangkakan penutupan pada akhir tahun, “tiada apa yang diketahui selain daripada itu.”

Bangunan di mana terletaknya Club Pheasant telah dibina pada tahun 1912. Banyak ruang makan serta bar dan dapurnya masih merupakan sebahagian daripada bangunan asal, menurut laman web restoran tersebut.

| VIDEO DI BAWAH | Lihatlah sejarah Club Pheasant

Pengasas Luisa Palamidessi membeli bangunan dan tanah sekitarnya, yang diusahakan oleh Palamidessi, pada tahun 1935. Restoran itu mula-mula dipanggil Hideaway Cafe sebelum ia menukar namanya.

Empat generasi keluarga telah membantu mengendalikan restoran, yang menyajikan makanan Itali dan Amerika. Ia menghasilkan lebih daripada 10,000 ravioli setiap minggu, menurut laman webnya.

| VIDEO DI BAWAH | Lihat ravioli dipam keluar di Sacramento Barat

We would love to give thanks to the author of this article for this outstanding web content

Restoran Club Pheasant di Sacramento Barat akan ditutup pada akhir tahun ini


We have our social media profiles here , as well as additional related pages here.https://paw6.info/related-pages/