Saham membuat pergerakan terbesar sebelum pasaran: Ford, General Motors, Tapestry dan banyak lagi

Lihat beberapa penggerak terbesar dalam prapasaran:

Ford (F), General Motors (GM) – Ford jatuh 2.8% dalam dagangan prapasaran manakala GM susut 3.4% selepas Wells Fargo menurunkan dua kali ganda kedua-dua saham kepada “kurang berat” daripada “berat badan berlebihan.” Wells Fargo berkata 2022 boleh mewakili puncak keuntungan bagi pembuat kereta lama, dengan peralihan ke arah kenderaan elektrik menghakis keuntungan pada tahun-tahun akan datang.

Permaidani (TPR) – Tapestry memperoleh 2.9% dalam prapasaran selepas syarikat di belakang jenama mewah Coach dan Kate Spade melaporkan keuntungan suku tahunan 51 sen sesaham diselaraskan, 10 sen melebihi anggaran. Permaidani memangkas tinjauannya untuk tahun fiskal yang berakhir pada bulan Jun, sebahagiannya disebabkan oleh kesan penutupan berkaitan Covid di China.

Enam bendera (ENAM) – Saham pengendali taman tema melonjak 7.7% selepas Six Flags melaporkan kerugian yang lebih kecil daripada jangkaan, serta hasil yang melebihi ramalan Jalanan. Hasilnya dibantu oleh peningkatan kehadiran dan perbelanjaan setiap tetamu.

Kami bekerja (WE) – Saham WeWork melonjak 9.8% dalam prapasaran berikutan pengumuman keputusan suku tahunannya. Syarikat perkongsian pejabat melaporkan hasil yang melebihi panduan sebelumnya, ditambah kerugian suku tahunan yang 37% lebih rendah daripada suku sebelumnya, serta jualan kasar terbaiknya sejak suku pertama 2020.

Sonos (SONO) – Pengeluar produk audio mewah menyaksikan kenaikan sahamnya sebanyak 6.8% dalam prapasaran berikutan keputusan suku tahunannya. Sonos menyaksikan hasil yang lebih baik daripada jangkaan di tengah-tengah permintaan tinggi yang berterusan, walaupun ia mengatakan pertumbuhan mungkin dipengaruhi oleh isu rantaian bekalan yang berterusan.

Walt Disney (DIS) – Disney merosot 4.2% dalam dagangan prapasaran selepas melaporkan keuntungan dan hasil yang lebih rendah daripada jangkaan untuk suku terbarunya. Disney pada mulanya meningkat dalam perdagangan luar waktu, kerana pelabur menumpukan pada peningkatan yang lebih baik daripada jangkaan dalam bilangan pelanggan untuk perkhidmatan penstriman Disney+nya.

Melebihi Daging (BYND) – Saham Beyond Meat menjunam 26.3% dalam prapasaran, kerana pembuat alternatif daging berasaskan tumbuhan melaporkan kerugian dan pendapatan suku tahunan yang lebih besar daripada jangkaan yang tidak sesuai dengan anggaran penganalisis. Ketua Pegawai Eksekutif Ethan Brown berkata keputusan syarikat itu dipengaruhi oleh kos yang berkaitan dengan pelancaran strategik yang katanya akan membuahkan hasil dalam jangka panjang.

Automotif Rivian (RIVN) – Rivian melonjak 5.3% dalam tindakan prapasaran, walaupun kerugian suku tahunan yang lebih luas daripada jangkaan dan hasil yang lebih rendah daripada jangkaan. Pembuat kenderaan elektrik itu mengekalkan unjuran pengeluaran 2022, berkata ia menjangkakan isu rantaian bekalan akan berkurangan akhir tahun ini.

Lordstown Motors (RIDE) – Lordstown melonjak 15.9% dalam prapasaran selepas syarikat kenderaan elektrik itu menyelesaikan perjanjian untuk menjual pelbagai aset kepada pengeluar kontrak Foxconn. Lordstown akan menerima $260 juta hasil daripada perjanjian itu.

Bumble (BMBL) – Saham Bumble melonjak 9.8% dalam dagangan prapasaran selepas pengendali perkhidmatan temu janji melaporkan keputusan suku tahunan yang melebihi anggaran penganalisis. Bumble menyaksikan peningkatan 7.2% dalam pengguna yang membayar pada suku tersebut, dengan kebangkitan semula Covid-19 membantu apl temu janji mengekalkan pengguna yang mereka peroleh semasa wabak itu.

We want to thank the writer of this write-up for this amazing content

Saham membuat pergerakan terbesar sebelum pasaran: Ford, General Motors, Tapestry dan banyak lagi


We have our social media profiles here , as well as other related pages herehttps://paw6.info/related-pages/