Saham membuat pergerakan terbesar sebelum pasaran: Makanan Hormel, Sup Campbell, Ciena dan lain-lain

Lihat syarikat yang membuat tajuk berita sebelum loceng:

Makanan Hormel (HRL) – Hormel jatuh 4.2% dalam prapasaran selepas mengeluarkan kumpulan bercampur keputusan suku tahunan dan panduan. Hasil suku tahunan pengeluar makanan mengatasi ramalan, tetapi pendapatan adalah sedikit. Perkara yang sama juga berlaku untuk tinjauan tahun penuhnya kerana Hormel menjangkakan kos operasi yang lebih tinggi akan berterusan.

Sup Campbell (CPB) – Campbell Soup kehilangan 2.4% dalam prapasaran selepas keuntungan dan jualan suku tahunannya sepadan dengan anggaran Wall Street. Campbell mengeluarkan ramalan optimis, mengatakan ia menjangkakan permintaan meningkat berterusan untuk sup dan produk makanannya yang lain.

Ciena (CIEN) – Ciena jatuh 11.6% dalam dagangan prapasaran selepas pembuat peralatan rangkaian terlepas anggaran pada bahagian atas dan bawah untuk suku terbaharunya. Ciena masih melihat permintaan pelanggan yang kukuh tetapi jualannya terus dipengaruhi oleh kekurangan komponen.

Akhir Tanah (LE) – Stok peruncit pakaian merosot 8.3% dalam tindakan prapasaran walaupun mengalami kerugian suku tahunan yang lebih kecil daripada jangkaan dan jualan yang mengatasi konsensus. Lands’ End mengurangkan tinjauan tahun penuhnya apabila cabaran rantaian bekalan global meningkatkan perbelanjaan.

Barang Kemas Signet (SIG) – Signet melonjak 4% dalam dagangan prapasaran selepas keuntungan suku tahunannya mengatasi anggaran, walaupun di tengah-tengah kejatuhan jualan kedai sama yang lebih besar daripada jangkaan. Syarikat itu juga mengesahkan panduan tahun penuh sebelumnya.

Okta (OKTA) – Okta tergelincir 16.1% dalam prapasaran walaupun keputusan suku tahun yang lebih baik daripada jangkaan dan prospek yang lebih baik. Syarikat perisian pengurusan identiti itu berkata ia menghadapi isu penyepaduan yang tidak dijangka berikutan pemerolehan Auth0 saingannya tahun lepas.

Storan Tulen (PSTG) – Penyimpanan Tulen meningkat 5.7% dalam dagangan prapasaran selepas syarikat penyimpanan data melaporkan pendapatan suku tahunan yang memberangsangkan di tengah-tengah keputusan bercampur-campur daripada pesaing industrinya.

Nutanix (NTNX) – Saham Nutanix melonjak 16.3% dalam tindakan prapasaran apabila syarikat pengkomputeran awan itu mengatasi ramalan penganalisis untuk suku terbarunya. Syarikat itu juga menyaksikan peningkatan dalam pengebilan dan hasil berulang tahunan.

Lima Di Bawah (LIMA) – Five Bawah memperoleh 3.2% dalam prapasaran walaupun garis atas dan bawah tersasar untuk suku terbarunya. Lonjakan dalam saham peruncit diskaun itu berlaku selepas Ketua Pegawai Kewangan Kenneth Bull berkata Five Below bersedia untuk memanfaatkan musim cuti akan datang ini daripada usaha pengguna untuk menjimatkan wang dalam menghadapi inflasi yang tinggi.

MongoDB (MDB) – Saham MongoDB merosot 16.8% dalam dagangan prapasaran selepas syarikat pengkomputeran awan itu meramalkan kerugian yang lebih luas daripada jangkaan untuk separuh kedua tahun ini. MongoDB melaporkan kerugian yang lebih kecil pada suku terbaharunya daripada jangkaan penganalisis, dan hasil mengatasi ramalan juga.

Nvidia (NVDA) – Nvidia merosot 4.3% dalam prapasaran selepas pembuat cip grafik memberi amaran bahawa ia menjangkakan pencapaian jualan sebanyak $400 juta daripada keperluan pelesenan AS baharu. Peraturan tersebut akan mengenakan sekatan ke atas penghantaran cip tercanggihnya ke China. Peranti Mikro Lanjutan (AMD) berkata beberapa cipnya akan terjejas oleh keperluan baharu tersebut, dan sahamnya jatuh 2.6% dalam dagangan di luar waktu.

We would love to thank the author of this short article for this outstanding content

Saham membuat pergerakan terbesar sebelum pasaran: Makanan Hormel, Sup Campbell, Ciena dan lain-lain


Explore our social media profiles and also other related pageshttps://paw6.info/related-pages/