Saham membuat pergerakan terbesar sebelum pasaran: Terapi Titik Balik, Lululemon, RH dan lain-lain

Lihat syarikat yang membuat tajuk berita sebelum loceng:

Terapi Titik Pusing (TPTX) – Saham syarikat biofarmaseutikal itu meningkat lebih daripada dua kali ganda dalam dagangan prapasaran selepas bersetuju untuk diambil alih oleh Bristol Myers Squibb (BMY) untuk $76 sesaham dalam bentuk tunai, atau $4.1 bilion. Turning Point pakar dalam rawatan kanser.

Lululemon (LULU) – Saham Lululemon meningkat 1% dalam dagangan prapasaran selepas pembuat pakaian olahraga dan pakaian riadah melaporkan suku yang lebih baik daripada jangkaan dan menaikkan ramalan setahun penuhnya. Lululemon mengatasi anggaran sebanyak 5 sen dengan keuntungan suku tahunan sebanyak $1.48 sesaham, di tengah-tengah permintaan kukuh yang berterusan untuk pakaian sukan premium.

RH (RH) – RH susut 4% dalam prapasaran selepas syarikat barangan rumah mewah itu mengeluarkan unjuran hasil yang lebih lemah daripada jangkaan untuk setahun penuh. RH melaporkan keuntungan dan jualan yang lebih baik daripada jangkaan untuk suku terbaharunya dan mengumumkan pengembangan $2 bilion program pembelian balik sahamnya.

CrowdStrike (CRWD) – CrowdStrike jatuh 4.3% dalam tindakan prapasaran walaupun syarikat keselamatan siber itu mencatatkan keputusan yang lebih baik daripada jangkaan untuk suku terbaharunya dan mengeluarkan tinjauan yang optimis. Saham CrowdStrike telah melonjak 7.8% Khamis menjelang laporan pendapatan.

Kohl’s (KSS) – Saham Kohl naik 7.3% dalam dagangan prapasaran selepas Wall Street Journal melaporkan bahawa peruncit itu menerima bidaan pengambilalihan daripada firma ekuiti swasta Sycamore Partners dan syarikat induk runcit Kumpulan Francais. Tawaran Sycamore dikatakan menilai Kohl pada pertengahan $50s sesaham, manakala Kumpulan Francais menawarkan kira-kira $60. Kohl’s telah ditutup Khamis pada $41.18.

Tesla (TSLA) – Saham Tesla merosot 4.7% dalam prapasaran berikutan laporan bahawa Ketua Pegawai Eksekutif Elon Musk mengarahkan pembekuan pengambilan segera dan pengurangan 10% dalam kakitangan. Perintah itu datang dalam memo yang dilihat oleh Reuters, yang memetik Musk sebagai berkata dia berasa “sangat teruk” tentang ekonomi.

Coinbase (COIN) – Coinbase melanjutkan pembekuan pengambilan pekerja dan membatalkan beberapa tawaran pekerjaan yang telah diterima. Pengendali pertukaran mata wang kripto itu berkata dalam catatan blog bahawa ia akan menjeda pengambilan pekerja “selagi persekitaran makro ini memerlukan.” Coinbase jatuh 3.7% dalam dagangan prapasaran.

Alaska Air (ALK) – Syarikat penerbangan itu meningkatkan unjuran pendapatan suku semasa, berkata ia mengalami permintaan kukuh yang mampan. Alaska Air juga berkata hasil yang lebih kukuh mengimbangi kos bahan api yang lebih tinggi. Stok menambah 1% dalam prapasaran.

Okta (OKTA) – Saham syarikat perisian pengurusan identiti melonjak 15.6% dalam prapasaran selepas ia melaporkan keputusan yang lebih baik daripada jangkaan untuk suku pertama fiskalnya. Okta berkata ia tidak melihat sebarang kesan daripada pelanggaran keselamatan sistemnya pada Mac, mahupun daripada keadaan makroekonomi. Lonjakan prapasaran dalam saham Okta berikutan kenaikan hampir 11% dalam dagangan Khamis.

Chegg (CHGG) – Saham syarikat teknologi pendidikan itu meningkat 6.3% dalam dagangan prapasaran selepas ia mengumumkan peningkatan $1 bilion dalam program pembelian semula sahamnya.

PagerDuty (PD) – Syarikat pengkomputeran awan melaporkan hasil yang lebih baik daripada jangkaan untuk suku terbarunya dan kerugian yang lebih kecil daripada jangkaan. Syarikat itu juga menjangkakan ia akan melaporkan keuntungan tahunan tahun depan. PagerDuty menambah 3.2% dalam prapasaran.

We want to say thanks to the writer of this article for this amazing material

Saham membuat pergerakan terbesar sebelum pasaran: Terapi Titik Balik, Lululemon, RH dan lain-lain


You can find our social media profiles as well as other pages related to it.https://paw6.info/related-pages/